Pornstar Series

Pornstar Series är en serie av fleshlights som består av direkta avgjutningar på de intima delarna av välkända porrskådisar. Ta chansen och upplev dina favoritskådisar på ett helt nytt och sexigt sätt med denna fantastiska serie av sexleksaker. Oavsett om du gillar vaginalt eller föredrar analsex.

Visar alla 2 resultat

Visar alla 2 resultat

Fleshlight avgjuten från din bästa porrstjärna

Fleshlight Pornstar SeriesHar du alltid drömt om att ligga med din favorit bland porrstjärnor? Nu har du chansen! Dessa modeller av fleshlight är inte bara otroligt sköna utan även direkta avgjutningar. Bland skådisarna hittar du favoriter såsom Holly Hendrix, Nina Elle, Skyla Novea, Olivia Austin och många fler. Med andra ord en sexleksak för män du sent kommer att glömma.

Välj mellan vagina, anus eller mun

Dessutom kan du välja om du vill ha en avgjutning på anus, vagina eller mun. Eller varför inte alla tre i ett paket med en komplett lösvagina från din favorit. Pornstar Series är utformad på ett så pass smart sätt att du även kan använda locket. När du skruvat av den blir den ett perfekt ställ för antingen mobil eller läsplattan. På så sätt att du kan se dina bästa erotiska filmer samtidigt som du har händerna fria.

Vanliga frågor

🍆 Vibrerar flrshlights från Pronstar Series?

Ja, du har möjlighet att fästa en vibrerande bullet i sidorna.

🍆 Vad används fästanordningen till?

Det är en kraftig sugpropp så att du kan fästa din fleshlight mot väggen.

🍆 Hur lång livslängd är det på Pornstar Series?

Det beror givetvis på hur du använder den. Om du rengör den ordentligt och använder mjukgörande krämer eller talk så håller den väldigt många gånger.