Sprutande dildos

Sprutande dildos är kategorin av dildos med extra portion av verklighet, plus lite extra. Som namnet låter så kan dessa sprutande dildos skjuta ut en riktigt kraftig och saftig sats. Ta den där du älskar det som mest och njut som aldrig förr. Alltså en sexleksak som är ytterst realistisk. Dessutom kan det vara bättre än den verkliga varan. De förblir styva och du kan också själv använda dem efter eget behag. Välj mellan mängder av modeller. Från hyperrealistiska med pung och markerade ådror till mer nedtonat. Givetvis finns det även mängder av alternativ när det kommer till längd och omkrets. Något för alla helt enkelt.

Bästa sprutande dildo 2024 Till butik
Härliga sprut med 23cm Se pris
Fyll på med sperma Se pris
Separat pump Se pris

Visar 1–20 av 55 resultat

Visar 1–20 av 55 resultat

Extra kinky med sprutande dildos

Vem vill inte ta sina lekar till både en extra kinky och realistisk nivå. Detta är inget problem med sprutande dildos. Närmare den verkliga varan är det svårt att komma, särskilt när dildon för det mesta har en extremt realistiskt utformning. Därav passar sprutande dildos utmärkt för ensamma kvällar hemma.

Men likväl som lekar tillsammans med sin partner, eller varför inte fler involverade. Givetvis finns även dildos som sprutar i en rad olika utformningar så att alla smaker tillgodoses, från stora dildos till favoriter bland realistiska dildos. Dessutom kan du köpa till satser som är ätbara!

Sprutdildo med partner eller helt själv

Sprutande dildoÄr inte en vanlig dildo nog för dig utan det lilla extra uteblivit? I sådana fall är en sprutdildo verkligen något du ska ha. Ta en riktigt stor sats precis där du vill, och dessutom precis när du vill. Har du och din partner kanske också tänkt på att ha med en till? Här har ni på så sätt det bästa första steget. Helt utan att någon behöver känna sig för generad eller till exempel fortskridit för hastigt.

Ni kan alltså ta ett första steg mot den fantasin och uppfylla den önskningen. Eller så stannar ni vi sprutande dildos och känner er väldigt nöjda ändå. Många par ser detta som ett välkommet tillskott och en vuxenleksak som kan ge upphov till en nytänd gnista.

Ätbar sperma från dildo som sprutar

Inte nog med att sprutande dildos känns mer än ultra-realistiska så kan du givetvis även äta sperman. De flesta tillverkarna är särskilt noga med att påfyllnaden ska kunna vara ätbar. En hel del av dem väljer därutöver även att smaksätta produkten.

Välj mellan en uppsjö av smaker, som "äkta vara" till olika roliga smaker. Det vill säga ännu ett sätt att hetta till det i sänghalmen! Du kan alltså både krydda till och unna dig en skön sats med äkta känsla från en realistisk dildo.

Olika funktioner för sprutande dildo

Själva sprut-funktionen för sprutande dildos skiljer sig åt bland produkterna och det finns något för varje önskemål. Antingen ett direkt kraftigt tryck eller en pumpfunktion. Njutningen erbjuder även modeller som du kan koppla direkt till extra påfyllning.
På så sätt kan du pumpa ut den största satsen som du någonsin sett. Ett perfekt tillskott till genomförandet av den egna fantasin eller varför inte ett riktigt vilt party!

Sprutdildo - nu även som strapon

Nu kan alla glädjas som gillar både strapon och sprutdildo. Du kan nämligen få en kombination av både och. Passar utmärkt i mängder av situationer och dessutom har den ett realistiskt utförande. Består av både en hård lem, härliga bollar och givetvis möjligheten att även lägga en riktigt kraftig sats.

Tips på rengöring

Som med alla andra sexleksaker vill du hålla det rent. Det är inte bara fräscht utan du förlänger också livslängden på din älskling. Då rengöringen denna gång handlar om en vuxenleksak med lite extra funktioner finns också några saker att tänka på. Därför kommer vi med ett antal tips.

  • Utsidan - Rengör den varje gång. Du behöver inte vidta särskilda åtgärder utan ljummet vatten och mild tvål fungerar bra.
  • Insidan - Kräver ordentlig sköljning. Skölj därför flera gånger tills du är säker på att det är rent.
  • Låt inte stå - Är dildon fylld vill du inte låta den stå för länge. Kommer du inte använda den på ett tag är det bättre att skölja rent.
  • Innehåll - Använd enbart godkända produkter. Det blir bäst så både för dig och din sexleksak.
  • Fake sperma - Du bör helst inte blanda. Det som kan hända är att konsistensen ändras. Skölj därför innan du fyller på med ny sperma från annat märke.

Vanliga frågor

🍆 Går det att fylla på med mer sperma?
Ja, samtliga modeller kan du återfylla.
🍆 Är sperman ätbar?
Det beror på. Det finns ätbar låtsas-sperma. Men du kan också fylla på med vit glidmedel.
🍆 Finns det fjärrstyrda sprutande dildos?
Ja, det ger dessutom en extra stark realistisk känsla.