Vibratorer

Vibratorer är sexleksaker för kvinnor som tar orgasmen till oanade höjder. Välj bland otaliga modeller och använd dem som sexleksak eller sexhjälpmedel. Även perfekt för den egna njutningen eller som en present till din partner.

Bästa vibrator 2023 Till butik
För både klitoris och G-punkt Se pris
Komplett set för både egna orgasmer och par Se pris
Garanterade app-styrda orgasmer Se pris

Visar 1–20 av 779 resultat

Visar 1–20 av 779 resultat

Hitta din bästa vibrator eller massagestav

VibratorDet som skiljer en vibrator åt från en klassisk dildo är den vibrerande funktionen. Exakt som det låter på namnet så skapar den alltså en skön vibration tack vare en asymmetriskt placerad vikt. Den kan vara liten i storleken och du tänker inte på den. Men den är där och gör också hela skillnaden.

Vad gäller utföranden så finns det vibratorer i oändligt antal modeller. Självklart så finns det även något som passar alla. Oavsett om du är ute efter förspel, analsex, vaginal penetration eller något helt annat. Utformningen på dessa vibratorer finns också i minst lika många skepnader. Från klitoris vibrator, vibrerande trosor, fingervibratorer och mycket mer. Med andra ord blir det lätt att hitta just din bästa vibrator bland dessa sexleksaker.

 

Orgasmer för varje tillfälle - från badet till vardagen

Dessutom kan du hitta något för varje tillfälle. Från en skön stund i badet till lite kinky underkläder med vibrerande funktion på kontoret. Det finns därför ingen modell som kan titulera sig som bäst vibrator i alla lägen. Det är du som känner dig och din sexualitet bäst så utgå från magkänslan.

Oavsett om du är ute efter att tillfredsställa dig själv eller vill krydda till några sexlekar för par så kommer du alltså hitta ditt. Det är garanterat. Har du aldrig ens haft en massagestav sen tidigare är det verkligen god tid att prova det. Dessutom är vibratorer ett utmärkt tillskott till olika sexspel. Du kommer definitivt inte att ångra dig!

Både vaginal och anal njutning

Du vet säkert redan att en vibrator passar lika bra vaginalt som för analsex. Men det färre har koll på är att det finns särskilt utformade vibratorer med olika ändamål. Du kan absolut använda en och samma till båda syften. Men vill du verkligen nå där det känns som bäst som kan det vara på tiden att prova nytt.

Likt vår anatomi ser olika ut så är också dessa massagestavar utformade på olika sätt. Du har både vuxenleksaker för g-punkts orgasmer men också p-punkts orgasmer. Vilket alltså en är ypperlig sexleksak för honom.

Du kan köpa vibrator med olika utformning

De har också olika slutmål när det kommer till orgasmen. Antingen enbart för penetration, extra klitorisstimulering eller en härlig böj. Just de anala massagestavarna brukar vara extra böjda för att komma åt riktigt bra. De är också i regel mer avsmalnande i toppen för att penetrera lättare.

VibratorerÄr du däremot en som älskar dubbelmackor så har du något att se fram emot. En del modeller är nämligen utformade "baklänges". Det vill säga att den kortare och stubbiga delen vibrerar mot klitoris. Samtidigt kan du på ett enkelt sätt penetrera där bak och njuta av anala lekar.

Att tänka på när du vill köpa en billig vibrator

När du vill köpa en billig vibrator finns det några saker du bör tänka på. Det är till exempel inte så att kvalitén är sämre, men du kan sakna några funktioner. Därför kommer vi med följande tips att tänka på med billig vibrator.

  • Olika program - Det vill säga hur många program du kan välja mellan. Ju billigare desto färre är en grundregel. Du kanske kan ändra intensitet och hastighet, men inte alltid olika intervall.
  • Går att ladda eller ej - En väldigt viktig punkt för din vuxenleksak. Med andra ord om den går att ladda eller ej. Det kan bli väldigt tråkigt om batterierna tar slut precis när du ska nå klimax.
  • Batteritid - Den totala tiden som du kan använda din sexleksak innan den måste laddas. Detta gäller batteridrivet men också de uppladdningsbara. De billiga modellerna kan också ha kortare batteritid.
  • Styrka på vibrationerna - Med andra ord hur kraftfull den är. Läs därför alltid recensioner från andra användare.
  • Kompatibilitet - Med andra sexleksaker. Det finns gott om sexmöbler och sexmaskiner där du potentiellt kan koppla in din vibrator.
  • Vattentäthet - Hur mycket vatten den tål helt enkelt. Det kan vara särskilt skönt att veta om du kan ta med den i duschen.

Vibratorer som du kan styra från håll - fjärrstyrd och trådlös eller via app

Vibratorer har varit väldigt uppskattade sexleksaker i många år. Något som blivit allt mer populärt på senare år är fjärrstyrning. Det vill säga att du kan styra din sexleksak från avstånd. Därför passar det också perfekt till att retas med medan du bundit fast någon vid sängen. De mer avancerade modellerna kan du dessutom styra via app. Du kan alltså befinna dig på en helt annan plats än vad din partner gör. Perfekt för kinky lekar eller distansförhållanden.

Hitta en färg som passar dig i smaken - från rosa till BDSM

Är du särskilt förtjust i någon speciell färg så kommer du inte bli besviken. Oavsett om du vill ha en klassisk rosa vibrator eller något inom BDSM. Dessutom hittar du allt däremellan. Från väldigt eleganta utföranden till regnbågsflaggor i olika kombinationer. Vill du klona din partner och ha en helt unik vibrator så går även det. Även i det fallet kan du alltså välja färg.

Vad är det senaste inom massagestavar?

Fram tills nyligen så har det senaste varit olika massagestavar som kan styras från håll. Särskilt de som kommer i kombination med en fleshlight. Det vill säga att ena partnern använder en vibrator och den andra har en fleshlight. Ni båda kan aktivera dem samtidigt och känna varandra med flera 100 km i avstånd.

Det som däremot dykt upp som en helt ny stjärna bland dessa vuxenleksaker är lufttrycksvibratorer. Det är en helt ny slags uppfinning som skapar en unik sexig känsla. Dessutom vittnar tusentals kvinnor om att de upplever orgasmer som aldrig förr.

Källa: Wikipedia

Vanliga frågor

🍆 Vilken är den bästa vibratorn?

På senare tid har lufttrycksvibratorer blivit omåttligt populära. Särskilt då de levererar kraftiga orgasmer och en helt ny känsloupplevelse.

🍆 Finns det vattentäta vibratorer?

Ja, du har en drös av modeller att välja bland. Perfekt för lite extra njutning i badet!

🍆 Vilken vibrator ska jag köpa som present till min flickvän?

Om inte hon har någon särskild smak så rekommenderar vi en med flera inbyggda program. Överraska med något nytt annars som också har så kallad inbyggd Pleasure Air Teknik.