Sharevibe

Sharevibe är en mindre revolution bland sexleksaker. Med sin egendomliga utformning kan du använda den i många lägen. Särskilt som en strapon utan sele. Dessutom är den lika njutbar för heterosexuella par som för lesbiska par.

Bästa sharevibe 2020Till butik
Hudfärgad och dubbla orgasmerSe pris
Lila njutning för tvåSe pris
Rosa strapon för kvinnorSe pris

Visar alla 10 resultat

Visar alla 10 resultat

Sharevibe både för lesbiska och heterosexuella

SharevibeI grunden har den funktionen av en vibrator. Däremot är den utformad på ett helt eget sätt. Du kan bland annat använda den som en strapon utan att behöva ha en extra sele. I kombination med dess mjuka material av silikon har den blivit en riktig höjdare bland lesbiska par. Den korta änden är den passiva delen och stimulerar dig samtidigt som du kan använda den längre änden för att penetrera din partner.

Utöver det så är det även många heterosexuella som börjat starkt uppskatta denna egendomliga sexleksak för kvinnor. Då båda delarna av den vibrerar och är flexibla så sätter bara fantasin gränserna. Därför fungerar den även utmärkt som extra stimulans för klitoris eller även anus.

En sexleksak för dubbla orgasmer

Väldigt få sexleksaker är ämnade för gemensamma orgasmer som Sharevibe. Här har du verkligen möjligheten att komma samtidigt som din partner. Då båda delar vibrerar men ni själva styck över era juckande rörelser så är det optimalt för en simultanorgasm. Kommer någon fortare än den andra är det alltså bara att låta Shareviben sitta kvar. Eller varför inte till och med byta. Så att den som penetrerar först blir nu penetrerad. Detta slår därför en hjälpande hand med hästlängder.

Vanliga frågor

🍆 Hur fungerar en sharevibe?

Det är en blandning av en vibrator och en strapon. Ena delen förs in i slidan medan den andra sticker ut som en extra vibrator. Dubbel njutningen helt enkelt!

🍆 Går den på batterier?

Nej, de flesta modeller är uppladdningsbara.

🍆 Är det skillnad på storlekarna på modellerna?

Nej, det som skiljer dem åt är färgen.