Sexdockor

Här hittar du ett fantastiskt brett urval med över 200 sexdockor för alla smaker och plånböcker. Ofta med en möjlighet att delbetala istället för att ta allt på en gång. Jämför dessutom priser från Sveriges största butiker direkt på sidan när du är ute efter just din sexdocka.

Bästa sexdocka 2020 Till butik
Premium modell Se pris
Vibrerande vagina och anus Se pris
Med högtalare som pratar snusk med dig Se pris

Visar 1–60 av 212 resultat

Visar 1–60 av 212 resultat

Välj en sexdocka bland +200 modeller

När du ska köpa en erotisk docka kan du välja på över 200 olika modeller. Här hittar du extremt mänskliga realistiska sexdockor. Men också en klassisk uppblåsbar knulldocka, så har du mängder att välja bland.

SexdockorTill skillnad från vad många tror så finns det givetvis även manlig sexdocka. Också dessa finns i olika prisklasser. Så oavsett om du vill köpa något påkostat eller litet så hittar du det på Njutningen. Till exempel en avgjutning av favorit porrskådisen, en Real Doll eller något billigare alternativ så finns det här för dig. Du kan även jämföra priser och hitta det bästa alternativet.

Idag finns det också uppblåsbara dockor som håller väldigt hög kvalitet. Du behöver inte längre tänka på några skav. Istället kan du byta ut olika lösvaginor , munnar och lösanus på dessa kärleksdockor.

Diskret och fri frakt av din sexdocka

SexdockaSexdockor kommer inte direkt i små paket. Många vill inte heller skylta med att de just köpt en sådan sexleksak heller när de kommer från ombudet. Därför har samtliga leverantörer helt diskreta paket. De går varken att urskönja på form eller text att det skulle vara någon sexleksak i den. Dessutom erbjuder majoriteten av återförsäljarna fri frakt. Vissa gör det dock efter en viss summa. Men vid köp av en sexdocka kommer du säkerligen upp i den summan. Därav behöver du inte heller betala för extra frakt. Du kan istället direkt börja njuta av din nya favorit bland sexleksaker.