Klitorisvibratorer

En klitorisvibrator är sexleksaken för kvinnor som nästan alltid garanterar en orgasm. Omåttligt populära och även med god anledning. Dessa kommer i mängder av olika utföranden och tittar man på klitorisvibratorer bäst i test så får majoriteten alltid toppoäng.

Bästa klitorisvibrator 2020Till butik
Extremt diskretSe pris
Uppladdningsbar och kraftig favoritSe pris
Total appstyrd njutningSe pris

Visar 1–60 av 415 resultat

Visar 1–60 av 415 resultat

Från bulletvibrator till vanlig klitorisvibrator

En av de absolut mest uppskattade sexlkeksakerna för kvinnor som finns på marknaden. Mängder av tester har visat att många kvinnor även uppskattar en klitorisvibrator högre än andra sexleksaker. Såsom vanliga dildos eller andra vibratorer. Populariteten består främst av två anledningar:

  • Garanterad orgasm
  • Mängder av utföranden för varje smak. Från bulletvibrator till fjärrstyrt

KlitorisvibratorTvå oslagbara punkter som är svåra att motsäga. Du som inte provat en klitorisvibrator förut har däremot verkligen något att se fram emot. Dessa passar lika bra till bara förspel men också till en natt med riktigt rykande hett sex. Vad gäller punkt två i popularitet, antal utföranden, så kommer du inte bli besviken.

Liten sexleksak som får plats i handväskan

Även du som alltid är i farten kan behöva en privat stund ibland. Med en liten klitorisvibratot som får plats i handväskan kan du göra just det. En intim snabbis med sig själv har dessutom starkt positiva fördelar på hälsan och välmåendet. Du kan välja bland diskreta varianter som läppstift och smycken, till renodlade sexleksaker som du trär på dig. De sistnämnda finns till exempel både som vibrerande trosa, olika versioner av strapons och mycket mer. Givetvis finns också mindre klitorisstimulernde varianter av allas favorit rabbit. Föredrar du att ha lite egen privat tid i badet går även det alldeles utmärkt. Utbudet av vattentäta modeller är enormt. Möjligheterna är oändliga och många härliga orgasmer är väntade!

Vanliga frågor

🍆 Vad är en klitorisvibrator?

En klitorisvibrator är en mindre vibrator som i första hand fokuserar på stimulering av klitoris istället för penetration.

🍆 Vad är en lufttrycksvibrator?

Det är en trend bland sexleksaker och vibratorer som använder sig av lufttryck istället för vibrationer.

🍆 Vilken är den bästa klitorisvibratorn?

Två återkommande testvinnare är Lelo och GRL PWR. Men det beror givetvis på vad du är ute efter.