Butplug med svans

Butplug med svans är en fantastisk analplugg när man vill krydda till det lite extra. Oavsett om det handlar om rollspel eller ett enstaka tillägg. När du väljer din butplug med svans har du dessutom många alternativ att gå på. Tycker du om att klä ut dig kan en sådan buttplugg dessutom passa till din outfit. Eller varför inte helt enkelt göra Halloween lite mer kinky i år. Oavsett användningsområde så kommer en analplugg med svans garanterat ta analsexet till en ny nivå.

Bästa buttplug med svans 2020Till butik
Helt kitSe pris
Vibrerande buttplugSe pris
Inkl. matchande kattöronSe pris

Visar alla 35 resultat

Visar alla 35 resultat

Krydda till dina sexlekar med en butplug med svans

Butplug med svansVill du krydda till sexlivet lite extra och en vanlig buttplug inte är särskilt märkvärdigt kan du ta nästa steg. Eller kanske att din dildo har gjort sitt, så kan en butplug med svans vara just det extra kryddiga som du behöver. Butlug med svans är inte enbart en sexleksak som känns bra fysiskt utan även en riktig stämningshöjare.

Givetvis kan du välja mellan mängder av storlekar och massor av olika utseenden. Oavsett om det är själva svansen på din analplugg som du vill ha i ett särskilt mönster. Eller också om det är ett visst material för själva buttpluggen som du är ute efter. Butplug med svans finns även som butplug i metall där själva svansen tillför extra lekfullhet.

 

Piska istället för svans på analpluggen

Är du lite mer kinky så finns även varianter av analpluggar med piska istället för svans listade här. Du kan alltså njuta av dessa både som en buttplugg eller som en sexig piska. Alternativt också både och samtidigt om du är vig nog. I detta fall är det bara fantasin som sätter gränserna. Därför passar de utmärkt för en hel del BDSM sexlekar.

Sexiga rollspel för par med butlug med svans

Dessutom passar butplugs med svans riktigt bra till rollspel. Oavsett om du är ute efter att likna någon speciell karaktär eller är ute efter ett tema. Som sexleksaker för par så har butplug med svans en given del, även inte om alla först inser det. Överraska någon med en riktigt positiv kinky överraskning och se fram emot en riktig het natt. Vill ni ta rollspelet till nästa nivå så finns det dessutom perfekta sexmöbler och sexmaskiner som passar in i temat. En sexmöbel som verkligen går hand i hand med analpluggar med svans är olika slags burar.

Har du ingen partner att dela fantasin med ska du inte känna dig ledsen för det. Antingen kan du ha sexleksakerna som en trevlig överraskning för oväntat besök. Eller varför inte också ta saken i egna händer med en realistisk sexdocka. Mängder av sexdockor har dubbla penetrationshål och därför fungerar de även med en buttplugg mitt i akten.

Att rengöra din butlug

Alla modeller av butplug med svans är som tur är väldigt lätta att rengöra bottendelen på. Det är egentligen bara att skölja av ordentligt med varmt vatten och låta torka sen. En del av modellerna med svans kräver extra omvårdnad. Är du inte den typen som vill pyssla med det finns det även butplugs där du slipper det. Det vill säga att du helt enkelt även kan skölja svansen i vatten om det skulle uppstå ett behov.

Analplugg med svans för cosplay

Älskar du både anaplugg med svans och cosplay så kan du verkligen uppfylla dina fantasier. Antingen i sänghalmen eller varför inte i det offentliga! Är du extra kinky kan det vara ett perfekt tillfälle att skaffa dig en dräkt med hål för anus. Analplugg med svans kan alltså vara en del av själva kostymen för cosplay. Se bara till att alla öppningar är täckta. Det vill säga om det inte handlar om en sexig privat tillställning.

Storlek och form för olika sexlekar

En fördel med butplug med svans är att det finns en modell för alla. Oavsett om du är nybörjare eller älskat analsex sen länge. Bortsett från att svansarna har olika utseenden så har även analpluggarna det. Du som är en mer van användare av buttplugs sen tidigare kan också välja mellan en rad olika bredder, tjocklekar och längder. Har du en favorit bland sexleksaker i detta område kan du alltså även hitta ett motsvarande exemplar med svans. Till och med särskilda former, till exempel där pluggen är formad som en penis. Är du däremot en novis inom analsex så finns även de smalare varianterna.

Vanliga frågor

🍆 Är svansarna tvättbara?

Ja, se däremot till att tvätta för hand.

🍆 Finns det svansar med tillhörande öron?

Ja. Vill du ha matchande öron till din butplug med svans så finns färdiga kit.

🍆 Är det storleksskillnad på själva butplugen?

Ja. Det är inte enbart svansarna som ser olika ut. Utan även butplugen har olika storlek och form.