Realistiska sexdockor

Realistiska sexdockor är kronan på verket bland sexleksaker. Välj mellan mängder av modeller och jämför priser från Sveriges största butiker för sexleksaker. Det finns en realistiska sexdockor för alla smaker och önskemål. Välj exempelvis längd, kroppsform, ansikte, hår och mycket annat på just din sexdocka. Givetvis hittar du även modeller från Real Doll, Pipedream Extreme och många andra favoriter. För att krydda till det ytterligare kan vi starkt rekommendera att klä upp din sexdocka enligt just dina önskemål. Låt din dröm gå i uppfyllelse och välj en realistisk sexdocka redan idag!

Bästa realistisk sexdocka 2021Till butik
PopulärSe pris
BilligastSe pris
KurvigSe pris

Visar 1–60 av 76 resultat

Visar 1–60 av 76 resultat

Realistiska sexdockor till bra priser

Realistiska SexdockorRealistiska sexdockor är en riktig game-changer i branschen. Tidigare förknippade man ofta sexdockor med en klassisk Barbara eller andra uppblåsbara varianter men så är inte längre läget.

Nu finns det en uppsjö av hyperrealistiska och interaktiva varianter. Det du kan känna dig säker på är att du alltid hittar extremt verklighetstrogna realistiska sexdockor på Njutningen. Med andra ord en vuxenleksak för män som slår det mesta. Dessutom till riktigt bra priser.

Köpa billig realistisk sexdocka - med bra kvalitet

Sättet vi gör det på är att vi har koll på hela marknaden åt dig. Vi presenterar hela det svenska utbudet på en och samma hemsida. På så sätt slipper du leta och ta höjd för olika kampanjer.

Du kan istället jämföra priser på precis samma sexdockor eller hitta något som du inte ens tänkt på. Utbudet är alltså till fördel samtidigt som du ser priserna på samma produkt på Njutningen. Därav kan du med säkerhet hitta en realistisk sexdocka till riktigt bra priser.

En realistisk sexdocka för olika smaker

Givetvis har vi tagit höjd för att det finns realistiska sexdockor för alla smaker. Oavsett om du gillar blondiner, brunetter eller något helt annorlunda. Vissa av sexdockorna går även att modifiera innan du beställer dem. Du som är ute efter något mer annorlunda. Det vill säga inte en speciell smak för kvinnliga eller manliga sexdockor.

Utan även en blandning av dessa hittar också på Njutningen. Både shemales men också halvor av realistiska sexdockor med extremt verklighetstrogna komponenter. Vi kan garantera att du hittar en realistisk sexdocka som passar just dig. Oavsett om du är vanilj eller en extra krydda i vardagen.

Lätta att rengöra

Realistisk sexdockaGivetvis har tillverkarna tagit höjd för rengöringen av dockorna. Visserligen kan en realistisk sexdocka vara tyngre än anat. Men ingen vill vara med om en extra festlig kväll och sen ha en massa städmoment som kräver extra utrustning.

Därför är de flesta produkter väldigt användarvänliga och går att torka av eller skölja av med väldigt lätta medel. Glöm dock inte kolla på instruktionerna då du kan flerfaldigt förlänga livslängden på din sexdocka om du följer dessa. Till exempel genom att pudra extra efter en händelserik kväll.

Olika sexställningar

En stor fördel med realistiska sexdockor är att du kan nyttja alla dina favoriter bland sexställningar. Med ett stålskelett och böjbara leder så är de mycket mer akrobatiska än de flesta.

Dessutom är älskar de precis samma sexställningar som du gör. Byt från doggystyle till tantrasex på ett väldigt smidigt sätt. De älskar även analsex lika mycket som vaginalt. Eller varför inte en spännande sexställning för lite oralsex.

Väldigt realistisk och mjuk hud

En stark fördel med dessa nya realistiska modeller är huden. Det är mycket som har hänt med materialen på bara några år. Från delvis stel silikon har du nu väldigt verklighetstrogna material.

Dessa är dessutom patenterade och helt ämnade för dessa typer av sexleksaker. Du hittar både materialen Fanta Flesh och extra mjuk TPE silikon. Med ett inre skelett blir det också verkligare än det någonsin varit.

Tips innan du ska köpa

När du ska köpa realistisk sexdocka finns det några saker du bör tänka på. Därför listar vi också en del praktiska tips som du kan glömma bort i stundens hetta. Detta kan dock låta som bagateller, men det är verkligen fler än man anar som glömmer det.

  • Plats hemma - Se till att du har förvaringsplats hemma. Det händer för ofta att man kommer på det strax efter att man ska köpa realistisk sexdocka.
  • Vikten på paketet - I och med att dessa dockor är fullskaliga väger de också en del. Från 25-45 kg beroende på modell. Tänk därför efter om du behöver bärhjälp.
  • Måtten för transport - Sexdockorna kommer alltid i diskreta paket. Däremot är paketen stora. Se därför till att ha plats i bilen.
  • Trappor och andra hinder - Med andra ord alla tidigare punkter sammanvägda. För att börja njuta måste du först få upp din nya sexleksak för trapporna.

Vanliga frågor

🍆 Hur mycket kostar en realistisk sexdocka?

Då det handlar om extremt verklighetstrogna modeller börjar priserna från ungefär 10 000 kr och uppåt.

🍆 Ingår det fri frakt om jag beställer en sexdocka?

Ja. Tänk dock på att det kan tillkomma pris på returfrakt om du inte hämtar ut produkten.

🍆 Levereras sexdockan i diskreta paket?

Ja. Oavsett vilken modell du beställer så levereras de i helt diskreta paket.