Sexdockor

Här hittar du ett fantastiskt brett urval med över 200 sexdockor för alla smaker och plånböcker. Ofta med en möjlighet att delbetala din sexleksak istället för att ta allt på en gång. Jämför dessutom priser från Sveriges största butiker direkt på sidan när du är ute efter just din sexdocka. Oavsett om du är ute efter en realistisk sexdocka, något uppblåsbart eller mitt i mellan.

Bästa sexdocka 2024 Till butik
Premium modell Se pris
Tre hål (vagina, mun och anus) Se pris
Med högtalare som pratar snusk med dig Se pris

Visar 1–20 av 245 resultat

Visar 1–20 av 245 resultat

Hitta din bästa sexdocka bland +200 modeller

Sexdockor

När du ska köpa en sexdocka kan du välja på över 200 olika modeller. Det vill säga ett utbud av sexdockor som knappt går att mäta sig med. Från extremt mänskliga realistiska sexdockor till en klassisk uppblåsbar knulldocka. Dessutom har du ett brett spann att välja på i mellanskiktet.

Med andra ord kan du välja en otroligt skön erotisk docka, men som också är billig i pris. Så oavsett om du är ute efter en Real Doll eller något billigare alternativ, så finns det här för dig. Du kan även jämföra priser och hitta det bästa alternativet från olika återförsäljare. På så sätt vet du också att du får en favorit bland sexleksaker för män för det absolut bästa priset.

 

Fördelar med dagens sexdockor

Idag är inte sexdockor vad de var för 10 år sen. Du har istället både myet bättre kvalitet, bättre priser och mängder av andra fördelar. Det har även skett en revolution för favoriten bland sexleksaker för män. Bland annat kan du välja uppblåsbara dockor som håller väldigt hög kvalitet. Du behöver alltså inte längre tänka på några skav. Istället kan du på vissa kärleksdockor byta ut olika lösvaginor, munnar och anus. En väldigt välkommen detalj när det gäller dessa vuxenleksaker.

Det bästa är dock att det som idag är en någorlunda billig sexdocka, var en lyxig docka för bara några år sen. Det vill säga att du får både full storlek, rörliga delar och värmande/vibrerande delar för ett bra pris. Dessutom med riktigt fina tillhörande fleshlights i dockorna. Med andra ord får du en vuxenleksak med väldigt många funktioner och användningsområden.

Olika slags sexdockor - pris och funktioner

Idag finns det otaliga olika modeller av sexdockor. Från riktiga sexrobotar med AI till finurliga alternativ som passar älskande par. Är du däremot ny bland dessa sexleksaker kan det vara svårt att få en överblick. Men just därför vill vi också hjälpa till. Genom följande generella tabell får du i alla fall en uppskattning av vad du har att förvänta dig av dessa sexleksaker.

SexdockorUppblåsbarVanligRealistisk
Prisca. 200 - 1500 krca. 1500 - 10 000 krca. 10 000 kr+
Utbytbara delarSällanOftastJa
VaginaJaJaJa
AnusSällanOftastJa
MunOftastOftastJa
SexställningarNej (väldigt sällan)OftastJa
Extra funktionerSällanOftastJa
Viktca. 0,5 - 5 kgca. 5 - 25 kgca. 15 - 40 kg

Diskret och fri frakt av din sexdocka

SexdockaSexdockor kommer inte direkt i små paket. Många vill inte heller skylta med att de just köpt en sådan sexleksak när de kommer från ombudet. Därför har samtliga leverantörer helt diskreta paket. De går varken att urskilja på form eller text att det skulle vara någon sexleksak i paketet.

Dessutom erbjuder majoriteten av återförsäljarna fri frakt, men vissa gör det dock efter en viss summa. I de flesta fall handlar det om beställningar på över 400 - 800 kr. Men vid köp av en sexdocka kommer du säkerligen upp i den summan. Därför behöver du inte heller betala för extra frakt och kan istället direkt börja njuta av din nya favorit bland sexleksaker.

Att tänka på när du beställer hem din sexdocka

När du valt att köpa sexdocka har du mycket att se fram emot. Glöm dock inte bort att också räkna med de delarna som kanske först är lite bökiga. Vi talar om storleken och vikten på paketen om du valt en större erotisk docka. Dessa kan nämligen vara i verklig storlek och väga uppemot 40 kg. Det handlar alltså om något av det största och tyngsta bland vuxenleksaker. Gör därför en plan för följande.

