Svarta dildos

Här hittar du svarta dildos i mängder av utföranden. Har du alltid haft en ouppfylld fantasi men aldrig fått till det så har du din chans. Ta saker bokstavligt talat i dina egna händer och uppfyll din önskan eller lev ut din fetish med en svart dildo.

Bästa svart dildo 2024 Till butik
Störst på hela 43 cm Se pris
En absolut favorit för orgasmer Se pris
Stubbig och bred Se pris

Visar 1–20 av 149 resultat

Visar 1–20 av 149 resultat

Hitta en stor svart dildo som passar just dig

Svart dildoOavsett om du är ute efter något mindre eller en riktigt gigantisk dildo så hittar du allting här. Det som alla dessa modeller har gemensamt är att de är härligt svarta. Oavsett om du vill ha en stilren modell och bara tycker om färgen eller något mer realistiskt.

De stilrenare modellerna hittar du både vibrerande effekt och härligt böjda versioner för analsex. Är du däremot ute efter en svart dildo i verkligt utförande och i enorma storlekar så har du mycket att välja bland. Med andra ord det bästa från alla delar av sexleksaker.

Värstingar på över 30 cm

Vill du varken kompromissa med längd eller bredd så behöver du inte göra det. Du har ett antal riktiga monsterkukar att välja på som alla mäter över 30 cm i längd. Den största når dessutom upp till hela 43 gigantiska centimeter. Det vill säga något av det största bland vuxenleksaker i denna kategori.

Är du i behov av ytterligare några centimeter så kan du välja på modeller som egentligen är ämnade för parlekar. Då kan du uppnå hela 44,5 cm. Du kan då i princip använda hela längden för egen onani och penetrera riktigt djupt. Inte heller tjockleken har det kompromissats med. De längsta är givetvis också grova.

Stor svart dildo med extra funktioner

En stor fördel är att du kan få en stor svart dildo med mängder av tilläggsfunktioner. Till exempel har du härliga tilläggsfunktioner som underlättar det hela en aning. Några exempel är sugproppar eller pumpar för att själv justera storleken. På så sätt kan du kraftigt underlätta för onani med din dildo.

Vill du istället leka lite med din partner på kinky sätt så är även det möjligt. Då har du även modeller med strapon. Välj också om det ska vara en strapon med sele eller ej. För garanterade orgasmer kan du dessutom välja till vibrator eller en extra härlig lufttrycksvibrator.

Vanliga frågor

🍆 Hur lång är den största?
Den största i normalt utförande (det vill säga ingen dubbel) är hela 43 cm lång.
🍆 Finns det extra böjda modeller?
Ja, både de som redan har en naturlig böj och de som är väldigt böjbara.
🍆 Finns det svart didlo med inbyggd vibrator?
Ja, flera modeller. Däremot hittar du fler under just vibratorer, då majoriteten av vanliga dildos inte vibrerar.