Glasdildos

Glasdildos är en favorit bland finsmakarna av sexleksaker. Utöver funktionen av en vanlig dildo så är de även otroligt vackra att se på. Välj bland vanligare genomskinliga modeller till mängder av utformningar och tillägg. Från exempelvis bläckfiskarmar till modeller som starkt påminner om en så kallad dragon dildo. Därtill hittar du allt från tydliga ådror till en kombinerad glasdildo och piska. Något som du absolut kommer att älska om du är lite extra kinky. Är du sugen på en riktigt exklusiv variant bland glasdildos finns även modeller som är helt handblåsta. Vad gäller storlekar så hittar alla sina favorit. Från mindre och diskreta varianter till riktiga XL varianter för dig som vill ha en stor dildo. Föredrar du istället en analplugg och lite anal play behöver du inte inte bekymra dig. Givetvis finns det även glasdildos som är specifikt utformade för att fungera som en analdildo.

Visar 1–60 av 88 resultat

Visar 1–60 av 88 resultat

Glasdildos som konst

Ja, du läste rätt. Glasdildos kan absolut passa som ett fint konstverk i hemmet. Antingen som en aningen diskret liten skulptur i sovrummet. Eller till och med helt öppet i vardagsrummet. För det senare passar vissa av de handblåsta modellerna riktigt ypperligt. På så sätt kan ovetande gäster njuta av ett riktigt fint hantverk utan att veta om att de egentligen tittar på en sexleksak. Kinky och roligt på samma sätt. Om du dessutom är öppen med dina sexleksaker kan det bara bli en rolig isbrytare när gästerna plötsligt börjar diskutera egna erfarenheter av glasdildos eller andra dildos.

En diskret glasdildo

Vill du hålla det lite diskret och inte direkt flasha med att det är en dildo som står framme är det inga problem. Glasdildos som är svåra att tyda funktionen på vid första anblick finns det gott om. Givetvis i mängder av olika färger och former. Så att även du som är noga med din heminredning hittar något som passar. Dessutom har du varianterna som ser ut som något helt annat. Till exempel en bläckfisk. Eller varför inte en chili eller en dekorerande oval sten. Ett perfekt sätt att sammanföra ett kinky sinne och ett sinne för konst!

Glasdildo chili