 • Avhämtning till transport - Om du inte får paketet levererat till din dörr och måste hämta det på ett utlämningsställe, kan du be en vän hjälp till. Alternativet kan istället vara att du tar med dig en pirra.
 • Själva transporten - Tänk på måtten. Paketet med din sexdocka kan alltså komma i full storlek. Kolla därför först att den får plats i bilen.
 • Senare hinder - Ha en plan för när du kommer hem också. Små hinder kan annars bli krångliga, till exempel trappor.
 • Förvaring - Var du ska ha den hemma helt enkelt. Tänk därför både på höjd, bredd samt vikt.

Skötselråd för längre livslängd på din sexleksak

Att ta hand om sexdockor är lika självklart som med andra sexleksaker. För det första håller du den fräsch och för den andra ökar det också livslängden. Se därför till att skölja ur eller tvätta efter varje användning. Använd ljummet vatten med mild tvål eller specialmedel. För att ytterligare förlänga livslängden kan du också använda särskilda pulver för huden. I synnerhet om du har en större docka i silikon eller TPE.

När du vill köpa en billig sexdocka från Sverige

När du köper en billig sexdocka från Sverige har du egentligen bara fördelar att se fram emot.

 1. Snabba och smidiga betalningar
 2. Smidigare transport
 3. Garantier

Det du egentligen bör ha i beaktande är priset. Se till att få det billigaste priset genom att jämföra de olika återförsäljarna. En och samma produkt kan nämligen ha skilda priser. Dessutom kan det skilja sig i fraktkostnad.

Välj mellan hel eller halvkropp

När du ska köpa sexdocka behöver du inte välja en hel docka. Du har nämligen många modeller som enbart är en halvkropp. Fördelarna med halvkropp är att de är väldigt mycket smidigare att hantera. Dessutom kan de vara billigare och du kan ha råd med fler. Utöver det så kan de även komma i särskilda sexpositioner. Nackdelen är däremot att du får just en halv docka och du har sällan möjlighet att byta ut delar.

Tips på ökad känsla och starkare orgasmer

För att få en ökad känsla och starkare orgasmer finns det några enkla tips. Det bästa är att dessa kan tillämpas på de flesta modellerna av erotisk docka. Särskilt de i mer naturlig storlek.

Med en del produkter så medföljer även dessa saker på köpet. Om du inte får med dem kan du själv se till att använda följande:

 • Glidmedel - Gör alltid saken bättre. Ännu skönare blir det om det är ett glidmedel med värmande effekt. Tänk däremot på att välja ett glidmedel som inte skadar dockan. Antingen vattenbaserat eller för särskilda material. Till exempel TPE, silikon eller Fanta Flesh.
 • Värmestav - En stav som helt enkelt värmer upp insidan. Du får alltså en väldigt mycket mer realistisk känsla med en varm vagina, anus eller mun. Dessa är uppladdningsbara och går även att köpa separat.
 • Bullet - En liten vibrerande del helt enkelt. Inte som en liten vibrator, utan mer som en kula. Du kan antingen föra in den i särskilda ihåligheter eller bara låta den ligga i. Detta är en funktion de dyrare sexdockorna brukar ha inbyggt (inklusive massage). De billigare dockorna har däremot inte det och då kan du fixa det med en egen separat bullet.

Manlig sexdocka - en docka för kvinnor eller gay

Det finns givetvis även versioner av manlig sexdocka. Dessa är perfekta som sexdocka för kvinnor eller gay. En mindre känd sexleksak bland kvinnor, men ofta väldigt uppskattad. De kommer även i olika modeller, från uppblåsbara till realistiska eller i hel storlek.

Beroende på vilken model väljer så får du också olika penisar. Antingen en fast hård penis som du kan njuta av länge eller också en utbytbar del. De utbytbara kan du dessutom byta mot en dildo eller vibrator efter eget tycke. Utöver det så kan du också ha analsex med många av de manliga modellerna.

Billiga sexdockor från utlandet

När du tänkt beställa billiga sexdockor från utlandet finns det några saker du bör tänka på. Det behöver i sig inte vara en dålig idé, men var säker på vad du gör. Särskilt då det förekommer att köpare blir väldigt missnöjda. Därför tipsar vi om några punkter som du bör ha extra koll på.

