BDSM sexleksaker

BDSM är kategorin med sexleksaker där alla hittar något. Oavsett om du vill vara lite extra kinky eller har en väldigt speciell fetish som du vill tillfredsställa. Här finns allt från lättare handhållna leksaker för bondage som piskor och gagballs till renodlade sexmaskiner. Dessutom finns hittar du även såklart outfits och masker. Så oavsett om du är ute efter en helt egen sexgunga eller blivit inspirerad av Fifty Shades of Grey så hittar du det under BDSM.

Bästa BDSM leksaker 2023 Till butik
BDSM kit för nybörjare Se pris
Ett bondage set som passar alla sängar Se pris
Handbojor och halsband i läder Se pris

Visar 1–20 av 802 resultat

Visar 1–20 av 802 resultat

Piskor, handbojor och andra BDSM leksaker

Får du inte nog av det vardagliga så är BDSM leksaker helt rätt för dig. Du kan verkligen djupdyka i kategorin med BDSM sexleksaker men du kan också bara njuta av lite bondage i vardagen. Både från den mest avancerade till nybörjaren alltså! Dessutom hittar du sexleksaker i alla möjliga storlekar. Från handhållet till större sexmöbler och sexmaskiner.

BDSM leksakerÄr du lite mer kinky av dig har du även gott om bondage-leksaker att välja bland. Från handbojor till till färdiga paket för en helkväll, inklusive sexburar, sexbänkar med mera.

Så oavsett om du är bevandrad inom BDSM(Bondage and Discipline, Dominance and Submission, Sadism and Masochism) sen tidigare eller vill krydda till vardagen lite så har du kommit helt rätt!

Frakt av BDSM sexleksaker och bondage leksaker

En återkommande fråga gäller frakten. Alla som njuter av BDSM och bondage är inte lika öppna med det inför alla. Du kanske helt enkelt inte vill skylta med det inför grannen. Därför blir också dina BDSM leksaker skickade i diskreta paket. Oavsett vilken återförsäljare du väljer. Du behöver därför inte tänka på om du vill ha det via postombud eller direkt till dörren. Flertalet leverantörer av sexleksaker har även fri frakt som policy.

Kinky sexleksaker för både henne, honom och par

En stor fördel med kinky sexleksaker är att de passar alla. Oavsett om du är ute efter något kinky till henne, bondage till honom eller en helt vild natt tillsammans. Det vill säga att du hittar allt inom det erotiska spektrat. Från onani till förspel och samlag. Vissa saker är dock lättare att använda tillsammans. Men vill du njuta själv helt solo så kan du först använda en utstyrsel i din fetisch för att sen använda något som fungerar automatiskt på dig.

Är det dyrt med sexleksaker BDSM?

Det enkla svaret är nej, det behöver inte vara dyrt med sexleksaker BDSM. En fördel är att priserna inte alltid skiljer sig åt när det gäller olika kategorier av produkter. Utan även inom kategorin. Det vill säga att du ändå kan hitta ett billigare alternativ men i ett annat material. Men generellt så finns det tre olika grupper.

  • De billigaste - Kostar upp till 500 kr. Antingen hela kinky sexleksaker men ofta tillbehör av olika slag. En fördel är att du kan tillverka mycket hemma, så du behöver inte spendera mycket på att inreda hela rummet. Använd till exempel lakan som rep och en blus som ögonbindel.
  • Den största massan i mitten - Kostar mellan cirka 500 - 1000 kr. Här kan du verkligen hitta allt. Oavsett om du är ute efter en enstaka produkt eller färdiga kitt som räcker väldigt länge. Här tassar du också in på prisspannet för de mindre maskinerna och sexmöblerna.
  • För den riktigt inbitne - Produkter från 1000 kr och mer. Det största utbudet i det här spannet består av större produkter. Till exempel olika sexiga anordningar, möbler och maskiner. Men du kan också hitta särskilt exklusiva mindre produkter. Antingen med extra funktioner eller exklusivt utförande. Till exempel handgjorda piskor i särskilt läder.

Källa: Wikipedia

Vanliga frågor

🍆 Vad passar bäst för nybörjare inom BDSM?

Om du är nyfiken men inte vet på riktigt vad är vårt tips färdiga kit. Då får du både piskor, handbojor, ögonbindel med mera.

🍆 Hur introducerar jag min partner till BDSM sexleksaker?

Börja med några oskyldiga och mindre sexleksaker. Ofta fungerar det också bra med att överraska partnern med dessa i sänghalmen.

🍆 Hur vet jag om ett kit för bondage passar min säng?

Om du inte vet precist är det bra att välja ett kit som passar alla sängmodeller. Eller också ett som är helt fristående och fungerar överallt.