Sexleksaker för par

Sexleksaker för par är till för att maximera njutningen och orgasmerna för båda. Här hittar du även mängder av kinky vuxenleksaker som även till förspel över en längre tid. Krydda till sexlivet lite extra eller överraska din partner med en sexleksak som ni båda verkligen kommer att älska.

Bästa sexleksaker för par 2024 Till butik
Finger-vibrator från förspel till samlag Se pris
Perfekt för par på distans Se pris
App-styrd testvinnare för par Se pris

Visar 1–20 av 215 resultat

Visar 1–20 av 215 resultat

Sexleksaker för par - något för alla förhållanden

Sexleksaker för parPå njutningen hittar du sexleksaker för alla par. Med alla menar vi verkligen alla. Oavsett om ni varit ihop en kort tid, i flera år, är vanilj eller väldigt kinky. Utbudet är enormt och du hittar allt från förspel till sexleksaker för par som passar bondage och BDSM.

Denna kategori har verkligen tagit det bästa från erotiska leksaker för kvinnor och vuxenleksaker för män och gift ihop det till en källa för båda eran njutning. Dessutom passar dessa erotiska leksaker för par lika bra för dig som är gay. Vissa modeller är också särskilt uttagna åt det hållet.

Kombinera erotik och spel

Här hittar du allt från vibratorer för par till fjärrstyrt och allt däremellan. Du kan också välja en kombination av erotik och en rolig stund med din partner. Detta gör du bäst med bland annat sexspel. En del spel blir dock så mycket bättre med vuxenleksaker för par, vilket vi verkligen kan rekommendera. Bejaka nyfikenheten och lusten, och låt njutningen börja!

Perfekt sexleksak för distansförhållanden

Är ni i ett distansförhållande behöver inte sexlivet bli tråkigt. Förutom lite hett telefonsex och en och annan porrig session via webcam så finns det mer. Nu finns det nämligen också interaktiva sexleksaker för par. Det är något som de flesta dock inte hört talas om.

I korthet så innebär det att det är en vibrator och en fleshlight som är kopplade till varandra. Med andra ord känner ni varandras rörelser samtidigt var ni än befinner er. Vibratorn rör sig efter hans stötar och rörelser. Samtidigt sänder den tillbaka signalerna till fleshlighten som. Vilket i sin tur översätter allt till rörelser inne i fleshlighten. Det bästa är också att ni kan vara i två helt olika länder då vuxenleksakerna är kopplade via internet.

Bästa sexleksaker för par - vad passar er

En del undrar vad man ska köpa när man är ute efter bästa sexleksaker för par. Vårt tips är att ni absolut ska väga in era sexuella preferenser. Särskilt då vuxenleksaker för par finns från analt till förspel. Men några saker som man kanske inte alltid tänker på i första hand är följande.

  • På distans - Interaktiva vuxenleksaker. Känn varandra var ni än befinner er.
  • Ett helt kit - Varför nöja sig med bara en sexleksak. Det går också att köpa hela kit för par i olika teman. Vill du ha ytterligare val så kan du även titta bland julkalendrar. Då vet du också att du får en härlig blandning med 24 olika vuxenleksaker.
  • Gemensam vuxenleksak för simultana orgasmer - En del sexleksaker för par används samtidigt. Det vill säga att det inte är den ena partnern som får känna glädje utan båda två. Dessutom samtidigt. Sådant är till exempel WeVibe, där du för in den i slidan och båda känner av vibrationerna. Dessa kan med fördel även användas på sexdockor. Särskilt realistiska sexdockor då du kommer uppleva något helt nytt.
  • Var sin enhet - Varsin separat vuxenleksak som ni också kan retas med. Det vill säga att det är antingen hon eller han som har på sig den.
  • Handhållet - Mindre sexleksaker som är lätt handhållna. Perfekt för både tease och förspel. Men även för hela samlag och starka orgasmer då de vibrerar kraftigt.

Vuxenleksaker för par för en gemensam orgasm

Har du haft svårt att komma samtidigt finns det lösningar. Det är inte ovanligt att mannen kommer innan kvinnan. Däremot är det inte alltid lika uppskattat. Med rätt sexleksaker kan ni istället börja sikta på gemensamma orgasmer. Några tips är att antingen använda något stimulerar mer eller förlänger förspelet.

Är du ute efter mer stimulans finns mycket att välja bland med vibrerande effekter. Till exempel en penisring. På så sätt stimuleras klitoris samtidigt som ni har penetrerande sex. I annat fall kan ni även välja att förlänga förspelet. Med rätt vuxenleksak för par blir det bara härligt. Reta till exempel varandra med fjärrstyrda leksaker innan ni går hela vägen.

Vanliga frågor

🍆 Hur fungerar sexleksakerna för par på distans?
De är sammankopplade digitalt så att ni kan njuta samtidigt, även om ni befinner er på två olika ställen! De är nämligen tryck och rörelsekänsliga.
🍆 Hur använder jag en parvibrator?
Den förs in med ena delen innan samlaget. Under själva samlaget så kommer den att stimulera både henne och honom samtidigt.
🍆 Går det att köpa kit med flera sexleksaker för par?
Ja absolut. Antingen i olika teman eller också väldigt uppskattade erotiska julkalendrar som innehåller hela 24 överraskningar.