Fleshlight girls

Fleshlight Girls är den omåttligt populära serien av fleshlights där du kan välja just din favorit bland porrskådisar. Dessa sexleksaker är alltså en direkt avgjutning av dina favoriter! Bland de flesta modeller av Fleshlight Girls kan du välja mellan vagina, anus och även mun. Dessutom har alla modeller unika insidor som kittlar extra skönt.

Bästa Fleshlight Girls 2020Till butik
KnottrigtSe pris
Riktigt tightSe pris
Härlig munSe pris

Visar 1–60 av 312 resultat

Visar 1–60 av 312 resultat

De bästa priserna när du ska köpa fleshlight

Fleshlight girlsNär du bestämt dig för att köpa fleshlight behöver du inte nöja dig med något undermåligt. Du kanske både har en favoritskådis men också är ute efter en billig fleshlight. I sådana fall har du hittat helt rätt. Med över 300 modeller från Sveriges största butiker kommer du hitta de bästa absolut bästa priserna på Njutningen.

Välj bland mängder av populära porrskådisar såsom Kendra Lust, Lisa Ann, Brandi Love, Christy Mack och många, många andra. Gör det lite extra skönt för dig nästa gång du tittar på porr med någon av dina favoriter. På så sätt kan du också bli en del av själva akten. För att krydda till det ännu mer kan vi på Njutningen tipsa om ännu ett knep. På en del sexdockor kan du byta ut partiet mellan benen eller anus. På så sätt kan du använda dig av din favorit från Fleshlight Girls tillsammans med sexdockan.

Vanliga frågor

🍆 Är Fleshlight Girls riktiga avgjutningar?

Ja, utsidan är en riktig avgjutning av vagina, anal eller mun.

🍆 Fleshlighten som jag köpte är inte så tight som jag önskade, vad ska jag göra?

Använd lufthålet bak på fleshlighten. Där håller du ett finger för att antingen öka trycket eller minska.

🍆 Hur rengör jag bäst?

Ta ut innehållet och skölj/spola med ljummet vatten och mild tvål. Kan även vändas in och ut för noggrann rengöring.