Sexspel

Sexspel är vuxenspel utan dess like, både för par och dessutom finns alternativ för fler deltagare. Från humoristiska äventyr med inslag av erotik till renodlade äventyr inom BDSM. Perfekt både som förspel eller en helkväll med ett porrspel. Välj bland många alternativ, från favoriten Monogamy till sextärningar eller dagliga uppdrag. Dessutom sätter du nivån själv, från kinky porrspel till ren romantik. Nöj inte er med det vardagliga utan krydda till det lite extra.

Bästa sexspel 2023 Till butik
Testvinnaren Se pris
Dagliga utmaningar Se pris
Sexspel med vuxenleksaker Se pris

Visar 1–20 av 199 resultat

Visar 1–20 av 199 resultat

Hitta ditt bästa sexspel bland 100 olika

På Njutningen hittar du ett enormt utbud av sexspel från Sveriges största sexbutiker. Du kan också jämföra priser så att du både hittar det som passar dig bäst och till det billigaste priset. Nu inför julen så hittar du självklart också erotiska adventskalendrar för par.

Oavsett om du är ute efter något seriöst eller en riktigt rolig present till möhippan eller svensexan som kommer du garanterat att hitta ett erotiskt spel som passar dig. Är du ute efter att nyttja sexspelet för just sexlekar är det ett utmärkt tillfälle att kombinera spelet med sexleksaker. Du kan också med fördel kombinera porrspelen med sexleksaker för män eller sexleksaker för kvinnor. Givetvis finns även lite mer kinky alternativ. Perfekt för lite vildare sexlekar med till exempel piskor eller handbojor.

Erotiska spel som förspel

SexspelMängder av dessa sexiga spel går väldigt väl ihop med sexleksaker som du kan använda under förspel. Såsom en tease med ett slickhjul, en dildo eller en fleshlight. Dessutom tar vissa av spelen även det ett steg längre. Sådana porrspel spel kan kretsa kring sexmöbler eller till exempel en sexgunga. Medan andra erotiska spel helt enkelt för till lite extra krydda till vardagen utan att involvera andra produkter. Vilket är en diskretion som kan vara att föredra.

Olika slags sexspel - från tärningar till sällskapsspel

Sexspel är en bred kategori där du verkligen kan hitta det du är ute efter oavsett tillfälle. Oavsett om det är ett party du vill krydda till eller om du vill ta relationen till nästa spännande nivå. Några av de större och mest uppskattade kategorierna bland sexspel och vuxenspel är följande:

  • Sextärningar - Tärningar som kryddar till det lite extra. Från mildare förslag till föreslagna kombinationer av ställningar.
  • Erotiska kort - Ta ett kort och överraska din partner. Finns även i versioner av romantiska kort.
  • Vuxenspel sällskapsspel - Fungerar både för par och större sällskap. Finns i mängder av utföranden beroende på vad du är ute efter.
  • Roliga sexspel - Mängder av versioner. Från alternativ till ploj-present till seriösa erotiska spel där du samtidigt blir lockad till skratt.
  • Kama sutra spel - För dig som verkligen vill utforska nya sexställningar och behaga din partner.
  • Kända sexspel - Erotiska spel kända från film eller bokvärlden. Till exempel Fifty Shades of Gray.

Från förfest till orgie

Du vet bäst vad vilket tillfälle du ska använda sexspelet till. Oavsett syfte så hittar du det du är ute efter då utbudet är enormt. Oavsett om du vill överraska med en plojig present eller om du vill ta med något till en orgie. Samtliga alternativ finns här för dig. Du hittar även mängder av alternativ för allt från två spelare till väldigt mycket större sällskap. Dessutom finns en rad andra produkter med sexuella inslag under sexspel. Allt för att få till den där extra touchen på festen.

Favoriter som Monogamy

Givetvis hittar du de bästa priserna på erotiska spel som Monogamy på Njutningen. Vill du istället testa något nytt, eller överraska med någon annan förbisedd favorit så finns även dessa här. Några rekommendationer är sällskapsspelen PleaseMe, 4play, Bedroom Battle och You & Me.

Vuxenspel för två - från sextärningar till kortspel

Erotiska spelEn stor favorit är vuxenspel för två. Du kanske är ute efter att krydda till en längre relation. Eller helt enkelt överraska en ny partner. Beroende på hur kinky ni är och hur långt gångna ni är i relationen så finns det mängder av alternativ. Antingen något mer romantiskt som kortspel med diverse förslag eller sextärningar med enbart föreslagna ställningar.

Du kanske är väldigt seriös i ditt förhållande och inte så skojig av dig. Om du dessutom ändå är ute efter något nytt så kan vi rekommendera spel för Kama Sutra. Allt från sextärningar till hela sällskapsspel där tempot är något lugnare och utgår från en längre relation.

Sexspel som present till svensexa eller möhippa

Förutom intima erotiska spel för par så hittar du också mängder av presenttips. Är du ute efter en present till en svensexa eller möhippa så kommer du att bli nöjd. Bland sexpel så hittar du för det första dekorationer. Till exempel penisformade iskuber, sugrör och mycket annat. För det andra så har du allt som du behöver present-väg. Oavsett om det ska vara en lite pinsam gåva eller något till en lek. Bara fantasin sätter gränserna och möjligheterna till utklädnad och lek är många. En bokstavligt talat stor favorit är en uppblåsbar penis på hela 90 cm.

Utforska både sexuella fantasier och nya sexställningar

En stor fördel med dessa sexleksaker är att ett parförhållande kan få en riktig nytändning. På ett behagligt men spännande sätt kommer ni få introducera helt nya världar till varandra. Oavsett om det gäller sexuella fantasier eller sexställningar. Detta kan därför också vara ett perfekt sätt att introducera något du tänk på länge. Är det till exempel en särskild ställning som ni inte provat på förut så kommer det helt naturligt här. Antingen som en del i leken eller bland öppna kort. Detta leder inte bara till ett hetare sexliv överlag men också generellt kraftigare orgasmer.

Vanliga frågor

🍆 Vad är sexspel med dagliga utmaningar?

Dessa sexspel innehåller utmaningar som du och din partner väljer ut. Givetvis hålls utmaningarna hemliga tills det är dags att uppfylla dessa.

🍆 Finns det sexspel för par med tillhörande sexleksaker?

Ja, flertalet! Dessutom med olika teman, till exempel kinky BDSM.

🍆 Vilket sexspel för par är bäst?

En återkommande favorit är brädspelet Monogamy.