Stora dildos

Stora dildos i mängder av utföranden och modeller. Välj stort eller riktigt monster stort och med sköna tillägg såsom sugproppar. Hitta en riktigt stor dildo som passar just dig och jämför priser från Sveriges största butiker. De flesta av modellerna bland stora dildos är dessutom extremt verklighetstrogna med ådror och markerat ollon. Välj mellan stort eller en riktig xxl dildo, olika tjocklekar och tilläggsfunktioner. Allt för en garanterad orgasm. Dessutom hittar du modeller där du kan reglera längd och tjocklek genom en pump. En fantastisk uppfinning som passar för olika lägen men också dig som älskar att känna den växa inne i dig. Så skäm bort dig själv med en helspäckad helg. Förslagsvis lite sexiga underkläder för att komma in i stämningen, några erotiska oljor eller  lite glidmedel och ett par stora dildos, verkligen oslagbart!

Visar 1–60 av 235 resultat

Visar 1–60 av 235 resultat

Olika funktioner på stora dildos

Du som är ute efter en realistisk känsla kommer absolut att uppskatta växande stora dildos. Perfekt om du är ute efter att se en slak lem bli riktigt stor och hård precis framför dina ögon. Du som dessutom bara älskar att känna den växa i dig kommer verkligen uppskatta denna sexleksak. Sätt in den helt slak eller halvt, och pumpa sedan upp den till precis önskad storlek. Det bästa är att önskad storlek inte begränsas av vad som är statistiskt normalt och just därför kommer du hitta dina favoriter bland stora dildos. Med andra ord får du full kontroll på både din dildo och din njutning. Dessutom kan det vara riktigt uppskattat i parlekar. Själva pumpfunktionen är väldigt lätt att använda och pumpas upp med enbart handkraft.

Dubbel njutning eller njutning för par

Är du däremot ute efter att tillfredsställa dig lite extra eller har en kinky ådra så kan stora dildos med en funktion av dubbeldildo verkligen vara något för dig. Känn både klitoris och anus fyllas upp och låt dina drömmar besannas. Har du alltid drömt om en trekant men aldrig tagit steget så är detta verkligen en sexleksak för dig. Storlekarna på de flesta modellerna på stora dildos syftar dessutom inte enbart på längd utan även omkrets. På så sätt blir inte ens den kräsne besviken. Vill du däremot använda den stora dubbeldildon som en parleksak så går även det alldeles utmärkt. Passar lika bra på hetero som gay.

Riktigt stor dildo från King Cock. Verklig utförande.