Butplug med svans

Butplug med svans Àr en fantastisk analplugg nÀr man vill krydda till det lite extra. Oavsett om det handlar om rollspel eller ett enstaka tillÀgg. NÀr du vÀljer din butplug med svans har du dessutom mÄnga alternativ att gÄ pÄ. Tycker du om att klÀ ut dig kan en sÄdan buttplugg dessutom passa till din outfit. Eller varför inte helt enkelt göra Halloween lite mer kinky i Är. Oavsett anvÀndningsomrÄde sÄ kommer en analplugg med svans garanterat ta analsexet till en ny nivÄ.

BĂ€sta buttplug med svans 2023 Till butik
Helt kit Se pris
Vibrerande buttplug Se pris
Inklusive matchande kattöron Se pris

Visar 1–20 av 21 resultat

Visar 1–20 av 21 resultat

Krydda till dina sexlekar med en butplug med svans

Butplug med svansVill du krydda till sexlivet lite extra och en vanlig buttplug inte Àr sÀrskilt mÀrkvÀrdigt kan du ta nÀsta steg. Eller kanske att din dildo har gjort sitt, sÄ kan en butplug med svans vara just det extra kryddiga som du behöver. Butlug med svans Àr inte enbart en sexleksak som kÀnns bra fysiskt utan Àven en riktig stÀmningshöjare.

Givetvis kan du vÀlja mellan mÀngder av storlekar och massor av olika utseenden. Oavsett om det Àr sjÀlva svansen pÄ din analplugg som du vill ha i ett sÀrskilt mönster. Eller ocksÄ om det Àr ett visst material för sjÀlva buttpluggen som du Àr ute efter. Butplug med svans finns Àven som butplug i metall dÀr sjÀlva svansen tillför extra lekfullhet.

 

Piska istÀllet för svans pÄ analpluggen

Är du lite mer kinky sĂ„ finns Ă€ven varianter av analpluggar med piska istĂ€llet för svans listade hĂ€r. Du kan alltsĂ„ njuta av dessa bĂ„de som en buttplugg eller som en sexig piska. Alternativt ocksĂ„ bĂ„de och samtidigt om du Ă€r vig nog. I detta fall Ă€r det bara fantasin som sĂ€tter grĂ€nserna. DĂ€rför passar de utmĂ€rkt för en hel del BDSM sexlekar.

Sexiga rollspel för par med butlug med svans

Dessutom passar butplugs med svans riktigt bra till rollspel. Ypperligt för par och extra hÀrligt för henne eller den Àventyrliga killen. Oavsett om du Àr ute efter att likna nÄgon speciell karaktÀr eller Àr ute efter ett tema. Som sexleksaker för par sÄ har butplug med svans en given del, Àven inte om alla först inser det.

Överraska nĂ„gon med en riktigt positiv kinky överraskning och se fram emot en riktig het natt. Vill ni ta rollspelet till nĂ€sta nivĂ„ sĂ„ finns det dessutom perfekta sexmöbler och sexmaskiner som passar in i temat. En sexmöbel som verkligen gĂ„r hand i hand med analpluggar med svans Ă€r olika slags burar.

Har du ingen partner att dela fantasin med ska du inte kÀnna dig ledsen för det. Antingen kan du ha sexleksakerna som en trevlig överraskning för ovÀntat besök. Eller varför inte ocksÄ ta saken i egna hÀnder med en realistisk sexdocka. MÀngder av sexdockor har dubbla penetrationshÄl och dÀrför fungerar de Àven med en buttplugg mitt i akten.

Att rengöra din butlug

Alla modeller av butplug med svans Àr som tur Àr vÀldigt lÀtta att rengöra bottendelen pÄ. Det Àr egentligen bara att skölja av ordentligt med varmt vatten och lÄta torka sen.

En del av modellerna med svans krĂ€ver extra omvĂ„rdnad. Är du inte den typen som vill pyssla med det finns det Ă€ven butplugs dĂ€r du slipper det. Det vill sĂ€ga att du helt enkelt Ă€ven kan skölja svansen i vatten om det skulle uppstĂ„ ett behov.

Analplugg med svans för cosplay

Älskar du bĂ„de analplugg med svans och cosplay sĂ„ kan du verkligen uppfylla dina fantasier. Antingen i sĂ€nghalmen eller varför inte i det offentliga! Är du extra kinky kan det vara ett perfekt tillfĂ€lle att skaffa dig en drĂ€kt med hĂ„l för anus.

Analplugg med svans kan alltsÄ vara en del av sjÀlva kostymen för cosplay. Se bara till att alla öppningar Àr tÀckta. Det vill sÀga om det inte handlar om en sexig privat tillstÀllning.

Storlek och form för olika sexlekar

En fördel med butplug med svans Àr att det finns en modell för alla. Oavsett om du Àr nybörjare eller Àlskat analsex sen lÀnge. Bortsett frÄn att svansarna har olika utseenden sÄ har Àven analpluggarna det. Du som Àr en mer van anvÀndare av buttplugs sen tidigare kan ocksÄ vÀlja mellan en rad olika bredder, tjocklekar och lÀngder.

Har du en favorit bland sexleksaker i detta omrĂ„de kan du alltsĂ„ Ă€ven hitta ett motsvarande exemplar med svans. Till och med sĂ€rskilda former, till exempel dĂ€r pluggen Ă€r formad som en penis. Är du dĂ€remot en novis inom analsex sĂ„ finns Ă€ven de smalare varianterna.

Vanliga frÄgor

🍆 Är svansarna tvĂ€ttbara?

Ja, se dÀremot till att tvÀtta för hand.

🍆 Finns det svansar med tillhörande öron?

Ja. Vill du ha matchande öron till din butplug med svans sÄ finns fÀrdiga kit.

🍆 Är det storleksskillnad pĂ„ sjĂ€lva butplugen?

Ja. Det Àr inte enbart svansarna som ser olika ut. Utan Àven butplugen har olika storlek och form.