Realistiska sexdockor

Realistiska sexdockor är kronan på verket bland sexleksaker. Välj mellan mängder av modeller och jämför priser från Sveriges största butiker för sexleksaker. Det finns en realistiska sexdockor för alla smaker och önskemål. Välj exempelvis längd, kroppsform, ansikte, hår och mycket annat på just din sexdocka. Givetvis hittar du även modeller från Real Doll, Pipedream Extreme och många andra favoriter. För att krydda till det ytterligare kan vi starkt rekommendera att klä upp din sexdocka enligt just dina önskemål. Låt din dröm gå i uppfyllelse och välj en realistisk sexdocka redan idag!

Bästa realistisk sexdocka 2020Till butik
PopulärSe pris
BilligastSe pris
KurvigSe pris

Visar alla 50 resultat

Visar alla 50 resultat

Realistiska sexdockor till bra priser

Realistiska SexdockorRealistiska sexdockor är en riktig game-changer i branschen. Tidigare förknippade man ofta sexdockor med en klassisk Barbara men så är inte längre läget. Nu finns det en uppsjö av hyperrealistiska och interaktiva varianter. Det du kan känna dig säker på är att du alltid hittar extremt verklighetstrogna realistiska sexdockor på Njutningen. Dessutom till riktigt bra priser.

Sättet vi gör det på är att vi har koll på hela marknaden åt dig. Vi presenterar hela det svenska utbudet på en och samma hemsida. På så sätt slipper du leta och ta höjd för olika kampanjer. Du kan istället jämföra priser på precis samma sexdockor eller hitta något som du inte ens tänkt på. Utbudet är alltså till fördel samtidigt som du ser priserna på samma produkt på Njutningen. Därav kan du med säkerhet hitta en realistisk sexdocka till riktigt bra priser.

En realistisk sexdocka för olika smaker

Givetvis har vi tagit höjd för att det finns realistiska sexdockor för alla smaker. Oavsett om du gillar blondiner, brunetter eller något helt annorlunda. Vissa av sexdockorna går även att modifiera innan du beställer dem. Du som är ute efter något mer annorlunda. Det vill säga inte en speciell smak för kvinnliga eller manliga sexdockor. Utan även en blandning av dessa hittar också på Njutningen. Både shemales men också halvor av realistiska sexdockor med extremt verklighetstrogna komponenter. Vi kan garantera att du hittar en realistisk sexdocka som passar just dig. Oavsett om du är vanilj eller en extra krydda i vardagen.

Lätta att rengöra

Realistisk sexdockaGivetvis har tillverkarna tagit höjd för rengöringen av dockorna. Visserligen kan en realistisk sexdocka vara tyngre än anat. Men ingen vill vara med om en extra festlig kväll och sen ha en massa städmoment som kräver extra utrustning. Därför är de flesta produkter väldigt användarvänliga och går att torka av eller skölja av med väldigt lätta medel. Glöm dock inte kolla på användarinstruktionerna då du kan flerfaldigt förlänga livslängden på din sexdocka om du följer dessa. Till exempel med en extra pudring efter en händelserik kväll.

Olika sexställningar

En stor fördel med realistiska sexdockor är att du kan nyttja alla dina favoriter bland sexställningar. Med ett stålskelett och böjbara leder så är de mycket mer akrobatiska än de flesta. Dessutom är älskar de precis samma sexställningar som du gör. Byt från doggystyle till tantrasex på ett väldigt smidigt sätt. De älskar även analsex lika mycket som vaginalt. Eller varför inte en spännande sexställning för lite oralsex.

Vanliga frågor

🍆 Hur mycket kostar en realistisk sexdocka?

Då det handlar om extremt verklighetstrogna modeller börjar priserna från ungefär 10 000 kr och uppåt.

🍆 Ingår det fri frakt om jag beställer en sexdocka?

Ja. Tänk dock på att det kan tillkomma pris på returfrakt om du inte hämtar ut produkten.

🍆 Levereras sexdockan i diskreta paket?

Ja. Oavsett vilken modell du beställer så levereras de i helt diskreta paket.