Lösvaginor

Lösvaginor är den klassiska varianten av så kallad lösfitta. En tidlös sexleksak som har blivit uppskattad av män i alla tider. Helt perfekt för egen onani och dessutom väldigt praktiskt. Ha din lösvagina nära till hands hemma eller packa med den på resan. Smidigare blir det inte!

Bästa lösvagina 2023 Till butik
Både vaginalt och analt Se pris
Helt automatiserad Se pris
Tight med fjärrkontroll Se pris

Visar 1–20 av 151 resultat

Visar 1–20 av 151 resultat

Lösvagina eller lösfittor i mängder av modeller

LösvaginaEn klassisk lösfitta är en av de mest uppskattade sexleksakerna genom tiderna. Det är även ett givet tillskott till onanin och ofta en av de första sexhjälpmedlen som män skaffar. Har du inte testat en förut är det verkligen dags att göra det. Du kommer garanterat inte bli besviken. Du kommer också genast förstå varför det är en sexleksak för män som miljoner och åter miljoner tidigare användare älskar.

Frågan är då hur en lösvagina skiljer sig från en fleshlight. På det stora hela är dagens modeller väldigt lika. En distinkt förekommande skillnad är dock att lösvaginor ofta kommer utan hölje medan en fleshlight nästan alltid har det. Det vill säga att en lösfitta är mjukare utanpå och i regel mer böjbar.

Lösvaginor med extra funktioner

Förutom det så finns det många funktioner som båda varianterna har. Några exempel är en vibrerande eller sugande funktion. Det sugande trycket är då ofta skapat mekaniskt. Däremot finns det även varianter som påminner starkt om avsugningsmaskiner. Förutom det så har du givetvis även direkta avgjutningar av favoriterna i den erotiska branschen.

Som att ha trekant utan extra partner

Vill du ha en trekant utan att involvera en till person är en lösvagina utmärkt som vuxenleksak. Ingen behöver känna sig svartsjuk och ni kan uppnå mycket av njutningen. Det kan till och med vara ett första litet steg för att kolla hur det känns. Runka därför inte själv utan bjud in din partner i leken med en lösvagina. Otroligt nog kan det också släppa på en del hämningar och ni kan ha väldigt kul tillsammans. Som minst kommer det definitivt att hetta upp sexet.Därför är det också ett utmärkt tillskott för olika rollspel. Låt fantasin flöda och njutningen börja!

Både elektrisk lösvagina och helkropp

Utöver de vanliga modellerna så har du också några väldigt speciella sexleksaker att välja bland. Dessa ger också garanterat extra krydda till onanin och starkare orgasmer. För det första har du elektrisk lösvagina. Antingen med vibrerande delar eller till och med fjärrkontroll. För det andra har du även modellerna i halvkropp. Dessa är mer snarlika sexdockor eller till och med realistiska sexdockor. Fördelen att du har betydligt mer att ta i.

Tips för ökad känsla med din lösvagina

En fördel med lösvagina är att du själv kan förbättra känslan. Därför rekommenderar vi följande tips som du själv kan använda dig av. Med andra ord behöver du inga extra komponenter eller andra sexleksaker.

  • Värm upp - Glöm inte bort insidan. Har du ingen stav som värmer kan du också spola med varmvatten
  • Använd bullet - För lösvaginor utan vibration. Köp en separat bullet för extra vibrationer.
  • Gott om glidmedel - Glöm inte bort glidmedlet. Helst ska det också vara av den värmande sorten.
  • Tight grepp - Särskilt om din sexleksak inte har ett yttre hölje. Förutom extra kläm med handen kan du även använda större gummiband. På så sätt får du en mycket tightare känsla.

Vanliga frågor

🍆 Är det olika storlek på lösvaginorna?

Ja, både på utsidan och insidan. Du kan däremot ändra trycket i de flesta med ett litet lufthål.

🍆 Finns det anus som lösvagina?

Ja, du kan välja mellan vagina, anus och mun. Lös-anusarna brukar vara lite tightare.

🍆 Kan en lösvagina användas flera gånger?

Ja, de absolut flesta modeller har en uttagbar del. Den går att tvätta och rengöra. Det finns också engångs vaginor till ett billigare pris.