Avsugningsmaskiner

Avsugningsmaskiner (automatiska masturbatorer) Àr ett givet nÀsta steg för den som anvÀnt sig av en fleshlight eller lösvagina mer Àn en gÄng. NÀr du insett att dessa tvÄ kan ta orgasmerna till nÀsta nivÄ finns det faktiskt ytterligare en nivÄ. Den nivÄn Àr just avsugningsmaskiner. Dessa finns i mÀngder av olika utföranden, men det de har gemensamt Àr grundfunktionen. Och den grundfunktionen Àr nÄgot av ett unikum inom sexleksaker. NÀmligen att den gör jobbet Ät dig! VÀlj sjÀlv om du vill ta en aktiv roll eller lÄta ditt sexhjÀlpmedel göra grovjobbet. Det Àr just sÄ enkelt. Tryck igÄng din avsugningsmaskin och den börjar jobba mot din livs orgasm.

BĂ€sta avsugningsmaskin 2020Till butik
För par pÄ distansSe pris
Som en varm avsugningSe pris
BĂ€st i testSe pris

Visar 1–60 av 72 resultat

Visar 1–60 av 72 resultat

Avsugningsmaskiner gör jobbet Ät dig!

Avsugningsmaskiner eller automatiska masturbatorer som de ocksÄ Àr kallade har en enda uppgift och det Àr att öka din njutning. Ta masturbationen till nÀsta nivÄ och lÄt din avsugningsmaskin göra jobbet Ät dig. Precis som det lÄter sÄ har du hÀnderna helt fria. Du trÀr helt enkelt pÄ din avsugningsmaskin pÄ klassiskt maner och vÀljer sedan intervall. Men Àven hur tÀtt den ska sitta och liknande hÀrliga instÀllningar. DÀrefter börjar den jobba Ät dig efter just dina önskade instÀllningar.

Du kan givetvis Àndra hastighet i avsugningen under tiden. Vilket kan vara extra hÀrligt ju nÀrmare klimax du Àr. Dessutom har du varianter som du kan montera pÄ blanka ytor eller i annat. Det gör det extra skönt dÄ du sjÀlv Àven kan jobba med höftrörelser. Det bÀsta Àr ÀndÄ att avsugningsmaskiner verkligen Àr nÀsta nivÄ av sexleksaker men utan att dra ivÀg i pris. En helt ny upplevelse vad gÀller kraftiga orgasmer för ett relativt billigt pris. Dessutom kan du givetvis ÄteranvÀnda dessa över lÄng tid.

VÀlj utformning pÄ din avsugningsmaskin

AvsugningsmaskinerDu som Ă€r ute efter avsugningar hittar givetvis former som du kommer Ă€lska. Det vill sĂ€ga ett yttre som Ă€r formad som en mun. Med en insida som Ă€r designad för att ge en sĂ„ naturtrogen sexuell upplevelse som möjligt. Dessutom finns det avsugningsmaskiner i mĂ„nga andra utformningar. RĂ€ttare benĂ€mning kan dĂ„ ses som automatiska masturbatorer dĂ„ de gör jobbet Ă„t dig men Ă€r istĂ€llet utformade som en lösvagina eller som ett anus. Även större halvkropps-modeller finns för dig som önskar att ha nĂ„got att greppa.

Avsugningsmaskiner avgjutna av porrskÄdisar

Inte nog med att du kommer uppleva orgasmer som aldrig förr. Men du kan ocksÄ göra det till avgjutningar av dina favorit porrskÄdisar. Dessa finns givetvis i en rad olika utformningar. Oavsett om du Àr ute efter vaginan eller anus sÄ kommer du hitta ditt. SÀtt dÀrför pÄ din favoritfilm och upplev favoriterna bland porrskÄdisarna pÄ ett helt nytt och unikt sÀtt.

LÀtt att rengöra din automatiska masturbator

Givetvis har de flesta tillverkare tagit höjd för att lÀtt kunna rengöra dina automatiska masturbatorer och avsugningsmaskiner. Inte nog med att de tÄl rikligt med glidmedel sÄ Àr de flesta anpassade till att Àven kunna bli sköljda. AnvÀnd duschen för att rengör med lite ljummet vatten eller vÀldigt mild tvÄ för att inte skada silikonet.

Utbytbara inlÀgg - vagina, anus och mun

En klar fördel Àr att du kan fÄ din avsugningsmaskin eller masturbator med olika utbytbara inlÀgg. Oavsett om du Àr ute efter vagina, anus eller mun. De gemensamma fördelarna Àr dock följane:

  • OmvĂ€xling - Du kan anvĂ€nda samma masturbator för olika slags hĂ„l. Ibland lockar en mun, andra gĂ„nger kanske analsex
  • Ekonomiskt - Slipp köpa helt nytt bara för att du vill prova pĂ„ ett annat hĂ„l. Ett vĂ€ldigt kostnadseffektivt alternativ
  • Hygieniskt - Har onanin tagit ut sin rĂ€tt pĂ„ inlĂ€gget kan du alltsĂ„ lĂ€tt byta ut mot ett nytt och frĂ€scht
  • Olika innehĂ„ll - I och med att de ser olika ut pĂ„ insidan kommer du uppleva olika slags njutning nĂ€r du onanerar. FrĂ„n knottrigt, smĂ„ kulor till vĂ€xlande tighthet

Orgasmer för par pÄ distans

En avsugningsmaskin behöver inte enbart vara till för egen onani. Fördelen Àr nÀmligen att det finns modeller för par. En stor fördel Àr dessutom att de Àr till för orgasmer för par pÄ distans. Du fÄr alltsÄ tvÄ sexleksaker i samma paket. Dessa interagerar inte bara med varandra utan Àr ocksÄ tryckkÀnsliga. Medan din partner njuter av en dildo kÀnner du njutningen i andra Ànden i din maskin. Detta trots att ni kanske befinner er pÄ andra sidan jordklotet. Att ha ett distansförhÄllande har aldrig varit lÀttare, sÀrskilt med orgasmer för par pÄ distans.

Olika program för din sexleksak för avsugningar

NÀr det kommer till maskiner för avsugningar sÄ finns det mÀngder av variationer. Inte enbart pÄ utföranden, men ocksÄ pÄ programmen. Du kontrollerar alltsÄ sjÀlv intensitet och tryck. Dessutom kan du vÀlja ytterligare program som klimax och orgasm. Detta ger ytterligare en kÀnsla av verklighet. Det Àr bara att luta dig tillbaka och njuta, utan att veta vilka rörelser som kommer nÀst pÄ tur.

Vanliga frÄgor

🍆 Hur fungerar en avsugningsmaskin?

Genom sug, tryckÀndring, smek och vibrationer fÄr du en upplevd kÀnsla av en avsugning. Vissa modeller efterliknar vaginalsex.

🍆 IngĂ„r det fri frakt vid köp av avsugningsmaskiner?

Ja, för de flesta modeller. Summan brukar ligga pÄ bestÀllningar om 200 kr eller mer.

🍆 Finns det maskiner med utbytbara delar?

Ja absolut. En del har inga externa delar alls, medan andra har utbytbara delar. VĂ€lj bland mun, vagina och anus.