 • Skillnad i kvalitet - Den enskilt viktigaste punkten. Med andra ord är inte alltid produkten du får hem den du tänkt. Det händer ofta att du får se bilder som absolut inte motsvarar det du tänkt dig. Det blir också svårare att överklaga. Tänk därför igenom beslutet en extra gång.
 • Tid för frakt - Transporter av stora och speciella paket kan ta tid. I värsta fall har en del kunder fått vänta i månader. Det kan även vara så att den fastnar i tullen. Se därför alltid till att få någon slags försändelse-ID.
 • Betalning - Säkerställ om hur den går till. Både vad gäller summan, valutor och extra avgifter. Du vill inte få en tråkig och dyr överraskning om du sett fram emot att få en billig produkt.
 • Skatt - Kopplat till den förra punkten. Ibland listar utländska företag sina dockor utan att nämna skatten. Säkerställ dig därför om hur det ligger till. Men var också beredd att det kan komma en extra kostnad.
 • Oärliga återförsäljare - Det sämsta scenariot är när det handlar om folk som vill lura dig. De kanske inte skickar ditt paket, eller att du får en helt annan produkt. Att sedan få kontakt med dem kan visa sig vara en omöjlighet. Se därför till att alltid noga läsa många recensioner från tidigare köpare.

Köp sexdocka med tillbehör och tillval

Här handlar det om attribut på själva sexdockan. Det vill säga storleken på brösten, naglar, hårfärg, tatueringar med mera. Detta är också ett väldigt trevligt moment där du kan få något efter väldigt exakta önskemål. I en del fall kan du själv även välja mått efter eget tycke. Dessa val är dock något som nästan uteslutet enbart förekommer för dyrare realistiska sexdockor.

Extra sexigt med omväxling - några tips

Omväxling förnöjer helt enkelt. Samma gäller dina sexleksaker och framför allt din vuxendocka. Passa därför på att köpa till några extra saker som verkligen kan höja stämningen. Till exempel extra sexiga underkläder eller eget smink. Du kan också med väldigt enkla medel ändra utseendet med något så enkelt som en ny peruk.

Tips på erotiska lekar och spel

Du kan absolut använda din nya sexdocka i sängen för många härliga nätter. Men nu har du också möjlighet att testa på några helt nya saker. De kanske inte är de första sakerna som du tänker på, men däremot är de definitivt värda att prova. Särskilt om du vill hetta till det lite extra.

 • Särskild fetisch - Prova BDSM med din sexdocka. Möjligheterna är oändliga och du kan lev ut dina vildaste fantasier. Dessutom vet du att du kommer få göra det med en partner som är med på allt.
 • Gungande orgasmer - Sexdockor och en sexgunga kan vara en himmelsk kombination. Du kan både prova nya sexställningar, men också uppleva något helt nytt. Viktlösa orgasmer är något som fler borde prova på.
 • Prova med maskin - Det finns flera sexmaskiner och sexmöbler som fungerar perfekt med din docka. Underlätta antingen för dig själv i en ny position eller upplev något tillsammans.
 • Flera som delar - Antingen med en partner eller en inbjuden gäst. En stor fördel är att ingen behöver bli svartsjuk på en annan person. Dessutom kan det vara extra hett och sexigt med ytterligare ett tillskott i samlaget.

Reklamationer och garanti på nöjdhet

En stor fördel när du vill köpa sexdocka i Sverige. Reklamationer gäller i vanlig ordning likt andra produkter så du har inget att oroa dig över. Dessutom är det flera återförsäljare som erbjuder nöjdhets-garantier utöver det. Därför är det inte heller konstigt att höra av dig direkt om det är något som inte stämmer. Kontakta återförsäljaren via telefon eller mail så löser de det.

Källa: Wikipedia

Vanliga frågor

🍆 Hur mycket kostar en billig sexdocka?
De billigaste varianterna börjar från ungefär 250 kr och uppåt.
🍆 Ingår det fri frakt när jag beställer en sexdocka?
Ja, i de absolut flesta fallen. Återförsäljarna bjuder på frakten efter en viss summa. Den summan brukar ligga på 400 kr per beställning.
🍆 Hur levereras sexdockorna?
Du får alltid din docka i diskreta paket. Även avsändarens namn kommer att ha en neutral klang.