Sexgungor

Sexgungor Ă€r den ultimata sexleksaken för dig som vill ta sexet till en ny nivĂ„. Oavsett om du anvĂ€nder det som ett sexhjĂ€lpmedel med din partner eller om du vill hetta till det lite. Är du nyfiken och kanske lite kinky sĂ„ Ă€r en sexgunga en given sexleksak för dig. Sexgungor Ă€r dessutom smidiga dĂ„ de tar vĂ€ldigt lite plats och gĂ„r lĂ€tt att packa ner. Samtidigt som de levererar en massa effekt i egenskap av spĂ€nning och orgasmer. Fyll vardagen med lite extra erotik och satsa pĂ„ en riktigt hĂ€rlig vuxenleksak som du sent kommer glömma. Eller varför inte en hel helg i kombination med nĂ„gra andra sexleksaker och sexiga tillbehör inom BDSM. Givetvis kan du ocksĂ„ anvĂ€nda sexgungorna med realistiska sexdockor.

SexgungaTill butik
BĂ€st i testSe pris
Monteras i dörrenSe pris
BilligastSe pris

Visar alla 47 resultat

Visar alla 47 resultat

Sexgunga som passar alla

Oavsett tycke och smak Àr sexgungor nÄgot som passar alla. Det Àr inte sÄ extremt som det kan lÄta utan passar givetvis Àven i vardagen. Uppfyll en sexuell fantasi som legat och grott ett tag eller helt enkelt krydda till vardagen. Dessutom behöver du inte haft en massa avancerat sex tidigare för att kunna njuta av gungorna. En sexgunga passar verkligen alla kategorier, frÄn novis till konnÀssör. Inte nog att du kommer fÄ testa en massa nya positioner sÄ Àr de flesta sexgungor vÀldigt praktiska. BÄde vad gÀller upp- och nedmontering men ocksÄ nÀr det kommer till förvaring.

Utöver det kan du Àven kombinera sexgungan med andra sexleksaker. Bygg till exempel ett helt sexrum, antingen permanent eller bara över semestern. Med ett fÄ enkla steg och till exempel en sexgunga, en sexmöbel, sexbÀnk eller ocksÄ en sexmaskin. PÄ sÄ sÀtt har du verkligen tagit vardagen till en helt annan nivÄ.

Olika sÀtt att montera din sexgunga

SexgungorVissa kan dra sig för att köpa en sexgunga dÄ de fÄr för sig att det Àr en massa montering inblandat. Eller att en monterad sexgunga bara kommer vara i vÀgen nÀr den inte Àr i anvÀndning. Dessutom kanske du inte vill att alla ska se den hÀngande. Som tur Àr inte sÄ fallet med ett enormt utbud av sexgungor och Àven dess olika möjligheter.

Givetvis finns det mer avancerade modeller att tillgÄ dÀr du fÄr med en hel stÀllning. Dessa krÀver ocksÄ Àven lite mer utrymme och tid, men kan i sin tur vara ack sÄ sköna. KÀnner du dÀremot att du inte vill montera sexgungor av den kalibern sÄ finns det riktigt smidiga vardagslösningar. Antingen kan du montera dem i taket eller sÄ kan du vÀlja modeller som gÄr att hÀnga upp i dörrkarmen. Vilket Àr helt perfekt för en extra kryddig snabbis!

Rekommendationer för upphÀngning

Oavsett modell sÄ bör du beakta följande nÀr du ska hÀnga upp din erotiska gunga:

 • FrĂ„ga en expert i ett byggvaruhus om du ska montera en krok i taket. De kan sina grejer och hjĂ€lper gĂ€rna till. Är det genant kan du bara nĂ€mna att du behöver hĂ€nga upp en viss vikt.
 • Tyngdbelasta gungan innan du anvĂ€nder den. Oavsett om den stĂ„r i en stĂ€llning eller du ska ta en snabbis mot dörren.
 • Kolla angivelser för rekommenderad maximalvikt. Vi alla ser olika ut och det finns olika modeller av erotiska gungor för olika maxvikt.
 • Se till att du kan gunga fritt. LĂ€tt att glömma bort omgivningen och slĂ„ i huvudet i nĂ„got nĂ€rliggande mitt uppe i rykande sex!

Prisklasser och modeller nÀr du ska köpa sexgunga

NÀr du ska köpa sexgunga behöver du inte heller direkt vara orolig för att priset ska dra ivÀg. Det finns som sagt mer avancerade modeller dÀr prislappen ligger pÄ nÄgra tusenlappar. Men nÀr det kommer till de vardagliga modellerna sÄ kan du absolut hitta en billig erotisk gunga. MÄnga Àven med alla önskvÀrda funktioner för att byta positioner. Med andra ord Àr det en mÄngsidig vuxenleksak som ger mycket för pengarna. Nedan följer de tre olika varianterna samt för- och nackdelar.

