Gagballs

Gagballs är en av grundstenarna för de flesta inom vill känna sig lite extra kinky. Vill du testa på att ta ut svängarna lite så är det givet att du ska ha en bondage gagball. Dessutom finns det modeller av gag ball i hundratals olika versioner . Alla hittar dessutom något i sin smak av denna sexleksak.

Bästa gagball 2023 Till butik
Gagballs i olika storlekar Se pris
Helt kit för en spännande natt Se pris
Öppen gag Se pris

Visar 1–20 av 70 resultat

Visar 1–20 av 70 resultat

Gagball både för bondage och nybörjare

Med ett sortiment på över 100 olika modeller av gag ball hittar även du en gag som passar. Från nybörjare till den som är väl bevandrad inom BDSM och vet vilken fetish man vill förgylla med sin gagball. Jämför till exempel olika modeller, priser, färger och till och med funktioner på Njutningen. Utbudet av dessa vuxenleksaker kommer dessutom från Sveriges största butiker.

GagballDet finns även specialvarianter inom bondage och kinky lekar att välja bland när du ska använda en gagboll. För att nämna några exempel så har du uppblåsbara gags och gag bett. Men också strapons med en dildo som gag och även versioner för deep throat. Alltså något för lite extra vilda kvällar.

Om du tidigare inte utforskat denna fetish så är detta en perfekt sexleksak att börja med. Inled lätt med en nybörjarmodell och något annat mer lätt som till exempel en ögonbindel och låt det roliga börja!

Gagball med eller utan mask

För dig som inte tycker att det räcker med en vanlig gag kan vi också rekommendera nästa steg. Nämligen gagball med mask. Även här så har du flera nivåer att välja bland. Från masker som täcker hela ansiktet till halva. Från riktigt kinky till snarare erotiskt och sensuellt. Vilket du än väljer så tillför mystiken ett extra lager av sexighet. Du kommer med andra ord hitta alla varianter, från dungeon till förspel. Oavsett om du definierar sexigt som dominant och underkastelse eller förföriskt.

Olika slags gagboll

Gagboll finns från nybörjare till de mest extrema. Från nyfikna par till dem som vet vad de vill ha. Därför finns den också i väldigt många olika utformningar. Att lista alla olika kategorier vore alltså nästan omöjligt. Däremot kan man kategorisera efter ungefär följande.

  • Fri andning - Det vill säga andas genom bollen. En gagball med hål i helt enkelt. Passar bra för de nyfikna.
  • Hel gagball - Den klassiska modellen. Det är också den mest förekommande.
  • Gag för penetration - En gag som lämnar en öppen mun. Du hittar även versioner med inbyggd fleshlight med en öppen ända. Perfekt för penetration och munsex.
  • Stadigt bett - En pinne att bita i istället för en boll. Ofta täckt med något mer behagligt, till exempel läder.
  • Speciella varianter - Här hittar du otaliga versioner. Från uppblåsbart till vibrationer och hela selen.

Vanliga frågor

🍆 Kan man andas med en gagball?

Ja, om varianten inte är för extrem. Andingen kan vara begränsad från munnen men då får du använda näsan istället.

🍆 Finns det uppblåsbara gagballs?

Ja, i olika former dessutom.

🍆 Vilken gag passar bäst för nybörjare?

Börja med en mindre boll, finns till och med paket i olika storlekar. Annat tips är att använda en gagball med hål i.