Realistiska dildos

Realistiska dildos är det mest verklighetstrogna som finns bland sexleksaker. Perfekt för dig som vill komma åt en så äkta känsla som möjligt. Du kan dessutom välja bland naturtrogna dildos i ovanliga storlekar. Utmärkt om du vill öka eller minska lite i storlek. Givetvis finns även modeller med vibrerande funktion och mycket annat.

Visar 1–60 av 465 resultat

Visar 1–60 av 465 resultat

Realistisk dildo för naturtrogen känsla

Oavsett om du är ute efter en stor dildo eller något mindre så kommer du hitta en realistisk dildo som passar dig. Med över 500 modeller och till de bästa priserna så blir ingen lämnad oberörd. Dessutom finns mängder av modeller med något extra. Till exempel modeller med sprutfunktion för dig som älskar en ordentlig sats. En sprutande dildo som dessutom är helt realistisk med markerat ollon och tydliga ådror blir inte mycket verkligare än så.

Realistisk dildoDu kan också välja en modell som även fungerar som realistisk vibrator. Har du däremot andra preferenser som sugpropp eller en fjärrstyrd dildo så finns även det. Som sagt så finns dessa verklighetstrogna dildos i alla möjliga utföranden för att passa alla smaker.

Det alla naturtrogna dildos däremot har gemensamt är just att de är utformade efter verkligheten. Inga spröt, kulor eller andra utstick. Utan bara en riktigt härlig hård kuk. Kronan på verket är de modeller som även är realistiskt målade och kommer med tillhörande pung.

En vibrerande realistisk dildo

En vibrerande realistisk dildo är verkligen så nära en riktig penis du kan komma. Om inte till och med bättre. Med tillförda rörelser kan du njuta av en naturtrogen känsla om du så önskar. Men du har också möjligheten att använda vibrationslägen som ingen riktig man kan klara av. Det vill säga det absolut bästa från två världar. Välj mellan både rotation och vibrationer. Det bästa är också att du helt och håller kan styra det efter egen känsla för en maximal orgasm. Något som en riktig partner inte alltid får till så precist.