Vibrerande ägg

Vibrerande ägg är en diskret favorit bland sexleksaker för kvinnor. Den tar lite plats och vissa modeller fungerar även som en trådlös vibrator. Välj och vraka bland hundratals modeller och se de bästa priserna från Sveriges största butiker. Oavsett om du är ute efter en fjärrstyrd vibrator eller ett klassiskt vibratorägg så hittar du det här. Välj bland många olika storlekar och funktioner. Exempelvis hittar du modeller av vibratorägg som består av mer än två ägg.

Eller andra modeller som har vibratorn inbyggd i en trosa. Något som passar alldeles utmärkt för ett förspel över hela dagen är exempelvis de modellerna som kan styras via en app i telefonen. På så sätt kan det bli en sexleksak för par. Alltså både för dig och din partner som ni använder diskret under dagen. För att sedan ses på kvällen och låta magin ske!

Bästa vibrerande ägg 2023 Till butik
Roterande och kraftiga vibrationer Se pris
Stor testvinnare Se pris
App-styrda kraftiga orgasmer Se pris

Visar 1–20 av 32 resultat

Visar 1–20 av 32 resultat

Vibrerande ägg för alla tillfällen

På Njutningen hittar du inte enbart ett enormt utbud av vibrerande ägg utan även till de bästa priserna. Då du kan jämföra utbudet från Sveriges största sexbutiker vet du också att det inte är någon modell som du kommer missa. För ibland vet man precis vad man vill ha medan man andra gånger får inspiration under shoppandet.

Oavsett om det är ett specifikt vibrerande ägg du är ute efter eller inte riktigt vet vad du vill. Du kommer du garanterat att hitta det här. Dessutom finns det sexleksaker i egenskap av ägg som verkligen passar för alla tillfällen. Från hett sex, till förspel, onani och diskret uppträdande i vardagen. Då storlek och funktion varierar så mycket så är dessa vibrator ägg verkligen en all around sexleksak.

Vibrerande ägg som överraskande massage

Vibratorägg är också väldigt mångsidiga. Överraska till exempel din partner med ett vibrerande ägg som present som ni sen kan använda tillsammans. Strunta i killens fleshlight utan använd ägget istället för att massera hans penis. Få dessutom till lite extra kinky stämning med ett par handbojor och ögonbindlar. Är du ännu mer äventyrlig kan du ha många användningsområden för äggen inom BDSM. För den riktigt utforskande kan du även ha ägget som en slags buttplug vid analsex.

Olika slags vibratorägg

Vibrerande äggDet finns en rad olika slags vibrerande ägg och som sagt passar något för varje situation. Oavsett om du vill smeka dig själv eller om du låter partnern ta full kontroll via en fjärrkontroll. Några av de större kategorier är följande:

  • Dubbla ägg med vibration - Ägg med flertalet vibrerande kulor för dubbel njutning. Kan även användas på olika ställen samtidigt. Till exempel vardera bröst eller vagina och anus.
  • Böjda modeller - För att komma åt på vid de extra sköna punkterna.
  • Fjärrstyrda vibrerande ägg - Både med tråd eller helt trådlösa. Perfekt för att retas lite över tiden.
  • Inbyggda i en trosa - För riktigt diskreta tillfällen. Passar perfekt att gå runt med på till exempel kontoret utan att någon har en aning om det.
  • Extra stimulans - Dessa modeller har en extra utstickande del. Perfekt för extra stimulans av till exempel klitoris eller bröst. Passar också ypperligt till analsex.

Klitorisstimulans som extra fördel

Vissa modeller av vibrerande ägg är särskilt framtagna för att stimulera klitoris ytterligare. Det vill säga att det inte är enbart själva ägget du använder utan också utstickande delar. Dessa modeller har blivit en stor favorit hos många och liknande extra delar hittas på bland annat på så kallade rabbit dildos. Dessa extra "öron" är väldigt uppskattade och kan vid rätt tillfälle ge orgasmer utan dess like.

Trådlöst vibrerande ägg

En annan populär kategori av vibrerande ägg är de trådlösa varianterna. Är du ute efter en liten och smidig trådlös vibrator så har du dessutom mycket att välja bland. Vissa modeller har även en trådlös dosa som du styr med om du eller partnern som har dosan befinner sig i närområdet. Till exempel i samma sovrum. Andra trådlösa ägg har betydligt mer räckvidd än så. Till de senaste och mest uppskattade modellerna hör till de som du kan styra via en app som medföljer. Ett perfekt sätt att vara busig på under dagen och bättre förspel går knappast att hitta.

Bäst i test

Vibrerande ägg har blivit så pass omtyckta att de frekvent förekommer i olika tester. Både populärvetenskapliga och i till exempel dagstidningar. På Njutningen hittar du givetvis även dessa och till de bästa priserna. Testvinnarna presenteras ofta med en bild där du ser betyget i hörnet. Är du ute efter en specifik modell som blivit utnämnda bäst i test kommer du garanterat att hitta den i utbudet och kan med lätthet söka efter den i sökrutan.

Tips på rengöring

En väldigt stor fördel med dessa äggen är att de är väldigt lätta att rengöra. Det enda du behöver göra är i princip att skölja dem under ljummet vatten. Det du behöver tänka på är dock att inte skölja eventuella elektroniska delar och att se till att ägget är förslutet. Det vill säga att den inte vridits runt så att du kommer åt batteriet. De fåtal modeller som inte går att skölja helt framkommer det på tydligt och dessa kan rengöras försiktigt med lite vått papper eller en trasa.

Vanliga frågor

🍆 Finns det helt trådlösa modeller?

Ja, du kan välja både app eller handkontroll.

🍆 Roterar vibratorägget?

De flesta modeller gör inte det. Däremot kan du välja bland särskilda erotiska ägg som både vibrerar och roterar.

🍆 Kan jag själv välja program för vibrationerna?

På de flesta modeller kan du välja styrka på vibrationerna, från lågt till högt. Vissa vibrerande ägg har utöver det även olika slags program för att ytterligare öka njutningen.