Geishakulor

Geishakulor är den perfekta sexleksaken för kvinnor som kombinerar både nytta med nöje. Beroende på vad du är ute efter kan du få både och, även samtidigt. Sammanslaget är det helt enkelt en oslagbar kombination.

Visar 1–60 av 98 resultat

Visar 1–60 av 98 resultat

Använd geishakulorna som samlagskulor

GeishakulorGeishakulor har sitt ursprung i Japan och de förekom redan på 500-talet. Sedan dess har kvinnor över hela världen använt dem flitigt. Fördelarna blir väldigt uppenbara när nytta kan bli blandat med nöje. För det första så kan du använda dem som ett sexhjälpmedel. Vad du kan göra är att träna bäckenbotten på ett väldigt effektivt sätt. Du för in kulorna vaginalt och fortsätter därefter med bäckenbottenövningar. Kulorna i sin tur underlättar och ger mer effekt. Detta är extra uppskattat av dem som fött barn. Vill du se ytterligare effektiva kulor för sådana övningar kan vi rekommendera renodlade knipkulor. Dessutom så har dessa samlagskulor länge varit en favorit bland vuxenleksaker för kvinnor.

Hur använder man geishakulor

Geishakulorna innehåller en liten vikt som pendlar runt, vilket även är extra skönt under ett samlag. För in kulorna innan samlaget och låt sedan partnern tränga in i dig. Sedan behöver du inte tänka mer på dem utan bara njuta. De är också helt mekaniska så du behöver inte tänka på batterier eller dylikt. Känslan är svår att beskriva, men du måste definitivt uppleva den. Du kan däremot förväntade riktigt härliga orgasmer!

Källa: Wikipedia