Sexspel

Sexspel är vuxenspel utan dess like, både för par och dessutom finns alternativ för fler deltagare. Här hittar du allt från humoristiska äventyr med inslag av erotik till renodlade äventyr inom BDSM. Perfekt både som till exempel förspel eller en helkväll med ett porrspel. Välj bland många alternativ, från favoriten Monogamy till sextärningar eller dagliga uppdrag. Dessutom sätter du nivån själv, från kinky porrspel till exempelvis enbart romantisk. Nöj inte er med det vardagliga utan krydda till det lite extra. Ett oslagbart recept är följande. Klä er i sexiga underkläder, ta fram Monogamy och plocka sedan fram lite sexleksaker för par. Låt magin flöda med hjälp av ett sexspel. En oförglömlig kväll utlovas!

Visar 1–60 av 182 resultat

Visar 1–60 av 182 resultat

Enormt utbud av sexspel

På Njutningen hittar du ett enormt utbud av sexspel från Sveriges största sexbutiker. Dessutom kan du jämföra pris så att du både hittar det som passar dig bäst och till det billigaste priset.

Oavsett om du är ute efter något seriöst eller en riktigt rolig present till möhippan eller svensexan som kommer du garanterat att hitta ett erotiskt spel som passar dig. Är du ute efter att nyttja sexspelet för just sexlekar är det ett utmärkt tillfälle att kombinera spelet med sexleksaker. Du kan också med fördel kombinera porrspelen med sexleksaker för män eller sexleksaker för kvinnor. Givetvis finns även lite mer kinky alternativ för dig som älskar lite vildare sexlekar med till exempel piskor eller handbojor.

SexspelMängder av dessa sexiga spel går väldigt väl ihop med sexleksaker som fördelaktigt kan användas under förspel. Såsom en tease med ett slickhjul, en dildo eller en fleshlight. Givetvis tar vissa av spelen även det ett steg längre där du till och med kan kretsa spelet kring sexmöbler eller till exempel en sexgunga. Medan andra erotiska spel helt enkelt för till lite extra krydda till vardagen utan att involvera andra produkter, vilket är en diskretion som kan vara att föredra.

Olika slags sexspel - från tärningar till sällskapsspel

Sexspel är en bred kategori där du verkligen kan hitta det du är ute efter oavsett tillfälle. Oavsett om det är ett party du vill krydda till eller om du vill ta relationen till nästa spännande nivå. Några av de större och mest uppskattade kategorierna bland sexspel och vuxenspel är följande:

  • Sextärningar - Tärningar som kryddar till det lite extra. Från mildare förslag till föreslagna kombinationer av ställningar.
  • Erotiska kort - Ta ett kort och överraska din partner. Finns även i versioner av romantiska kort.
  • Vuxenspel sällskapsspel - Fungerar både för par och större sällskap. Finns i mängder av utföranden beroende på vad du är ute efter.
  • Roliga sexspel - Mängder av versioner. Från alternativ till plojpresent till seriösa erotiska spel där du samtidigt lockas till ett skratt.
  • Kama sutra spel - För dig som verkligen vill utforska nya sexställningar och behaga din partner.
  • Kända sexspel - Erotiska spel kända från film eller bokvärlden. Till exempel Fifty Shades of Gray.

Från förfest till orgie

Du vet bäst vad sexspelet ska användas till. Oavsett syfte så hittar du det du är ute efter då utbudet är enormt. Oavsett om du vill överraska med en plojig present eller om du vill ta med något till en orgie så finns det alternativ ett alternativ för dig. Här hittar du mängder av alternativ för allt från två spelare till väldigt mycket större sällskap. Dessutom finns en rad andra produkter med sexuella inslag under sexspel. Till exempel isformar formade som penis eller penis-sugrör. Allt för att få till den där extra touchen på festen.

Favoriter som Monogamy

Givetvis hittar du de bästa priserna på erotiska spel som Monogamy på Njutningen. Vill du istället testa något nytt, eller överraska med någon annan förbisedd favorit så finns även dessa här. Några rekommendationer är sällskapsspelen PleaseMe, 4play, Bedroom Battle och You & Me.

Vuxenspel för två - från sextärningar till kortspel

Är du ute efter vuxenspel för två så har du kommit helt rätt. Oavsett om du är ute efter att krydda till en längre relation eller överraska en ny partner så hittar du det du behöver här. Beroende på hur kinky ni är och hur långt gångna ni är i relationen så finns det mängder av alternativ. Antingen något mer romantiskt som kortspel med diverse förslag eller sextärningar med enbart föreslagna ställningar.

Är du väldigt seriös i ditt förhållande och så inte skojig av dig men ändå ute efter något nytt så finns det flertalet alternativ för Kama Sutra. Allt från sextärningar till hela sällskapsspel där tempot är något lugnare och utgår från en längre relation.