Vibratorer

Vibratorer är sexleksaker för kvinnor som tar orgasmen till oanade höjder. Välj bland otaliga modeller och använd dem som sexleksak eller sexhjälpmedel. Även perfekt för den egna njutningen eller som en present till din partner.

Bästa vibrator 2020Till butik
För både klitoris och G-punktSe pris
Komplett set för både egna orgasmer och parSe pris
Garanterade appstyrda orgasmerSe pris

Visar 1–60 av 3023 resultat

Visar 1–60 av 3023 resultat

Hitta din bästa vibrator eller massagestav

Det som skiljer en vibrator åt från en klassisk dildo är den vibrerande funktionen. Exakt som det låter på namnet så skapar den alltså en urskön vibration tack vare en asymmetriskt placerad vikt. Den kan vara liten i storleken och du tänker inte på den. Men den är där och gör också hela skillnaden.

Vad gäller utföranden så finns det vibratorer i oändligt antal modeller. Självklart så finns det även något som passar alla. Oavsett om du är ute efter förspel, analsex, vaginal penetration eller något helt annat. Utformningen på dessa vibratorer finns också i minst lika många skepnader. Från klitoris vibrator, vibrerande trosor, fingervibratorer och mycket mer.

VibratorDessutom kan du hitta något för varje tillfälle. Från en skön stund i badet till lite kinky underkläder med vibrerande funktion på kontoret. Det finns därför ingen modell som kan titulera sig som bäst vibrator i alla lägen. Det är du som känner dig och din sexualitet bäst så utgå från magkänslan.

Oavsett om du är ute efter att tillfredsställa dig själv eller vill krydda till några sexlekar för par så kommer du alltså hitta ditt. Det är garanterat. Har du aldrig ens haft en massagestav sen tidigare är det verkligen god tid att prova det. Du kommer definitivt inte att ångra dig!

Källa: Wikipedia

Både vaginal och anal njutning

Du vet säkert redan att en vibrator passar lika bra vaginalt som för analsex. Men det färre har koll på är att det finns särskilt utformade vibratorer med olika ändamål. Du kan absolut använda en och samma till båda syften. Men vill du verkligen nå där det känns som bäst som kan det vara på tiden att prova nytt. Likt vår anatomi ser olika ut så är också dessa massagestavar utformade på olika sätt. De har också olika slutmål när det kommer till orgasmen. Antingen enbart för penetration, extra klitorisstimulering eller en härlig böj. Just de anala massagestavarna brukar Vara extra böjda för att komma åt riktigt bra. De är också i regel mer avsmalnande i toppen för att penetrera lättare.

Är du däremot en som älskar dubbelmackor så har du något att se fram emot. En del modeller är nämligen utformade "baklänges". Det vill säga att den kortare och stubbiga delen vibrerar mot klitoris. Samtidigt kan du på ett enkelt sätt penetrera där bak och njuta av anala lekar.

Vanliga frågor

🍆 Vilken är den bästa vibratorn?

På senare tid har lufttrycksvibratorer blivit omåttligt populära. Särskilt då de levererar kraftiga orgasmer och en helt ny känsloupplevelse.

🍆 Finns det vattentäta vibratorer?

Ja, du har en drös av modeller att välja bland. Perfekt för lite extra njutning i badet!

🍆 Vilken vibrator ska jag köpa som present till min flickvän?

Om inte hon har någon särskild smak så rekommenderar vi en med flera inbyggda program. Överraska med något nytt annars som också har så kallad inbyggd Pleasure Air Teknik.