Gagballs

Gagballs är en av grundstenarna för de flesta inom vill känna sig lite extra kinky. Vill du testa på att ta ut svängarna lite så är det givet att du ska ha en bondage gagball. Dessutom finns det modeller av gag ball i hundratals olika versioner . Alla hittar dessutom något i sin smak.

Bästa gagball 2020Till butik
Gagballs i olika storlekarSe pris
Helt kit för en spännande nattSe pris
Öppen gagSe pris

Visar 1–60 av 115 resultat

Visar 1–60 av 115 resultat

Gagball både för bondage och nybörjare

Med ett sortiment på över 100 olika modeller av gag ball hittar även du en gag som passar. Från nybörjare till den som är väl bevandrad inom BDSM och vet vilken fetish man vill förgylla med sin gagball. Jämför till exempel olika modeller, priser, färger och till och med funktioner på Njutningen. Utbudet kommer dessutom från Sveriges största butiker.

GagballDet finns även specialvarianter inom bondage och kinky lekar att välja bland när du ska använda en gagboll. För att nämna några exempel så har du uppblåsbara gags och gag bett. Men också strapons med en dildo som gag och även versioner för deep throat.

Om du tidigare inte utforskat denna fetish så är detta en perfekt sexleksak att börja med. Inled lätt med en nybörjarmodell och något annat mer lätt som till exempel en ögonbindel och låt det roliga börja!

Gagball med eller utan mask

För dig som inte tycker att det räcker med en vanlig gag kan vi också rekommendera nästa steg. Nämligen gagball med mask. Även här så har du flera nivåer att välja bland. Från masker som täcker hela ansiktet till halva. Från riktigt kinky till snarare erotiskt och sensuellt. Vilket du än väljer så tillför mystiken ett extra lager av sexighet. Du kommer hitta alla varianter, från dungeon till förspel. Oavsett om du definierar sexigt som dominant och underkastelse eller förföriskt.

Vanliga frågor

🍆 Kan man andas med en gagball?

Ja, om varianten inte är för extrem. Andingen kan vara begränsad från munnen men då får du använda näsan istället.

🍆 Finns det uppblåsbara gagballs?

Ja, i olika former dessutom.

🍆 Vilken gag passar bäst för nybörjare?

Börja med en mindre boll, finns till och med paket i olika storlekar. Annat tips är att använda en gagball med hål i.