Vibrerande penisringar

Vibrerande penisringar är en liten sexleksak med stor effekt. Förutom ökad potens de älskade av både honom och henne. Jämför priset på hundratals modeller från Sveriges största sexbutiker och hitta en vibrerande penisring som faller just dig i smaken.

Bästa vibrerande penisring 2023 Till butik
Tre vibrationsmönster och uppladdningsbar Se pris
Med fjärrkontroll Se pris
Dubbel penetration Se pris

Visar 1–20 av 96 resultat

Visar 1–20 av 96 resultat

Hitta bästa vibrerande penisring för dig

Vibrerande penisringVibrerande penisringar finns i mängder av utföranden och material. Från kompakta modeller, aningen större med penetrerande effekt till renodlad klitorisstimulering. Skillnaden mot en vanlig penisring är just den vibrerande effekten som gör hela grejen. Förutom större penis tack vare strypt blodflöde får du även uppleva riktigt sköna och kittlande vibrationer.

Detta är något som ofta också är starkt uppskattat av partnern. Till den grad att det till och med kan ersätta till exempel en vanlig klitorisvibrator. Därför kan du även räkna in en vibrerande erektionsring som en sexleksak som du kan njuta av med din partner.

Vibrerande penisring med fjärrstyrning

Det finns också mer avancerade modeller med exempelvis fjärrstyrning. De absolut hetaste modellerna just nu styr du via en app. På så sätt kan du själv vara lite kinky och låta partnern ta full kontroll. Även över väldigt långa avstånd. Något som alltså verkligen kan hetta till sexet ytterligare ett steg. Dessa kukringar passar också utmärkt till förspel över dagen. Särskilt då du kan ha den på dig under dagen utan att de syns. Lite förbjudet, hett och framför allt väldigt sexigt!

Dubbel njutningen och starkare orgasmer

Du har även vibrerande penisringar i särskilda utföranden. Dessa har en dubbel funktion och ser också lite olika ut.

  • Orgasmer för honom och henne - En sexleksak som kommer i par. Båda delarna vibrera i samma takt. Det går alltså både att njuta av dessa bredvid varandra eller med varandra. Därför passar de också bra med en hel del sexspel. Särskilt då det ibland förekommer moment med onani och sedan samlag.
  • Anal sexleksak - En penisring för dig som också tycker om anala lekar. Du trär alltså ringen över din penis, samtidigt som resterande del går in bak. Det blir med andra ord lite som en blandning av en butplug och en analdildo. Med fördelen att du har en riktigt stenhård penis framtill som du kan göra vad du vill med.

Vanliga frågor

🍆 Går det att fjärrstyra en vibrerande penisring?

Vissa modeller går att fjärrstyra, både via app eller fjärrkontroll.

🍆 Vad innebär det att penisringen har en rabbit?

Den vibrerande delen av penisringen är formad som en populär rabbit. En del som stimulerar klitoris extra mycket.

🍆 Är de vibrerande penisringarna uppladdningsbara?

En del är uppladdningsbara, andra kräver batterier.