Knipkulor

Knipkulor är en sexleksak som också fungerar som sexhjälpmedel. Främst då för skön bäckenbottenträning. Med dessa vaginalkulor kommer du att upptäcka knipövningar utan dess like. Samtidigt kommer resultaten garanterat att vara märkbara av både av dig och din partner.

Bästa knipkulor 2020Till butik
Knipövningar med appSe pris
Favorit och flerfaldig testvinnareSe pris
Träning och njutning i ett med fjärrkontrollSe pris

Visar 1–60 av 112 resultat

Visar 1–60 av 112 resultat

Knipkulor istället för knipövningar

Har du tröttnat på vanliga knipövningar eller resultaten kanske uteblivit? Oroa dig inte, du har svaret här. Med knipkulorna så kommer det bli både härligare och roligare. Knipövningar kommer inte längre bara vara övningar utan också något väldigt njutbart. Inte minst senare på kvällen när du du känner resultaten under samlaget.

KnipkulorDessa vaginalkulor går ofta även under namnet samlagskulor då du även kan njuta av dem under själva samlaget. De kan också under lite annan utformning gå under namnet geishakulor. För in kulorna och känn en skönt stimulerande och sexig känsla som är svårt att få till på annat sätt. Du kan absolut även ha dem inne samtidigt som din partner är inne i dig. Det kommer definitivt att bli uppskattat av båda er.

Alla kan verkligen använda kulorna, oavsett om du ser dem som en erotisk leksak för kvinnor eller ett sexhjälpmedel. Men de är även extra uppskattade av dig som tidigare fött barn, kommit upp i åldern eller är lite överviktig. Bäckenbottenövningarna hjälper verkligen och du kommer tack vare samlagskulorna komma åt punkter som kan vara svåra att nå.

Använd knipkulorna efter förlossning

Knipkulor är ett ypperligt verktyg att använda efter förlossning. Det som kan ske är att en del av muskulaturen har blivit försvagat. Detta kan även hända vid väldigt tunga lyft. Utan hjälpmedel är det väldigt svårt att åter stärka den muskulaturen. Vissa tycker även att det kan kännas pinsamt. Det bästa är dock att det i många fall är väldigt lätt att åtgärda.

Knipkulorna är framtagna för just bäckenbottenövningar. Genom knipövningar stärker du också bäckenbottenmuskulaturen, eller musculus pubococcygeus som det så fint heter. Fördelarna är inte bara bättre välmående utan även stimulering av ditt sexliv.
Källa: Wikipedia

Vanliga frågor

🍆 Vad är fördelen med knipkulor vid knipövningar?

Du får framför allt en mycket effektivare träning. Dessutom är det väldigt skönt!

🍆 Finns det fjärrstyrda versioner av kulorna?

Ja, både med en separat kontroll eller via app.

🍆 Kan jag använda mig av knipkulorna under samlag?

Ja absolut. Både under samlaget och förspelet, särskilt med de vibrerande kulorna.