Svarta dildos

Här hittar du svarta dildos i mängder av utföranden. Har du alltid haft en ouppfylld fantasi men aldrig fått till det så har du din chans. Ta saker bokstavligt talat i dina egna händer och uppfyll din önskan eller lev ut din fetish.

Visar 1–60 av 72 resultat

Visar 1–60 av 72 resultat

Hitta en stor svart dildo som passar just dig

Oavsett om du är ute efter något mindre eller en riktigt gigantisk dildo så hittar du allting här. Det som alla dessa modeller har gemensamt är att de är härligt svarta. Oavsett om du vill ha en stilren modell och bara tycker om färgen eller något mer realistiskt. De stilrenare modellerna hittar du både vibrerande effekt och härligt böjda versioner för analsex.

Svart dildoÄr du däremot ute efter en svart dildo i verkligt utförande och i enorma storlekar så har du mycket att välja bland. Dessutom har du härliga tilläggsfunktioner som underlättar det hela en aning. Några exempel är sugproppar eller pumpar för att själv justera storleken. Du som är mer kinky än så kan också välja en strapon.

Värstingar på över 30 cm

Vill du varken kompromissa med längd eller bredd så behöver du inte göra det. Du har ett antal riktiga monsterkukar att välja på som alla mäter över 30 cm i längd. Den största når upp till hela 43 gigantiska centimeter. Är du i behov av ytterligare några centimeter så kan du välja på modeller som egentligen är ämnade för parlekar. Då kan du uppnå hela 44,5 cm. Du kan då i princip använda hela längden för egen onani och penetrera riktigt djupt. Inte heller tjockleken har det kompromissats med. De längsta är givetvis också grova.