Sexgungor

Sexgungor är den ultimata sexleksaken för dig som vill ta sexet till en ny nivå. Oavsett om du använder det som ett sexhjälpmedel med din partner. Eller om du är allmänt lite kinky eller nyfiken så är en sexgunga en given sexleksak för dig. Sexgungor är dessutom smidiga då de tar väldigt lite plats och går lätt att packa ner. Samtidigt som de levererar en massa effekt i egenskap av spänning och orgasmer. Fyll vardagen med lite extra erotik och satsa på en sexgunga. Eller varför inte en hel helg i kombination med några andra sexleksaker och sexiga tillbehör inom BDSM. Givetvis kan du även använda sexgungorna med realistiska sexdockor.

Visar 1–60 av 71 resultat

Visar 1–60 av 71 resultat

Sexgungor som passar alla

Oavsett tycke och smak är sexgungor något som passar alla. Det är inte så extremt som det kan låta utan passar givetvis även i vardagen. Uppfyll en sexuell fantasi som legat och grott ett tag eller helt enkelt krydda till vardagen lite. Dessutom behöver man inte haft en massa avancerat sex tidigare för att kunna njuta eller förstå sig på en sexgunga utan sexgungor passar verkligen alla kategorier. Inte nog att du kommer få testa en massa nya positioner så är de flesta sexgungor väldigt praktiska, både vad gäller upp- och nedmontering men också när det kommer till förvaring.

Dessutom kan du givetvis kombinera sexgungan med andra sexleksaker. Eller varför inte bygga ett helt sexrum, antingen permanent eller bara över semestern, med ett få enkla steg och till exempel en sexgunga, någon annan sexmöbel,en sexbänk och en sexmaskin. På så sätt har du verkligen tagit vardagen till en helt annan nivå.

Olika sätt att montera sexgungor

SexgungorVissa kan dra sig för att köpa en sexgunga då de får för sig att det är en massa montering inblandat. Eller att en monterad sexgunga bara kommer vara i vägen när den inte används och att man inte vill att alla ska se den. Som tur är inte så fallet med ett enormt utbud av sexgungor.

Givetvis finns det mer avancerade modeller att tilgå där du får med en hel ställning. Dessa kräver givetvis även lite mer utrymme och tid, men kan i sin tur vara ack så sköna. Känner du däremot att du inte vill pröva på att montera sexgungor av den kalibern så finns det riktigt smidiga vardagslösningar. Antingen kan du montera dem i mindre krokar i taket eller så kan du välja modeller som i princip bara är att hänga upp. Exempel på en sådan sexgunga skulle vara någon av modellerna som du med väldig lätthet hänger upp i dörrkarmen, vilket är helt perfekt för en extra kryddig snabbis!

Prisklasser när du ska köpa sexgunga

När du ska köpa din sexgunga behöver du inte heller direkt vara orolig för att priset ska dra iväg. Det finns som sagt mer avancerade modeller där prsilappen ligger på några tusenlappar. Men när det kommer till vardagsmodellerna så kan du absolut hitta en billig sexgunga med alla önskvärda funktioner för att byta positioner.