Geishakulor

Geishakulor är den perfekta sexleksaken för kvinnor som kombinerar både nytta med nöje. Beroende på vad du är ute efter kan du få både och, även samtidigt. Sammanslaget är det helt enkelt en oslagbar kombination. Du får med andra ord både en uppskattad vuxenleksak och ett träningsredskap. Något både du och även din partner kan uppskatta.

Bästa geishakulor 2024 Till butik
Set med vibrerande kulor Se pris
Samlagskulor och knipkulor i ett Se pris
Läckra kulor i glas Se pris

Visar 1–20 av 92 resultat

Visar 1–20 av 92 resultat

Använd geishakulorna som samlagskulor

GeishakulorGeishakulor har sitt ursprung i Japan och de förekom redan på 500-talet. Sedan dess har kvinnor över hela världen använt dem flitigt. Fördelarna blir väldigt uppenbara när nytta kan bli blandat med nöje. För det första så kan du använda dem som ett sexhjälpmedel. Vad du kan göra är att träna bäckenbotten på ett väldigt effektivt sätt. Tänk däremot på följande tips när du använder dina kulor.

  • Börja varsamt - Du för in kulorna vaginalt. Använd glidmedel vid behov. Det kan också vara skönt att värma upp dem i handen först.
  • Övningar - Fortsätter därefter med bäckenbotten-övningar. Både knip och rör runt med med insidan. Kulorna i sin tur underlättar och ger mer effekt.

Detta är extra uppskattat av dem som fött barn. Vill du se ytterligare effektiva kulor för sådana övningar kan vi rekommendera renodlade knipkulor. Dessutom så har dessa samlagskulor länge varit en favorit bland vuxenleksaker för kvinnor.

Hur använder man geishakulor

Geishakulorna innehåller en liten vikt som pendlar runt, vilket även är extra skönt under ett samlag. Därför fungerar de även som en vuxenleksak för par. För in kulorna innan samlaget och låt sedan partnern tränga in i dig. Sedan behöver du inte tänka mer på dem utan bara njuta. De är också helt mekaniska så du behöver inte tänka på batterier eller dylikt. Känslan är svår att beskriva, men du måste definitivt uppleva den. Du kan däremot förväntade riktigt härliga orgasmer!

Tips när du ska köpa geishakulor eller Ben Wa kulor

Här kommer några tips när du ska köpa geishakulor eller också Ben Wa kulor som de kallas. Det första du bör tänka på är hur du vill använda dem. Vissa Ben Wa kulor är utformade särskilt för övningar medan andra istället fokuserar på sexlekar. Dessa kan därför också vara ett hett tillskott till sexspel eller samlaget. Därefter bör du också överväga vilket material du ska ha. Särskilt då du hittar modeller i antingen glas, plast, gummi eller metall.

För det andra så ska du inte glömma bort att det även kan vara markant storleksskillnad. Börja därför smått om du är osäker. Jobba dig därefter till större storlekar om du njuter av de första men också önskar något mer.

Vibrerande kulor

Likt många andra sexleksaker har finns det även vibrerande geishakulor. Dessa är snarare också mer renodlade vuxenleksaker än hjälpmedel. En stor fördel är att de är väldigt diskreta. Då du också helt och hållet har dem inne i dig får du uppleva en unik känsla. Med andra ord ett perfekt komplement till en vanlig vibrator eller dildo. En del kvinnor tycker dessutom att dessa vibrerande kulor är ännu skönare än mer klassiska sexleksaker för kvinnor.

Källa: Wikipedia

Vanliga frågor

🍆 Är det någon skillnad på geishakulor och ben wa balls?
Nej, det är samma sak men två olika namn.
🍆 Vibrerar kulorna?
Nej, inte likt en vibrator. Däremot har de flesta modeller en mindre kula innanför den större kulan. Dessa ger en särskild känsla när de börjar röra på sig.
🍆 Behöver man batterier eller laddare?
Ofta varken eller. Nästan samtliga kulor är helt utan elektroniska komponenter.