Sexmöbler

Sexmöbler är perfekt för dig som vill ha mer spänning i vardagen. Välj mellan mängder av olika utföranden för olika syften. Allt från latexlakan för det perfekta BDSM sexet till möbler med inbyggd dildo. Dessa erotiska möbler fungerar alltså lika bra för njutning på egen hand som i par. Eller varför inte till exempel vara ännu fler. Hitta mängder av innovativa lösningar som du inte ens trodde var möjligt och upplev även orgasmer på en ny nivå.

Bästa sexmöbler 2023 Till butik
Strippstång Se pris
Sexbänk Se pris
Vibrerande sexboll med dildo Se pris

Visar 1–20 av 39 resultat

Visar 1–20 av 39 resultat

Sexmöbler i olika utformning - från sexbänk till fåtöljer

Oavsett vilka slags sexmöbler just du är ute efter så kan du hitta det i Njutningens breda utbud. Till exempel en redig sexbänk för spännande lekar med BDSM. Även mindre varianter finns som vid en första anblick är mindre uppenbara. Bland annat mindre soffor eller fåtöljer. Antingen med tillhörande sexleksak, ofta dildo, eller en spännande utformning som tillåter kittlande sexställningar. Oavsett kombination är det en ypperlig sexleksak för par.

Är du ute efter bondage finns det även knullmöbler med tillhörande handfängsel. Bänd din partner över en sådan sexbänk och låt båda era fantasier komma till verklighet. Storleksmässigt så är de flesta modellerna av dessa vuxenleksaker väldigt praktiska och får plats hemma.

Vill du istället ta din fleshlight till nästa nivå så finns det även sexmöbler som medger detta. Särskilda hål i möblerna är till för att du ska kunna ta din fleshlight från riktigt sköna positioner. Samtidigt känns det mer äkta då du inte behöver använda dina egna händer.

Uppblåsbara sexmöbler

SexmöblerEn stor del med flertalet sexmöbler är att de är uppblåsbara. För det första tar de väldigt lite plats och är lätta att montera upp och ner. Sedan är det bara att stuva undan dem i en byrå. Sannerligen väldigt diskret. Dessutom är de väldigt lätta att rengöra. Har lekarna blivit lite extra kladdiga är det inga som helst problem att duscha av dem. Dessa passar helt perfekt för sexlekar med massor av glidmedel.

Lakan i latex och vinyl

Sexmöbler i egenskap av olika lakan kan vara en riktig dröm som går i uppfyllelse. Du kanske har en fetish för latexlakan eller vinyllakan i sig. Då kan du välja mellan mängder av färger och former. Är din fetish däremot inte själva sexlakanet utan utförandet, till exempel nuru-massage, så är detta helt perfekt för dig. Låt det blir riktigt, riktigt kladdigt utan att oroa dig för permanenta stänk. Väldigt lätt att skölja av sen utan minsta bekymmer. Passar även andra former av erotisk massage.

Prova på nya sexställningar med lätthet

Oavsett om du är vig som en yogainstruktör eller stel som en planka så har du hittat rätt. Dessa erotiska möbler är nämligen väldigt bra för att upptäcka nya sexställningar. För dig som inte är så flexibel kan de fungera som ett riktigt bra sexhjälpmedel. Till exempel för att underlätta doggystyle i en fåtölj. Särskilt lätt blir det med en sexbänk.

Är du redan vig sen tidigare kan du istället upptäcka helt nya positioner. Vissa sexställningar kan nämligen vara snudd på omöjliga utan hjälpmedel. Även om du inte har några fysiska bekymmer sen tidigare. Vill du däremot ta det ännu längre kan du hitta fler extrema modeller bland både sexmaskiner och sexgungor.

Tre olika användningsområden för din sexmöbel

Har du inte riktigt bestämt för vad som passar dig bäst har vi några rekommendationer att gå efter. Utbudet är stort, men när du ska välja en sexmöbel finns i huvudsak tre större områden som du kan fokusera på. Dessa är således följande.

  • Onani - För den egna njutningen. Du behöver överhuvudtaget inte tänka på någon partner. Dessa är också utformade för att på det skönaste sättet framkalla en kraftig orgasm.
  • Möbler för sexet - En renodlad sexmöbel med andra ord. Det vill säga att den på ett eller annat sätt ökar er njutning. Till exempel genom att underlätta olika positioner. Men det kan också handla om att det finns extra penetrerande delar.
  • Övriga hjälpmedel - Se det snarare som en förlängning av sexet. En större sexleksak med andra ord. Till förspelet kan det handla om en strip-stång. Är du atletisk kan du även använda strip-stången för träning. Men övriga hjälpmedel kan också innefatta hjälpmedel kring sexet. Något sådant kan vara latex lakan och kuddar. Då kan du verkligen kladda runt så mycket ni bara vill. Detta passar även för dig som har en fetish för latex.

Vanliga frågor

🍆 Levereras sexmöblerna diskret?

Ja, oavsett leverantör så får du din beställning i diskreta paket.

🍆 Ingår det fri frakt vid köp av sexmöbel?

I de flesta fall ja. Det beror på vilken summa du beställer för.

🍆 Var hittar jag sexmöbler med rörliga sexleksaker?

Då ska du helst titta under kategorin sexmaskiner. Där hittar du mängder av större varianter med tillhörande sexleksaker.