Stora dildos

Stora dildos i mängder av utföranden och modeller. Välj stort eller riktigt monster stort och med sköna tillägg såsom sugproppar. Hitta en riktigt stor dildo som passar just dig och jämför priser från Sveriges största butiker. De flesta av modellerna bland stora dildos är dessutom extremt verklighetstrogna med ådror och markerat ollon. Välj mellan stort eller en riktig xxl dildo, olika tjocklekar och tilläggsfunktioner. Allt för en garanterad orgasm. Dessutom hittar du modeller där du kan reglera längd och tjocklek genom en pump. En fantastisk uppfinning som passar för olika lägen men också dig som älskar att känna den växa inne i dig.

Bästa stor dildo 2020Till butik
StörstSe pris
BilligastSe pris
FavoritSe pris

Visar 1–60 av 144 resultat

Visar 1–60 av 144 resultat

Olika funktioner på stora dildos

Du som är ute efter en realistisk känsla kommer absolut att uppskatta växande stora dildos. Perfekt om du är ute efter att se en slak lem bli riktigt stor och hård precis framför dina ögon. Du som dessutom bara älskar att känna den växa i dig kommer verkligen uppskatta denna sexleksak. Sätt in den helt slak eller halvt, och pumpa sedan upp den till precis önskad storlek. Det bästa är att önskad storlek inte är begränsad av vad som är statistiskt normalt. Just därför kommer du hitta dina favoriter bland stora dildos. Med andra ord får du full kontroll på både din dildo och din njutning. Dessutom kan det vara riktigt uppskattat i parlekar. Själva pumpfunktionen är väldigt lätt att använda och du kan pumpa upp dem med endast handkraft.

Dubbel njutning eller njutning för par

Stor dildoÄr du däremot ute efter att tillfredsställa dig lite extra eller har en kinky ådra så kan stora dildos med en funktion av dubbeldildo verkligen vara något för dig. Känn både klitoris och anus bli fyllda och låt dina drömmar bli sanna. Har du alltid drömt om en trekant men aldrig tagit steget så är detta verkligen en sexleksak för dig. Storlekarna på de flesta modellerna på stora dildos syftar dessutom inte enbart på längd utan även omkrets. På så sätt blir inte ens den kräsne besviken. Vill du däremot använda den stora dubbeldildon som en parleksak så går även det alldeles utmärkt. Passar lika bra på hetero som gay.

Stora dildos i realistiskt utförande

Förutom realistisk känsla så kan du även få en riktigt stor realistisk dildo till utseendet. Det vill säga med tydligt markerat ollon och sköna ådror. Dessutom finns det gott om modeller där också pungen följer med. Räcker inte det så har du även avgjutningar av riktiga välhängda porrskådespelare. Verkligare än så är det svårt att få.

En extra stor dildo

Du kanske vill ha mer än bara en stor dildo. Därför har Njutningen även en del riktiga bjässar och monsterkukar till dig. De största har en längd på över 40 centimeter, vilket knappt ens går att hitta i verkliga livet. Dessa hittar du både här och under dildos med xxl storlek. Du som istället för längd vill ha något extra grovt kommer också hitta ditt. En del modeller har både och medan andra fokuserar på just omkretsen. Allt för att uppfylla dina önskningar. Glöm däremot inte att använda rikligt med glidmedel, även om du är van sen tidigare med större sexleksaker.

Vanliga frågor

🍆 Hur stora är de största i centimeter?

Det beror på om du är ute efter längd eller bredd. De längsta är över 40 cm och de tjockaste har en diameter över 7 cm.

🍆 Vilket material är mest verklighetstroget för en dildo?

Både FantaFlesh och extra mjuk silikon är vädligt populära. En del har dessutom extra ådriga detaljer.

🍆 Kan jag köpa en enorm dildo med vibrator?

Absolut. En hel del har också andra extrafunktioner såsom sprut eller sugpropp.