Realistiska dildos

Realistiska dildos är det mest verklighetstrogna som finns bland sexleksaker. Perfekt för dig som vill komma åt en så äkta känsla som möjligt. Du kan dessutom välja bland naturtrogna dildos i ovanliga storlekar. Utmärkt om du vill öka eller minska lite i storlek. Det finns även modeller med vibrerande funktion och mycket annat.

Bästa realistiska dildo 2023 Till butik
Med fjärrkontroll Se pris
Största John Holmes över 30 cm Se pris
Grov dildo med kraftig omkrets Se pris

Visar 1–20 av 236 resultat

Visar 1–20 av 236 resultat

Realistisk dildo för naturtrogen känsla

Realistisk dildoOavsett om du är ute efter en stor dildo eller något mindre så kommer du hitta en realistisk dildo som passar dig. Med över 500 modeller och till de bästa priserna så blir ingen lämnad oberörd. Dessutom finns mängder av modeller av denna sexleksak med något extra. Till exempel modeller med sprutfunktion för dig som älskar en ordentlig sats. En sprutande dildo som dessutom är helt realistisk med markerat ollon och tydliga ådror blir inte mycket verkligare än så.

Det alla naturtrogna dildos däremot har gemensamt är just att de är utformade efter verkligheten. Inga spröt, kulor eller andra utstick. Utan bara en riktigt härlig hård kuk. Kronan på verket är de modeller som även är realistiskt målade och kommer med tillhörande pung.

Realistiska dildos med olika funktioner

Du kan också välja en dildo som även fungerar som realistisk vibrator. Har du däremot andra preferenser som sugpropp eller en fjärrstyrd dildo så finns även det. Dessa har också många vibrationsprogram att välja mellan. Som sagt så finns dessa verklighetstrogna dildos i alla möjliga utföranden för att passa alla smaker. Även sådant som inte tillhör det vanliga utbudet bland vuxenleksaker. Till exempel strapon eller ätbar sperma som går att fylla på.

En vibrerande realistisk dildo

En vibrerande realistisk dildo är verkligen så nära en riktig penis du kan komma. Om inte till och med bättre. Med tillförda rörelser kan du njuta av en naturtrogen känsla om du så önskar. Men du har också möjligheten att använda vibrationslägen som ingen riktig man kan klara av. Det vill säga det absolut bästa från två världar.

Välj mellan både rotation och vibrationer. Det bästa är också att du helt och håller kan styra det efter egen känsla för en maximal orgasm. Något som en riktig partner inte alltid får till så precist.

Vanliga frågor

🍆 Finns det realistisk dildo över 30 cm?

Ja, flertalet. Välj till exempel en modell från Rambone, King Cock eller John Holmes.

🍆 Jag vill att den ska vara så realistisk som möjligt, vad ska jag titta efter?

Börja med rätt färg och tydliga ådror. Därtill kan du välja modeller som till exempel sprutar sperma. Glöm inte att värma upp den först heller.

🍆 Kan jag hitta en stor dildo som är både realistisk och vibrerar?

Ja absolut. Vill du enbart ha inbyggd vibrator kan du också titta under den kategorin.