Penispumpar

Penispumpar maximerar din erektion på några få minuter. Pumpa själv och se den växa framför dina ögon eller låt penispumpen göra jobbet åt dig. Båda alternativen finns i mängder utföranden. Har du aldrig provat en erektionspump förut är det dags. Den ökar inte bara erektionen utan är även väldigt skönt.

Bästa penispump 2020Till butik
Automatisk pump med LCD-skärmSe pris
FavoritenSe pris
Med inbyggd slidaSe pris

Visar alla 52 resultat

Visar alla 52 resultat

Penispump eller erektionspump för ökad erektion

En penispump är förutom lösningen på en dålig erektion också en upphetsande sexleksak för män. Har du ett kinky sinne kan du också använda det inom ett BDSM sammanhang. Därför behöver penispumpen inte bara vara ett sexhjälpmedel.

PenispumpEn fråga som däremot återkommer är, fungerar penispump? Det enkla svaret är ja. Dagens modeller av erektionspumpar är så smidiga och sköna så de är snarare en sexleksak. Med till exempel modellen bathmate kan du lika gärna använda den som en fleshlight. Dessutom är det en perfekt vuxenleksak för lite mysiga stunder i badet.

Det här är också en produkt för dig som är ute efter lite skön egentid. Oavsett om du vill ha något som är mer än en lösvagina eller vill behjälpa ett erektionsproblem. Dessutom växer storleken på penisen lite extra tack vare trycket som blir skapt i pumpen. Slå alltså följande fyra flugor och till ett väldigt billigt pris:

  • Bli av med erektionsproblem
  • Njut av en riktigt skön sexleksak
  • Ge din partner dess livs överraskning
  • Få större penis

Så här fungerar penispumpar

En penispump fungerar efter den enkla metoden att den ökar blodflödet till din penis. Blodflödet i sin tur innebär en kraftigt erigerad penis. Pumpar du riktigt ordentligt kan du ha fördelen med att även öka både längd och grovhet. För att pumpa penis gör du på följande sätt. Trä först penispumpen över ditt paket. Det spelar ingen roll om den är helt slak eller har en mindre erektion.

Se däremot till att pumpen är helt förseglad runt om. Därför kan det vara bra att trimma ner pubishåren en aning. Greppa tag handtaget och börja helt enkelt pumpa. Har du en automatisk version så gör den jobbet åt dig. Då är det bara att luta tillbaka och njuta. Därefter släpper du in luft för att frigöra modellen. Nu är det bara att njuta av en riktigt hård och stor stake.

Vanliga frågor

🍆 Vad gör en penispump?

En penispump ökar blodflödet till penisen. Därmed ger den också en mycket kraftigare erektion.

🍆 Fungerar penispumpar till alla storlekar?

Ja. Oavsett storlek så fungerar penispumpar då luften förseglas kring roten.

🍆 Garanterar penispumpen erektion?

Ja, då den mekaniskt pumpar till mer blod till penisen. Har du problem att behålla erektionen bör du komplettera med en penisring.