Magic wands

En magic wand är en massageapparat som tar den kvinnliga orgasmen till nya oanade höjder. Till skillnad från en klassisk massagestav sker detta ofta helt utan penetration. Med klitorisstimulering utan dess like är det självklart att detta blivit en storsäljare världen över.

Bästa magic wand 2024 Till butik
Med snurrande och vibrerande huvud Se pris
Vattentät för orgasmer i duschen Se pris
Möbel för din wand för sittande positioner Se pris

Visar 1–20 av 376 resultat

Visar 1–20 av 376 resultat

Hitta din bästa magic wand bland över 200 modeller

Magic wandMagic wands får ofta toppbetyg och inte sällan blir de bäst i test. Det blir helt uppenbart varför när du själv testar en för första gången. Har du inte gjort det tidigare så är det god tid för det.

Med ett stort huvud, många vibrerande lägen och inte sällan mjuka material som silikon gör den till en given sexleksak för kvinnor. Magic wands kan stimulera och massera klitoris som väldigt få andra sexleksaker. I kombination med just de sköna materialen och alla lägen är det ingen orgasm som uteblir.

En kraftfull vibrator - även bra för massage

En stor fördel med Magic Wand är att det är en riktigt kraftfull vibrator. Dessutom kan du använda den som en erotisk massageapparat för mängder av andra områden. Antingen helkroppsmassage eller varför inte lite förspel mot erogena zoner. Vill du onanera tillsammans med din partner finns det även dubbla versioner.

Dessa har också varsin ände för dubbel njutning. Med andra ord alltså en ypperlig vuxenleksak som passar från allt mellan små retningar till fullskaliga orgasmer. De vattentäta modellerna kan du dessutom njuta av i badet. Vilket också är en fördel för extra mysiga stunder med partnern när ni ska varva ner lite på kvällen.

Orgasm via klitoris och utan penetration

Med en magic wand får du i princip en orgasm-garanti. Genom intensiv och härlig klitorisstimulering så kan det till och med vara svårt att hålla sig. Därför är det också inte enbart en sexleksak utan även ett perfekt sexhjälpmedel. Särskilt för kvinnor som antingen har svårt att komma eller är trånga där nere. Upplever du obehag vid penetration så behöver du inte vara orolig.

Hela magic wand stannar utanför och gör jobbet. Minst lika bra dessutom. Har du däremot svårt att komma är det också något för dig. Oavsett om det svårigheten är den samma med fingrar eller en klassisk dildo. Genom att fokusera snabbt pulserande rörelser till klitoris och erogena zoner runt om är definitivt ett vinnande koncept.

Favoriter som både Sinful Magic Wand och Love

När det kommer till Magic Wand finns det också en hel del favoriter. Det är nämligen en sexleksak som många har börjat älska genom åren. Det bästa är dock att oavsett om du är ute efter en Sinful, Love eller något helt annat, så hittar du dem här. Dessutom kommer du att kunna välja bland många sexleksaker som du kanske inte ens visste om sedan tidigare.

Det bästa med Magic Wand är byten av tillbehör

En tydlig fördel med bästa Magic Wand är tillbehör. De är både enkla att applicera (klickar bara på) och du får ut effekt precis där du vill ha det som mest. Så kompromissa inte med dina orgasmer utan ta saker i egna händer, rent bokstavligt talat. De olika tillbehören som finns är bland annat följande.

  • Rabbit - En klassisk rabbit, fast med extra starka vibrationer. Kittlar otroligt skönt mot klitoris.
  • G-punkt - Kom åt det det känns som bäst. Dessutom i olika längder.
  • Vågigt - Kan vara i kombination med till exempel g-punkts tillbehör. Extra skönt med en vågig yta.
  • Vikter med kurvor - Både härlig böjd och dessutom med vikter. De både ger en särskild känsla i vibrationerna och mer tryck.
  • Dubbel - Kombinerad rabbit och g-punkt. Varför nöja sig med en enkel orgasm?
  • Analt - Underlättar analsex avsevärt. Gör det också mycket lättare att sätta sig på den om du skulle onanera själv.

Vanliga frågor

🍆 Är Magic Wand uppladdningsbar?
Ja, du har både uppladdningsbara modeller och riktigt kraftiga sådana med fäst sladd.
🍆 Jag älskar att bli penetrerad, kommer det att funka för mig?
En magic wand stimulerar i första hand klitoris utan penetration. Det går dock att beställa till tillbehör som har de funktionerna.
🍆 Kan jag koppla på en rabbit til min magic wand?
Ja, det finns särskilda tillbehör som du trär på. Bland de populäraste har du just rabbit med extra kraftiga vibrationer.