Sharevibe

Sharevibe är en mindre revolution bland sexleksaker. Med sin egendomliga utformning kan du använda den i många lägen. Särskilt som en strapon utan sele. Dessutom är den lika njutbar för heterosexuella par som för lesbiska par.

Bästa sharevibe 2024 Till butik
Hudfärgad och dubbla orgasmer Se pris
Lila njutning för två Se pris
Rosa strapon för kvinnor Se pris

Endast ett sökresultat

Endast ett sökresultat

Sharevibe både för lesbiska och heterosexuella

SharevibeI grunden har den funktionen av en vibrator. Däremot är den utformad på ett helt eget sätt. Du kan bland annat använda den som en strapon utan att behöva ha en extra sele. I kombination med dess mjuka material av silikon har den blivit en riktig höjdare bland lesbiska par. Den korta änden är den passiva delen och stimulerar dig samtidigt som du kan använda den längre änden för att penetrera din partner.

Utöver det så är det även många heterosexuella som börjat starkt uppskatta denna egendomliga sexleksak för kvinnor. Då båda delarna av den vibrerar och är flexibla så sätter bara fantasin gränserna. Därför fungerar den även utmärkt som extra stimulans för klitoris eller även anus.

En sexleksak för dubbla orgasmer

Väldigt få sexleksaker är ämnade för gemensamma orgasmer som Sharevibe. Här har du verkligen möjligheten att komma samtidigt som din partner. Då båda delar vibrerar men ni själva styck över era juckande rörelser så är det optimalt för en simultanorgasm. Kommer någon fortare än den andra är det alltså bara att låta Shareviben sitta kvar. Eller varför inte till och med byta. Så att den som penetrerar först blir nu penetrerad. Denna vuxenleksak slår därför en hjälpande hand med hästlängder.

Stor fördel med Sharevibe

En stor fördel med Sharevibe är att den är helt vattentät. Därför kan du också helt utan bekymmer använda den som en dildo eller butplug i alla lägen. Det vill säga när du experimenterar med din partner eller vid egen onani, var som helst.

Du behöver alltså inte vara försiktig med mängden glidmedel, och det bästa är ändå badet. Ta med din sexleksak in duschen eller till ett avslappnande bad. Upplev därefter det bästa från två världar, både avslappning och orgasmer.

Vanliga frågor

🍆 Hur fungerar en sharevibe?
Det är en blandning av en vibrator och en strapon. Ena delen förs in i slidan medan den andra sticker ut som en extra vibrator. Dubbel njutningen helt enkelt!
🍆 Går den på batterier?
Nej, de flesta modeller är uppladdningsbara.
🍆 Är det skillnad på storlekarna på modellerna?
Nej, det som skiljer dem åt är färgen.