Sqweel

Sqweel kom som en revolution bland sexleksaker för kvinnor. Med sina många tungor är det en slickmaskin som garanterar orgasmer till alla. Bättre oralsex går knappast att få. Med sin prisbelönta design har den även vunnit mängder av priser och det med all rätt.

Bästa slickhjul 2020Till butik
Dubbel upplevelse av oralsexSe pris
Bäst i testSe pris
Både slick och lufttryckstimulansSe pris

Visar alla 20 resultat

Visar alla 20 resultat

En slickmaskin som garanterar orgasmer

Sqweel finns i flertalet olika utföranden och i olika storlekar. Oavsett om du är ute efter ett slickhjul som är mer kompakt eller något som är aningen större. Dessutom finns den i flera generationer, från klassikern till prisbelönta andra versionen. Ett slickhjul som inte lämnar någon oberörd helt enkelt.

SqweelI egenskap av sin storlek är dessutom slickmaskinen den minsta i sitt lag när det kommer till sexmaskiner. Därför får den även lätt plats i en byrålåda och tar inte upp mer plats än en klassisk dildo. Har du aldrig provat en slickmaskin förut är det verkligen dags. Orgasmerna och känslan skiljer sig också från till exempel en vibrator eller oralsex. Det vill säga något som du verkligen måste prova på. Ta dina orgasmer i dina egna händer och låt det roliga börja. Du kommer garanterat inte ångra dig!

Bäst i test slickhjul

Första Sqweel tog många kvinnor med storm. Men när slickhjulet Sqweel 2 blev introducerat svepte det onekligen in som en orkan. Förutom att det blivit en personlig favorit för många har den också kammat hem bäst i test. Tittar man på recensioner är det också en sexleksak som faller många i saken. Veckorevyn gav det 4 av 5 poäng och Nyheter 24 utnämnde den som en självklar testvinnare. Med det sagt är det hög tid att skaffa dig ett slickhjul om du känner för att krydda sexlivet.

Vanliga frågor

🍆 Går det att ladda ett slickhjul eller går den på batterier?

Nästan alla modeller går att ladda. Ofta via en USB-kabel.

🍆 Vad är det runda munstycket för på vissa Sqweel?

Det är en 2-i-1 funktion. Både lufttrycksvibrator och slickhjul.

🍆 Kan man ändra håll på tungorna?

Ja det kan du. Du kan även välja hastighet.