Sexleksaker för män

På Njutningen hittar du ett enormt utbud av tusentals sexleksaker för män. Allt du kan tänka dig för en maximal erotisk upplevelse. Därutöver kan du även jämföra priser från Sveriges största sexbutiker direkt på sidan.

Bästa sexleksaker för män 2023 Till butik
Testvinnare Se pris
Dubbel fantasi Se pris
Appstyrd njutning Se pris

Visar 1–20 av 894 resultat

Visar 1–20 av 894 resultat

Mer än 1000 sexleksaker för män

Oavsett vilka sexleksaker för män du är ute efter så kommer du garanterat att hitta det här. Dessutom till ett väldigt bra pris. Du kanske är ute efter något för en skön kväll för dig själv. I sådana fall kan vi tipsa om både fleshlights och lösfittor. Är du istället ute efter en rolig present så har du en hel del roliga eller mindre presenter att vraka mellan. Ett sådant exempel är penisringar. Dessa passar även utmärkt som presenter till pojkvännen då ni båda kommer att uppleva extra njutning.

Sexleksaker för mänHär hittar du också sexhjälpmedel och inte enbart sexleksaker. Det vill säga produkter som inte enbart är sköna utan även ger effekt. Öka till exempel längden på din penis med ett penisöverdrag, en penisförlängare eller en penispump. Eller varför inte utöka potensen och uthålligheten med speciella krämer.

Du kommer absolut även att hitta en del vuxenleksaker för män som du inte visste fanns. Våga ta din njutning i dina egna händer och börja utforska. Du kommer garanterat inte att ångra det.

Olika typer av manlig njutning

Med en så pass stor kategori som alla sexleksaker för mannens njutning och orgasmer kan det bli stökigt. Du kanske helt enkelt är sugen på något men vet inte riktigt vad. Därför ger vi dig om ett hum vad det innehåller med övergripande kategorier.

  • För egen penetration - Alla former där mannen själv penetrerar. Det kan alltså handla om vagina, anus eller mun. Antingen från behagliga små sexleksaker till stora avgjutningar.
  • Fria händer - Helt automatiska sexleksaker. Det vill säga att du kan luta dig tillbaka och bara invänta orgasmerna. Maskinerna gör jobbet åt dig.
  • Mindre leksaker för onani - Istället för penetration ligger stimulering i fokus. Dessa är också mindre och handhållna.
  • Njutning för flera - Kanske den bästa mixen. Här hittar du sexleksaker som inte bara han njuter utav. Utan dessa passar också perfekt för par.
  • Bli penetrerad - För den manliga p-punkten. Särskild framtagna för att passa en mans anatomi och därför också nå p-punkten bättre.

Från billiga sexleksaker till större lyxprodukter

En sexleksak för män behöver inte vara dyrt. Du hittar nämligen väldigt billiga och effektiva leksaker för runt 50 kr. Även ännu billigare varianter finns, men då är de tilltänkta för ett engångsbruk. Vill du verkligen lyxa till det så kan du absolut även unna dig produkter för över 20 000 kr. Det bästa är dock att utbudet passar alla lägen. Oavsett om du är ute efter en sexig present eller något specifikt för din sexuella fantasi.

Onani med garanterad orgasm

Har du aldrig provat på en sexleksak tidigare är det god tid att göra det. Du kan givetvis uppnå en orgasm helt själv. Men när du väl provat på sexleksaker för män så förstår du vad vi pratar om. Det är ungefär som att jämföra en gammal tjock-TV med ett komplett hemmabio.

Du som kanske däremot har en gammal fleshlight sen tidigare? Även då kan vi garantera att du kommer hitta något nytt och spännande. Med över 1500 vuxenleksaker i utbudet har du också 1500 olika orgasmer att se fram emot.

Vanliga frågor

🍆 Vilka sexleksaker för män passar bäst som present?

Två populära kategorier är sexleksaker som ni kan njuta av gemensamt eller något som fungerar automatiskt.

🍆 Vad menas med sexhjälpmedel?

Det är sexleksaker som också hjälper till. Till exempel med ökad erektion.

🍆 Vilka sexleksaker för män är populärast?

Avsugnings-maskiner från märket Autoblow har blivit allt mer populära i år.