Allmänna villkor

Om tjänsten

Njutningen.se är en helt kostnadsfri jämförelsetjänst av sexleksaker, sexhjälpmedel och sexiga underkläder. Du kan jämföra priser, modeller och dessutom mycket annat från Sveriges största och mest betrodda butiker för sexleksaker. Eftersom denna tjänst är helt kostnadsfri för dig kan du inte heller krävas på någon ersättning eller kostnad. Dessutom arbetar vi fristående och prioriterar inte någon sexshop framför de andra. Vi är inte heller delaktiga i deras verksamhet på annat sätt. Därför får du alltid reda på de bästa priserna på sexleksaker via Njutningen, oavsett vilka butiker som har dem i sitt utbud.

Njutningens ansvar

Njutningen.se står helt utanför avtalet mellan kund och återförsäljare. Därför tar Njutningen.se inte heller ansvar för konflikter, skador eller skulder som kan uppstå mellan kunden och återförsäljaren. Njutningen.se ansvarar endast för det innehållet som publiceras på hemsidan. Därför uppmanar vi att ta eventuella oklarheter vid beställning direkt med återförsäljaren.

Hantering av dina personuppgifter

Njutningen.se samlar inte in några personuppgifter. Vid eventuell anmälan till nyhetsbrev varken säljer eller distribuerar Njutningen din mailadress till tredje part, mailadressen är i sådana fall enbart till för utskick av till exempel nyheter och erbjudanden.

Eventuella ändringar av villkor

Njutningen.se förbehåller sig rätten att ändra villkoren i efterhand. Vid villkorsändring kommer den informationen att bli publicerad på denna sida. Kontakta oss vid frågor gällande Njutningen och vår tjänst

E-post: info@njutningen.se

Njutningen i svart text på vit bakgrund. Logotyp för hemsidan.