Avsugningsmaskiner

Avsugningsmaskiner (automatiska masturbatorer) är ett givet nästa steg för den som använt sig av en fleshlight eller lösvagina mer än en gång. När du insett att dessa två kan ta orgasmerna till nästa nivå finns det faktiskt ytterligare en nivå. Den nivån är just avsugningsmaskiner. Dessa finns i mängder av olika utföranden, men det de har gemensamt är grundfunktionen. Och den grundfunktionen är något av ett unikum inom sexleksaker. Nämligen att den gör jobbet åt dig! Välj själv om du vill ta en aktiv roll eller låta ditt sexhjälpmedel göra grovjobbet. Det är just så enkelt. Tryck igång din avsugningsmaskin och den börjar jobba mot din livs orgasm.

Bästa avsugningsmaskin 2023 Till butik
För par på distans Se pris
Som en varm avsugning Se pris
Bäst i test Se pris

Visar 1–20 av 91 resultat

Visar 1–20 av 91 resultat

Avsugningsmaskiner gör jobbet åt dig!

Avsugningsmaskiner eller automatiska masturbatorer som de också är kallade har en enda uppgift och det är att öka din njutning. Ta masturbationen till nästa nivå och låt din avsugningsmaskin göra jobbet åt dig. Precis som det låter så har du händerna helt fria. Du trär helt enkelt på din avsugningsmaskin på klassiskt maner och väljer sedan intervall. Men även hur tätt den ska sitta och liknande härliga inställningar. Därefter börjar den jobba åt dig efter just dina önskade inställningar.

Du kan givetvis ändra hastighet i avsugningen under tiden. Vilket kan vara extra härligt ju närmare klimax du är. Dessutom har du varianter som du kan montera på blanka ytor eller i annat. Det gör det extra skönt då du själv även kan jobba med höftrörelser. Det bästa är ändå att avsugningsmaskiner verkligen är nästa nivå av sexleksaker men utan att dra iväg i pris. En helt ny upplevelse vad gäller kraftiga orgasmer men också ett relativt billigt pris. Dessutom kan du även återanvända dessa över lång tid.

Välj utformning på din avsugningsmaskin

AvsugningsmaskinerDu som är ute efter avsugningar hittar givetvis former som du kommer älska. Det vill säga ett yttre som är formad som en mun. Med en insida som är designad för att ge en så naturtrogen sexuell upplevelse som möjligt. Dessutom finns det avsugningsmaskiner i många andra utformningar. Rättare benämning kan då ses som automatiska masturbatorer då de gör jobbet åt dig men är istället utformade som en lösvagina eller som ett anus. Även större halvkropps-modeller finns för dig som önskar att ha något att greppa.

Sexleksak som är framtagen för att simulera oralsex

När du väljer sexleksak är du säkert ute efter en särskild känsla. Inte minst när du älskar oralsex. Ibland räcker det att det bara är skönt, medan det andra gånger kan vara härligt med något mer specifikt.

Därför har du också en del mer avancerade modeller av avsugningsmaskin. De använder nämligen ett särskilt vakuumtryck i kombination med att den stryker dig upp och ner. Detta ger en väldigt verklighetstrogen känsla som är svår att uppnå med andra vuxenleksaker.

Avsugningsmaskiner avgjutna av porrskådisar

Inte nog med att du kommer uppleva orgasmer som aldrig förr. Men du kan också göra det till avgjutningar av dina favorit porrskådisar. Dessa finns givetvis i en rad olika utformningar. Oavsett om du är ute efter vaginan eller anus så kommer du hitta ditt. Sätt därför på din favoritfilm och upplev favoriterna bland porrskådisarna på ett helt nytt och unikt sätt.

Lätt att rengöra din automatiska masturbator

De flesta tillverkare har även tagit höjd för att lätt kunna rengöra dina automatiska masturbatorer och avsugningsmaskiner. Inte nog med att de tål rikligt med glidmedel så är de flesta anpassade till att även kunna bli sköljda. Använd duschen för att rengör med lite ljummet vatten eller också mild tvål för att inte skada silikonet.

Utbytbara inlägg - vagina, anus och mun

En klar fördel är att du kan få din avsugningsmaskin eller masturbator med olika utbytbara inlägg. Oavsett om du är ute efter vagina, anus eller mun. De gemensamma fördelarna är dock följande:

  • Omväxling - Du kan använda samma masturbator för olika slags hål. Ibland lockar en mun, andra gånger kanske analsex
  • Ekonomiskt - Slipp köpa helt nytt bara för att du vill prova på ett annat hål. Ett väldigt kostnadseffektivt alternativ
  • Hygieniskt - Har onanin tagit ut sin rätt på inlägget kan du alltså lätt byta ut mot ett nytt och fräscht
  • Olika innehåll - I och med att de ser olika ut på insidan kommer du uppleva olika slags njutning när du onanerar. Från knottrigt, små kulor till växlande tighthet

Orgasmer för par på distans

En avsugningsmaskin behöver inte enbart vara till för egen onani. Fördelen är nämligen att det finns modeller för par. En stor fördel är dessutom att de är till för orgasmer för par på distans. Du får alltså två sexleksaker i samma paket. Dessa interagerar inte bara med varandra utan är också tryckkänsliga. Medan din partner njuter av en dildo känner du njutningen i andra änden i din maskin. Detta trots att ni kanske befinner er på andra sidan jordklotet. Att ha ett distansförhållande har aldrig varit lättare, särskilt med orgasmer för par på distans.

Olika program för din sexleksak för avsugningar

När det kommer till maskiner för avsugningar så finns det mängder av variationer. Inte enbart på utföranden, men också på programmen. Du kontrollerar alltså själv intensitet och tryck. Dessutom kan du välja ytterligare program som klimax och orgasm. Detta ger ytterligare en känsla av verklighet. Det är bara att luta dig tillbaka och njuta, utan att veta vilka rörelser som kommer näst på tur.

Vanliga frågor

🍆 Hur fungerar en avsugningsmaskin?

Genom sug, tryckändring, smek och vibrationer får du en upplevd känsla av en avsugning. Vissa modeller efterliknar vaginalsex.

🍆 Ingår det fri frakt vid köp av avsugningsmaskiner?

Ja, för de flesta modeller. Summan brukar ligga på beställningar om 200 kr eller mer.

🍆 Finns det maskiner med utbytbara delar?

Ja absolut. En del har inga externa delar alls, medan andra har utbytbara delar. Välj bland mun, vagina och anus.