Fleshlights

Fleshlight, eller pocket pussy med ett annat namn, är den tidlösa favoriten som står bakom miljontals otroliga orgasmer. Idag kan du hitta en i Sverige och den kommer i mängder av olika utföranden samt priser. Den bästa fleshlighten med specifikt utseende eller funktion som passar dig. Vi listar över 700 produkter, även de som är billiga och på REA just nu.

Bästa fleshlight 2020Till butik
Bäst i testSe pris
PopulärSe pris
Med fontänorgasmSe pris

Visar 1–60 av 682 resultat

Visar 1–60 av 682 resultat

Över 700 av de bästa fleshlights

Njutningen garanterar ett enormt utbud av fleshlights och till de bästa priserna i Sverige. Istället för en hemmagjord billig lösvagina kan du till väldigt förmånliga priser numera också uppleva orgasmer utan dess like. Lösvaginor med hölje är absolut en ultimat sexleksak för män. Förstår man inte varför, så måste man själv prova. Funktioner som att ändra lufttillförseln via ett hål på toppen gör under för orgasmerna och även verklighetskänslan. Dessutom finns det idag mängder av olika fleshlights med inbyggd vibrerande, värmande eller sugande funktion.

FleshlightBrett utbud av pocket pussy

En pocket pussy är som namnet antyder något som är väldigt lätt att föra med sig. Du kan även diskret packa ner din fleshlight och njuta av av den överallt. Utbudet idag är därför så brett att alla kan få en modell efter precis sin smak. Du kan få en pocket pussy med avgjutning av en känd porrskådis, en populär turbo modell eller något som lutar sig mer åt avsugningsmaskiner. Med en introduktion i modern form redan 1988 har den dessutom tagit världen med storm!

Källa: Wikipedia

Tillbehör till din fleshlight

Glöm inte bort tillbehören till din fleshlight. Med rätt omvårdnad så både förlänger du livslängden och ökar upplevelsen. Vissa tillbehör är mer eller mindre rekommenderade beroende på material. Men andra tips är mer universala. Därför listar vi ett antal av dem nedanför.

  • Livslängd - För att öka livslängden måste du tvätta din fleshlight noggrant. Ljummet vatten räcker lång väg, men det finns också särskilda vätskor. Dessa förlänger silikonets livslängd och håller det extra mjukt. Vill du ta det ytterligare ett steg har du också diverse pulver att pudra in fleshlighten med. Detta gör att du efter ett tag slipper revor och dylikt i produkten.
  • Hygien - Åter till tvätten. Efter tvätten, eller till och med under, kan du använda antibakteriella medel. Dessa gör ett extra grovjobb. På så sätt kan du alltid försäkra dig om att produkten är helt ren och fräsch. Dessa medel är inte heller något som du behöver beställa på till exempel apotek. Du hittar dem ofta under tillbehör när du väl ska beställa en ny fleshlight.
  • Maximal känsla - För att öka känslan kan du egentligen använda dig av tre olika saker. Dessa är värmestavar, glidmedel och bullets. Värmestaven är vad den låter. Den värmer helt enkelt upp produkten inifrån innan användning. En vibrerande bullet skapar rörelse och glidmedlet gör din fleshlight extra våt och njutbar.
  • Fria händer - Du kan även montera fleshlights mot en vägg eller möbel. Även sådana tillägg hittar du under tillbehör. Låt händerna vara fria och jucka på för glatta livet.

Vanliga frågor

🍆 Hur mycket kostar en fleshlight?

De billigaste varianterna för använding en gång går på så lite som 29 kr. De billigaste som du kan använda flera gånger får du under 100 kr.

🍆 Hur stor skillnad är det på olika fleshlights?

Skillnaden är stor. Både i hur tighta de är och olika funktioner. Särskilt om du väljer mellan mun, vagina eller anus.

🍆 Vilken fleshlight är bäst?

Det är givetvis en fråga om smak. Men på senare tid har automatiska flehslights blivit väldigt populära.