Sqweel

Sqweel kom som en revolution bland sexleksaker för kvinnor. Med sina många tungor är det en slickmaskin som garanterar orgasmer till alla. Bättre oralsex går knappast att få. Med sin prisbelönta design har den även vunnit mängder av priser och det med all rätt.

Bästa slickhjul 2024 Till butik
Dubbel upplevelse av oralsex Se pris
Bäst i test Se pris
Både slick och stimulans med lufttryck Se pris

Visar alla 4 resultat

Visar alla 4 resultat

En slickmaskin som garanterar orgasmer

Sqweel finns i flertalet olika utföranden och i olika storlekar. Oavsett om du är ute efter ett slickhjul som är mer kompakt eller något som är aningen större. Dessutom finns den i flera generationer, från klassikern till prisbelönta andra versionen. Ett slickhjul som inte lämnar någon oberörd helt enkelt.

SqweelI egenskap av sin storlek är dessutom slickmaskinen den minsta i sitt lag när det kommer till sexmaskiner. Därför får den även lätt plats i en byrålåda och tar inte upp mer plats än en klassisk dildo. Har du aldrig provat en slickmaskin förut är det verkligen dags. Orgasmerna och känslan skiljer sig också från till exempel en vibrator eller oralsex. Det vill säga en vuxenleksak som du verkligen måste prova på. Ta dina orgasmer i dina egna händer och låt det roliga börja. Du kommer garanterat inte ångra dig!

Bäst i test slickhjul

Första Sqweel tog många kvinnor med storm. Men när slickhjulet Sqweel 2 blev introducerat svepte det onekligen in som en orkan. Förutom att det blivit en personlig favorit för många har den också kammat hem bäst i test. Tittar man på recensioner är det också en sexleksak som faller många i saken. Veckorevyn gav det 4 av 5 poäng och Nyheter 24 utnämnde den som en självklar testvinnare. Med det sagt är det hög tid att skaffa dig ett slickhjul om du känner för att krydda sexlivet.

Fördelar med Sqweel

Jämfört med andra sexleksaker är Sqweel absolut unik. Därför få du också med en del fördelar. Du som är särskilt förtjust i oralsex har mycket att se fram emot.

  • Orgasm utan penetration - Nå klimax utan att bli penetrerad. Särskilt härligt för dig som inte vill ha en klassisk dildo eller är lite känslig
  • Känns som en partner - Göm den under täcket och börja ha kul. Då kan du också låta fantasin sväva iväg och tänka på en önskad partner.
  • Tröttnar aldrig - En given fördel med vuxenleksaker. Det kan till och med slå verkligheten
  • Inte som andra sexleksaker - En unik känsla helt enkelt. Med andra ord är en Sqweel sannerligen unik. Särskilt då den förlitar sig på varken på vibration eller penetration.
  • Dela på njutningen - Ni kan absolut vara två som delar. Därför passar den också utmärkt för antingen sexiga spel eller förspel.

Vanliga frågor

🍆 Går det att ladda ett slickhjul eller går den på batterier?
Nästan alla modeller går att ladda. Ofta via en USB-kabel.
🍆 Vad är det runda munstycket för på vissa Sqweel?
Det är en 2-i-1 funktion. Både lufttrycksvibrator och slickhjul.
🍆 Kan man ändra håll på tungorna?
Ja det kan du. Du kan även välja hastighet.