Vibrerande penisringar

Vibrerande penisringar är en liten sexleksak med stor effekt. Förutom ökad potens de älskade av både honom och henne. Jämför priset på hundratals modeller från Sveriges största sexbutiker och hitta en vibrerande penisring som faller just dig i smaken.

Bästa vibrerande penisring 2020Till butik
Simultan vibration för honom och henneSe pris
Med fjärrkontrollSe pris
Dubbel penetrationSe pris

Visar alla 57 resultat

Visar alla 57 resultat

Hitta en vibrerande penisring som faller dig i smaken

Vibrerande penisringVibrerande penisringar finns i mängder av utföranden och material. Från kompakta modeller, aningen större med penetrerande effekt till renodlad klitorisstimulering. Skillnaden mot en vanlig penisring är just den vibrerande effekten som gör hela grejen. Förutom större penis tack vare strypt blodflöde får du även uppleva riktigt sköna och kittlande vibrationer. Detta är något som ofta också är starkt uppskattat av partnern. Till den grad att det till och med kan ersätta till exempel en vanlig klitorisvibrator. Därför kan du även räkna in en vibrerande erektionsring som en sexleksak som du kan njuta av med din partner.

Vibrerande penisring med fjärrstyrning

Det finns också mer avancerade modeller med exempelvis fjärrstyrning. De absolut hetaste modellerna just nu styr du via en app. På så sätt kan du själv vara lite kinky och låta partnern ta full kontroll. Även över väldigt långa avstånd. Något som alltså verkligen kan hetta till sexet ytterligare ett steg. Dessa kukringar passar också utmärkt till förspel över dagen. Särskilt då du kan ha den på dig under dagen utan att de syns. Lite förbjudet, hett och framför allt väldigt sexigt!

Vanliga frågor

🍆 Går det att fjärrstyra en vibrerande penisring?

Vissa modeller går att fjärrstyra, både via app eller fjärrkontroll.

🍆 Vad innebär det att penisringen har en rabbit?

Den vibrerande delen av penisringen är formad som en populär rabbit. En del som stimulerar klitoris extra mycket.

🍆 Är de vibrerande penisringarna uppladdningsbara?

En del är uppladdningsbara, andra kräver batterier.