BDSM sexleksaker

BDSM är kategorin med sexleksaker där alla hittar något. Oavsett om du vill vara lite extra kinky eller har en väldigt speciell fetish som du vill tillfredsställa. Här finns allt från lättare handhållna leksaker för bondage som piskor och gagballs till renodlade sexmaskiner. Dessutom finns hittar du även såklart outfits och masker. Så oavsett om du är ute efter en helt egen sexgunga eller blivit inspirerad av Fifty Shades of Grey så hittar du det under BDSM.

Bästa BDSM leksaker 2020Till butik
Färdigt kit för bondageSe pris
Ett bondage set som passar de flesta sängarSe pris
Inklusive brädspelSe pris

Visar 1–60 av 1148 resultat

Visar 1–60 av 1148 resultat

Piskor, handbojor och andra leksaker för BDSM

Får du inte nog av det vardagliga så är BDSM leksaker helt rätt för dig. Du kan verkligen djupdyka i kategorin med BDSM sexleksaker men du kan också bara njuta av lite bondage i vardagen. Både från den mest avancerade till nybörjaren alltså! Dessutom hittar du sexleksaker i alla möjliga storlekar. Från handhållet till större sexmöbler och sexmaskiner.

BDSM leksakerÄr du lite mer kinky av dig har du även gott om bondage-leksaker att välja bland. Från handbojor till till färdiga paket för en helkväll, inklusive sexburar, sexbänkar med mera.

Så oavsett om du är bevandrad inom BDSM(Bondage and Dsicipline, Dominance and Submission, Sadism and Masochims) sen tidigare eller vill krydda till vardagen lite så har du kommit helt rätt!

Frakt av BDSM sexleksaker och bondage leksaker

En återkommande fråga gäller frakten. Alla som njuter av BDSM och bondage är inte lika öppna med det inför alla. Du kanske helt enkelt inte vill skylta med det inför grannen. Därför blir också dina BDSM leksaker skickade i diskreta paket. Oavsett vilken återförsäljare du väljer. Du behöver därför inte tänka på om du vill ha det via postombud eller direkt till dörren. Flertalet leverantörer av sexleksaker har även fri frakt som policy.

Vanliga frågor

🍆 Vad passar bäst för nybörjare inom BDSM?

Om du är nyfiken men inte vet på riktigt vad är vårt tips färdiga kit. Då får du både piskor, handbojor, ögonbindel med mera.

🍆 Hur introducerar jag min partner till BDSM sexleksaker?

Börja med några oskyldiga och mindre sexleksaker. Ofta fungerar det också bra med att överraska partnern med dessa i sänghalmen.

🍆 Hur vet jag om ett kit för bondage passar min säng?

Om du inte vet precist är det bra att välja ett kit som passar alla sängmodeller. Eller också ett som är helt fristående och fungerar överallt.