Trosor med vibrator

Trosor med vibrator är en av de mest diskreta sexleksakerna man kan tänka sig. Till skillnad från vanliga vibratorer har dessa underkläder inbyggda vibrationer. På så sätt ser ingen om du för tillfället använder vibrator eller bara myser lite. Är du lite extra kinky kan du också överlåta kontrollen till någon annan.

Bästa trosor med vibrator 2020Till butik
Sexig favoritSe pris
Vibrerar i takt till musikSe pris
Kraftiga vibrationer med fjärrkontrollSe pris

Visar alla 31 resultat

Visar alla 31 resultat

Vibrerande trosor i mängder av modeller

En vibratortrosa är sannerligen en av de mest mångsidigaste sexleksakerna du kan tänka dig. Framför allt då du kan använda den när som helst, dygnet runt. Antingen aktivt under förspel eller hett sex, eller varför inte väldigt diskret under dagen. Mer kinky än så här blir det inte. Vill du överraska din partner med något sexigt är vibrerande trosor även perfekt istället för andra sexleksaker för par. Detta på grund av följande:

  • Du hittar riktigt snygga modeller i alla storlekar
  • Vibratorn går att ta ut. Därför kan du använda dem som sexiga underkläder
  • Intimare njutning är svårt att hitta
  • Låt förspelet sträcka sig över hela dagen med en fjärrstyrd trosa
  • Stark ihållande erotisk stämning

Vibrerande trosorDu kommer dessutom hitta modeller som passar alla smaker. Oavsett om du är ute efter vibrerande trosor som ser ut som heta underkläder eller tilltalar en fetish. Bland dessa kan du till exempel välja alternativ i latex eller detaljer i metall, vilket är tilltalande för dig som gillar BDSM. Du kan även välja bland vibratortrosor som är mindre diskreta och mer renodlade sexleksaker för kvinnor. Till exempel en stor vibrerande fjäril som du trär över och som med sina vingar även stimulerar klitoris extra mycket.

Trosor med vibrator och fjärrstyrning

Trosor med vibrator och fjärrstyrning är ett perfekt sätt att ha händerna fria. Oavsett om du onanerar själv eller låter din partner ta kontrollen. Vill du retas extra mycket kan du binda fast din partner med trosorna på vid sängen. Sedan är det bara att ta full kontroll tills din partner bönar och ber om klimax.

Är du extra kinky kan du också använda det offentligt. Ett väldigt naughty tillskott när du till exempel ska på fest. Ingen kommer känna till din lilla hemlighet och du bygger upp den sexiga stämningen under hela kvällen. Blir det för mycket på en gång kan du alltid även ta en snabbis.

Vanliga frågor

🍆 Finns trosor med vibrator i större storlekar?

Ja, absolut! Både i olika storlekar och i modeller som är one size.

🍆 Går det att fjärrstyra en vibratortrosa?

En del modeller har en tillhörande kontroll för att fjärrstyra trosan trådlöst.

🍆 Finns det trosor i olika modeller?

Ja, något för alla. Välj mellan string, briefs, hotpants, tanga och många fler modeller.