Uppblåsbara sexdockor

Uppblåsbara sexdockor är en given favorit bland sexleksaker. Även uppblåsbar barbara som den är kallad har tjänat den platsen värdigt, och man förstår varför. Med modeller i varierande prisklasser finns det något för alla och varje tillfälle. Dagens modeller är även extremt mycket bättre än de var för bara något år sedan.

Bästa uppblåsbar sexdocka 2024 Till butik
Premium Se pris
Sittande Se pris
Cyberskin och inbyggd vibrator Se pris

Visar 1–20 av 50 resultat

Visar 1–20 av 50 resultat

Uppblåsbara sexdockor för alla smaker

Du kanske är ute efter riktigt schyssta uppblåsbara sexdockor som du vill använda själv. Eller så vill du också köpa en billigare sexdocka som present. I vart fall så har du hittat rätt. Sexdockor som du blåser upp passar nämligen utmärkt till både till svensexan men också som en ordentlig sexleksak.

Uppblåsbara sexdockorÄr du ute efter ett seriösare alternativ för eget bruk behöver du däremot inte anstränga plånboken för mycket. Med ett överkomligt pris kan du ändå hitta en schysst uppblåsbar sexdocka. Dessutom har de flesta av dagens modeller intima delar i egenskap av fleshlight. Eller i alla fall en utbytbar lösvagina för en maximerad känsla. Dessa delar kan du även byta ut för en omväxlande känsla och du har mycket att välja bland.

Olika prisklasser när du ska köpa uppblåsbar sexdocka

De gamla modellerna av sexdockor som bara skaver eller enbart har ett hål tillhör ofta det förflutna. Versionerna du hittar idag med en rad olika tilläggsfunktioner är också väldigt mycket mer än så. Med andra ord en ny typ av sexleksak. Givetvis finns det ploj-produkter men också riktigt lyxiga uppblåsbara knulldockor. I stort kan man dock säga att de du har dessa tre versioner att välja bland.

1. Uppblåsbar sexdocka för svensexa eller ploj

Denna typ av uppblåsbara sexdocka är i regel en ploj-produkt. De påminner också om en klassisk Barbara, såsom den såg ut förut.

 • Pris upp till cirka 400 kr
 • Den klassiska Barbaran
 • Dock ej så hög kvalitet och ofta bara ett hål
 • Utmärkt för svensexan eller till exempel ett nödnyp
 • Finns i roliga och annorlunda utföranden

2. En skön uppblåsbar sexdocka som sexleksak

Många tycker att detta är den bästa sexdockan. Väldigt överkomligt pris men också otroligt skönt. Dessutom betydligt bättre kvalitet än förut och sköna hål.

 • Pris mellan cirka 400 kr till 1000 kr
 • Bättre kvalitet, kan använda flera gånger
 • Sköna hål, ibland även flera. Vagina, anus och mun som fleshligt
 • En riktig sexleksak och inte en skoj-produkt

3. Premium uppblåsbara sexdockorna

Uppblåsbar sexdockaFör finsmakaren bland vuxenleksaker som inte vill lägga ut för mycket pengar. Riktigt sköna och mycket skönare än de var för bara till exempel 10 år sedan. Materialet är också betydligt bättre med längre livslängd.

 • Pris ca 1000 kr till 2500 kr
 • Riktiga former och även huvud i bra kvalitet och utseende
 • Hål att penetrera som är likt det bästa bland fleshlight
 • Möjlighet att byta ut vagina och även anus
 • Vissa modeller har inbyggd vibration, väldigt skönt!
 • Vissa modeller har även mer realistiska bröst eller rumpa

Varierande sexställning beroende på modell

En stor fördel med dessa sexleksaker för män är att du kan variera sexställning. Välj din favorit bland alla, eller välj flera. Tack vare de lägre priserna är inte det heller helt omöjligt. Du kan alltså både få med dig missionären och doggystyle. Utöver beställa en i knästående ställning för perfekt oralsex. Dessa och fler för ett totalpris som understiger andra mer robusta modeller. Dessutom ger det en fräsch känsla att kunna byta ut dem över tiden.

Olika typer av rengöring

När du ska rengöra din docka har du olika varianter. Antingen en med fasta hål som du lätt kan ta med till badrummet. Däremot får du verkligen ha med dig hela kalaset. Väljer du däremot någon med utbytbar vagina eller anus så blir det betydligt lättare. Då behöver du dessutom bara ta med den delen för att skölja i vatten och mild tvål.

Vanliga frågor

🍆 Hur mycket kostar en uppblåsbar sexdocka?
Prisspannet ligger mellan 200 kr och 2500 kr. Där de dyrare modellerna är riktigt sköna och gedigna dockor.
🍆 Finns det uppblåsbara sexdockor med lösvaginor?
Ja, mängder. Dagens modeller är något helt annat än för några år sen. Byt ut både mun, vagina och anal.
🍆 Kan jag ändra sexställningen på sexdockan?
Inte bland de flesta uppblåsbara modeller. Däremot kan du beställa dem i olika ställningar. Från missionären till doggystyle.