Knipkulor

Knipkulor är en sexleksak som också fungerar som sexhjälpmedel. Främst då för skön bäckenbottenträning. Med dessa vaginalkulor kommer du att upptäcka knipövningar utan dess like. Samtidigt kommer resultaten garanterat att vara märkbara av både av dig och din partner.

Bästa knipkulor 2024 Till butik
Knipövningar med app Se pris
Favorit och flerfaldig testvinnare Se pris
Träning och njutning i ett med fjärrkontroll Se pris

Visar 1–20 av 156 resultat

Visar 1–20 av 156 resultat

Knipkulor istället för knipövningar

KnipkulorHar du tröttnat på vanliga knipövningar eller resultaten kanske uteblivit? Oroa dig inte, du har svaret här. Med knipkulorna så kommer det bli både härligare och roligare. Knipövningar kommer inte längre bara vara övningar utan också något väldigt njutbart. Inte minst senare på kvällen när du du känner resultaten under samlaget.

Dessa vaginalkulor går ofta även under namnet samlagskulor då du även kan njuta av dem under själva samlaget. De kan också under lite annan utformning gå under namnet geishakulor. För in kulorna och känn en skönt stimulerande och sexig känsla som är svårt att få till på annat sätt. Du kan absolut även ha dem inne samtidigt som din partner är inne i dig. Det kommer definitivt att bli uppskattat av er båda. Därför använder en del par också dessa som gemensamma sexleksaker.

Sexhjälpmedel för alla

Alla kan verkligen använda kulorna, oavsett om du ser dem som en erotisk leksak för kvinnor eller ett sexhjälpmedel. Men de är även extra uppskattade av dig som tidigare fött barn, kommit upp i åldern eller är lite överviktig. Bäckenbotten-övningarna hjälper verkligen och du kommer tack vare samlags-kulorna komma åt punkter som kan vara svåra att nå.

Använd knipkulorna efter förlossning

Knipkulor är ett ypperligt verktyg att använda efter förlossning. Det som kan ske är att en del av muskulaturen har blivit försvagad. Detta kan även hända vid väldigt tunga lyft. Utan hjälpmedel är det väldigt svårt att åter stärka den muskulaturen. Vissa tycker även att det kan kännas pinsamt. Det bästa är dock att det i många fall är väldigt lätt att åtgärda.

Knipkulorna är framtagna för just bäckenbottenövningar. Genom knipövningar stärker du också bäckenbotten-muskulaturen, eller musculus pubococcygeus som det så fint heter. Fördelarna är inte bara bättre välmående utan även stimulering av ditt sexliv.

Bäst fördelar med knipkulorna

En del undrar varför man överhuvudtaget borde använda knipkulor. Vi anser att alla har fördelar av dessa, inte bara för knipövningar. Därför tipsar vi också i korthet om en del av fördelarna.

  • Även kul under samlaget - Ja precis. De kan vara så mycket mer än ett hjälpmedel. Utan också en vuxenleksak som är skönt under samlaget.
  • Bättre sex - Även för dig som är i bra form. Genom att träna upp den undre och inre muskulaturen kommer även sexet bli bättre. Du kan både krama till och slappna av på ett bättre sätt.
  • Komma i form - Som sagt efter förlossning eller om du utfört tungt jobb. Bara för att du fött barn behöver du inte ge upp på ditt sexliv. Hitta därför tillbaka med några lätta övningar.
  • Överraska din partner - Använd knipkulorna utan att berätta om det. Använd inte resultaten heller på en gång. Vänta lite tills du själv känner skillnad och ge din partner en rejäl överraskning.

Källa: Wikipedia

Vanliga frågor

🍆 Vad är fördelen med knipkulor vid knipövningar?
Du får framför allt en mycket effektivare träning. Dessutom är det väldigt skönt!
🍆 Finns det fjärrstyrda versioner av kulorna?
Ja, både med en separat kontroll eller via app.
🍆 Kan jag använda mig av knipkulorna under samlag?
Ja absolut. Både under samlaget och förspelet, särskilt med de vibrerande kulorna.