Sexmöbler

Sexmöbler är perfekt för dig som vill ha mer spänning i vardagen. Välj mellan mängder av olika utföranden för olika syften. Allt från latexlakan för det perfekta BDSM sexet till möbler med inbyggd dildo. Eller varför inte någon mer avancerad variant av sexgunga. På så sätt fungerar dessa sexmöbler lika bra för njutning på egen hand som i par. Eller varför inte till exempel vara ännu fler. De större möblerna medger även det. Hitta mängder av innovativa lösningar som du inte ens trodde var möjligt och upplev orgasmer på en ny nivå. Vissa modeller är dessutom uppblåsbara och är på så sätt lätta att förvara. De latexklädda möblerna är dessutom riktigt lätta att rengöra. Något som passar alldeles utmärkt för lekar med massor av glidmedel.

Visar alla 24 resultat

Visar alla 24 resultat

Sexmöbler i olika utformning - från sexbänk till fåtöljer

Oavsett vilka slags sexmöbler just du är ute efter så kan du hitta det i Njutningens bereda utbud. Antingen en redig sexbänk för exempelvis spännande lekar med BDSM. Även mindre varianter finns som vid en första anblick är mindre uppenbara. Till exempel mindre soffor eller fåtöljer. Antingen med tillhörande sexleksak,ofta dildo, eller en spännande utformning som tillåter kittlande sexställningar.

Är du ute efter bondage finns det även sexmöbler med tillhörande handfängsel. Bänd din partner över en sådan bänk och låt båda era fantasier besannas. Storleksmässigt så är de flesta modellerna väldigt praktiska och får plats hemma.

Vill du istället ta din fleshlight till nästa nivå så finns det även sexmöbler som medger detta. Särksilda hål i möblerna är till för att du ska kunna ta din fleshlight från riktigt sköna positioner. Samtidigt känns det mer äkta då du inte behöver använda dina egna händer.

Uppblåsbara sexmöbler

SexmöblerEn stor del med flertalet sexmöbler är att de är uppblåsbara. För det första tar de väldigt lite plats och är lätta att montera upp och ner. Sedan är det bara att styva undan dem i en byrå. Sannerligen väldigt diskret. Dessutom är de väldigt lätta att rengöra. Har lekarna blivit lite extra kladdiga är det inga som helst problem att duscha av dem.

Lakan i latex och vinyl

Sexmöbler i egenskap av olika lakan kan vara en riktig dröm som går i uppfyllelse. Du kanske har en fetish för latexlakan eller vinyllakan i sig. Då kan du välja mellan mängder av färger och former. Är din fetish däremot inte själva sexlakanet utan utförandet, till exempel nuru massage, så är detta helt perfekt för dig. Låt det blir riktigt, riktigt kladdigt utan att oroa dig för permanenta stänk. Väldigt lätt att skölja av sen utan minsta bekymmer.