Lösvaginor

Lösvaginor är den klassiska varianten av så kallad lösfitta. En tidlös sexleksak som har blivit uppskattad av män i alla tider. Helt perfekt för egen onani och dessutom väldigt praktiskt. Ha den nära till hands hemma eller packa med den på resan. Smidigare blir det inte!

Bästa lösvagina 2020Till butik
Både vaginalt och analtSe pris
Både vibrerande och uppladdningsbarSe pris
Tight med fjärrkontrollSe pris

Visar 1–60 av 101 resultat

Visar 1–60 av 101 resultat

Lösvagina eller lösfittor i mängder av modeller

En klassisk lösfitta är en av de mest uppskattade sexleksakerna genom tiderna. Det är även ett givet tillskott till onanin och ofta en av de första sexhälpmedlen som män skaffar. Har du inte testat en förut är det verkligen dags att göra det. Du kommer garanterat inte bli besviken. Du kommer också genast förstå varför det är en sexleksak för män som miljoner och åter miljoner tidigare användare älskar.

LösvaginaFrågan är då hur en lösvagina skiljer sig från fleshlights. På det stora hela är dagens modeller väldigt lika. En distinkt förekommande skillnad är dock att lösvaginor ofta kommer utan hölje medan en fleshlight nästan alltid har det. Det vill säga att en lösfitta är mjukare utanpå och i regel mer böjbar.

Förutom det så finns det många funktioner som båda varianterna har. Några exempel är en vibrerande eller sugande funktion. Det sugande trycket är då ofta skapat mekaniskt. Däremot finns det även varianter som påminner starkt om avsugningsmaskiner. Förutom det så har du givetvis även direkta avgjutningar av favoriterna i den erotiska branschen.

Som att ha trekant utan extra partner

Vill du ha en trekant utan att involvera en till person är en lösvagina utmärkt. Ingen behöver känna sig svartsjuk och ni kan uppnå mycket av njutningen. Det kan till och med vara ett första litet steg för att kolla hur det känns. Runka därför inte själv utan bjud in din partner i leken med en lösvagina. Otroligt nog kan det också släppa på en del hämningar och ni kan ha väldigt kul tillsammans. Som minst kommer det definitivt att hetta upp sexet.Därför är det också ett utmärkt tillskott för olika rollspel. Låt fantasin flöda och njutningen börja!

Vanliga frågor

🍆 Är det olika storlek på lösvaginorna?

Ja, både på utsidan och insidan. Du kan däremot ändra trycket i de flesta med ett litet lufthål.

🍆 Finns det anus som lösvagina?

Ja, du kan väljamellan vagina, anus och mun. Lösanusarna brukar vara lite tightare.

🍆 Kan en lösvagina användas flera gånger?

Ja, de absolut flesta modeller har en uttagbar del. Den går att tvätta och rengöra. Det finns också engångs vaginor till ett billigare pris.