1. Sexgunga som du kan fÀsta i dörrkarmen

Dessa Àr de absolut lÀttaste konstruktionerna. Du hÀnger dem i dörrkarmen och behöver inte vidta nÄgra andra ÄtgÀrder.

 • Pris ca 500 kr till 700 kr
 • LĂ€tt att sĂ€tta upp och ta ner
 • Behöver ej borra eller sĂ€tta in fĂ€sten
 • Klarar dock inte alla sexstĂ€llningar dĂ„ de inte alltid gungar fritt

2. Sexgungor som du kan montera i taket

SexgungaModellerna som tillhör mellannivÄn. Du behöver vidta vissa ÄtgÀrder men medger mer avancerade sexstÀllningar.

 • Pris ca 700 kr till 2000 kr
 • MĂ„ste först montera krok eller annan fĂ€stanordning i taket. Du kan ocksĂ„ vira gungan runt ett takbjĂ€lke etc.
 • Brett utbud av olika modeller, frĂ„n sittande till liggande
 • Sexgunga som medger mĂ„nga fler sexopositioner och som kan gunga fritt
 • Snabb att montera upp och ned, förutom kroken

3. Knullgunga med egen stÀllning

VÀrsting-modellerna dÀr allt Àr möjligt. Lev ut varje sexfantasi och byt sexgunga efter önskemÄl i stÀllningen.

 • Pris frĂ„n ca 2000 kr och uppĂ„t
 • KrĂ€ver en större öppen yta för stĂ€llningen
 • Tar tid att montera upp och ner
 • OĂ€ndliga möjligheter till fantastiskt sex och du kommer garanterat Ă„t din partner i alla lĂ€gen
 • Du behöver dessutom inte montera krokar i taket

BĂ„de liggande och sittande sexgungor

MÀngder av modeller Àr multifunktionella. Det vill sÀga att du kan anvÀnda dem pÄ lite olika sÀtt. DÀrför kan du ocksÄ prova pÄ en rad olika sexstÀllningar i samma gunga. Men i huvudsak utgÄr de ÀndÄ frÄn tvÄ grundmodeller. Antingen sittande eller liggande sexgungor. DÀr handlar det mycket om personlig preferens.

Men de liggande gungorna Àr i regel aningen större. Det innebÀr att det kan vara lite mer jobb att hÀnga upp dessa. Men det betyder ocksÄ att ni kan vara flera personer som ligger fritt svÀvande i rummet. En upplevelse som Àr svÄr att slÄ helt enkelt.

BÀrbar sele för dig och din partner - erotisk gunga i litet format

Det lÀttaste versionerna av gunga Àr faktiskt en bÀrbar sele. Det vill sÀga att du trÀr över det som en sele över dina axlar och rygg. DÀrefter kan din partner gunga eller hÀnga mot dig. Fördelarna Àr att de kan kombineras med andra vuxenleksaker och det tar absolut ingen plats. DÀrför Àr det ocksÄ lÀtt att ta med pÄ till exempel semestern. Lite extra krydda helt enkelt!

Prova pÄ helt nya sexstÀllningar

En stor fördel med denna sexleksak Àr att du kan prova pÄ helt nya sexsstÀllningar. Antingen sÄ handlar det om sexstÀllningar som annars hade varit omöjliga. Till exempel nÀr din partner doppar sig uppifrÄn rakt pÄ dig. Men det kan ocksÄ handla om sexhjÀlpmedel för vissa par. Har ni till exempel svÄrt med rörlighet Àr detta det perfekta tillskottet för sexlivet i parförhÄllande. Det blir med andra ord mycket lÀttare att röra sig runt och komma Ät frÄn mÀngder av positioner.

Starka orgasmer nÀr du kommer Ät g-punkt frÄn nya vinklar

Iochmed att ni nu kan göra saker frÄn helt andra vinklar gör det ocksÄ magi för orgasmerna. Glöm eventuella penisöverdrag för att tillföra det lilla extra. Nu kan du alltsÄ penetrera som aldrig förr. Du som kvinna kan ocksÄ uppleva g-punkts orgasmer som du inte trodde var möjligt. Men det blir ocksÄ det dÄ ni lÀngre inte Àr bundna av ett statiskt liggunderlag.

Vanliga frÄgor

🍆 Hur mycket kostar en sexgunga?

De lÀttare modellerna kostar frÄn 500 kr och uppÄt. De största frÄn 2000 kr och uppÄt.

🍆 Hur hĂ€nger jag upp en sexgunga?

Du kan antingen hÀnga den över dörren eller i en krok. De stora gungorna har egna stÀllningar.

🍆 Finns det sexgungor dĂ€r man kan ha en liggande stĂ€llning?

Ja. Det finns bÄde liggande, sittande och halvt stÄende.