Glasdildo

Glasdildo är en favorit bland finsmakarna av sexleksaker. Utöver funktionen av en vanlig dildo så är de även otroligt vackra att se på. Välj bland vanligare genomskinliga modeller till mängder av utformningar och tillägg. Från exempelvis bläckfiskarmar till modeller som starkt påminner om en så kallad dragon dildo. Därtill hittar du allt från tydliga ådror till en kombinerad glasdildo och piska. Något som du absolut kommer att älska om du är lite extra kinky. Är du sugen på en riktigt exklusiv variant bland glasdildos finns även modeller som är helt handblåsta. Vad gäller storlekar så hittar alla sina favorit. Från mindre och diskreta varianter till riktiga XL varianter för dig som vill ha en stor dildo. Föredrar du istället en analplugg och lite anal play behöver du inte inte bekymra dig. Givetvis finns det även glasdildon som är specifikt utformade för att fungera som en analdildo.

Bästa glasdildo 2023 Till butik
Med handtag Se pris
Elegant rosenkvarts Se pris
Böjd och knottror Se pris

Visar 1–20 av 47 resultat

Visar 1–20 av 47 resultat

Glasdildo som konst

Ja, du läste rätt. En glasdildo kan absolut passa som ett fint konstverk i hemmet. Antingen som en aningen diskret liten skulptur i sovrummet. Eller till och med helt öppet i vardagsrummet. För det senare passar vissa av de handblåsta modellerna riktigt ypperligt.

På så sätt kan ovetande gäster njuta av ett riktigt fint hantverk utan att veta om att de egentligen tittar på en sexleksak. Kinky och roligt på samma sätt. Om du dessutom är öppen med dina sexleksaker kan det bara bli en rolig isbrytare när gästerna plötsligt börjar diskutera egna erfarenheter av glasdildos eller andra dildos.

En diskret glasdildo

GlasdildoVill du hålla det lite diskret och inte direkt flasha med att det är en dildo i glas som står framme är det inga problem. En glasdildo kan nämligen vara svår att tyda funktionen på vid första anblick. Givetvis kommer den i mängder av olika färger och former. Så att även du som är noga med din heminredning hittar något som passar.

Dessutom har du varianterna som ser ut som något helt annat. Till exempel en bläckfisk. Eller varför inte en chili eller en dekorerande oval sten. Ett perfekt sätt att sammanföra ett kinky sinne och ett sinne för konst!

Tips gällande din dildo i glas

Då en glasdildo är lite annorlunda i sin karaktär än andra vuxenleksaker så bör du tänka på några saker. De flesta modellerna är väldigt robusta. De är blåsta i tjockt glas och väldigt slitstarka. Däremot finns det aningen tunnare modeller, där bör man tänka till på handhavandet och ta det mjukt. Förutom det så kommer här några generella tips på rengöring:

  • Använd ljummet vatten
  • Om du använder tvål, välj något milt och inte kemiskt. Detta då du inte vill få missfärgningar på ytan eller också skada den med kemikalier
  • Använd enbart händerna eller en mjuk tvättsvamp
  • Tänk på att vissa modeller har markerat ollon, ådror eller andra tydliga detaljer. Missa inte att rengöra under eller inom dessa extra noga. Detta gäller särskilt de modeller av dessa erotiska leksaker som har många mindre delar

Glasdildo för både för honom och henne

När det kommer till olika former på glasdildos så har man verkligen tagit ut svängarna. Du kan alltså hitta allt från realistisk penis till utomjordiska tentakler. Förutom preferens rent utseendemässigt så har de också en rad olika funktioner.

Därför passar de både som sexleksaker för män men också för kvinnor. Med de lite mer böjda varianterna kommer du lätt åt mannens p-punkt. De räfflade ger däremot extra njutning vid vaginal penetration.

En sexleksak som tål mer än man tror

Glas är inte direkt känt som det materialet som tål mest. Men så är inte fallet med dessa dildos. De tål nämligen väldigt mycket mer än vad man kan tro. Du ska bara därför inte sätta dem på prov och släppa dem från balkongen.

Däremot behöver du med de flesta modellerna inte vara extra försiktig. Inte mer än med en vanlig dildo i alla fall. Lev därför ut dina sexuella fantasier med glasdildon och låt det inte vara något hinder under  onanin eller samlaget.

Vanliga frågor

🍆 Krävs det någon särskild tvätt för en glasdildo?

Nej, du kan tvätta den som en helt vanlig dildo. Det vill säga med ljummet vatten och mild tvål.

🍆 Kan jag använda glasdildos med glidmedel?

Ja absolut. Se bara till att den inte färgar av sig.

🍆 Går det att värma upp en glasdildo?

Ja, då blir det till och med skönare. Använd dina händer eller lite varmt vatten.