Fjärrstyrd vibrator

En fjärrstyrd vibrator är en perfekt sexleksak för dig som både vill utöka förspelet eller använda det under själva sexet. Retas riktigt ordentligt och låt partnern uppleva enormt kraftiga orgasmer. Du kan välja bland appstyrda trådlösa vibratorer, orgasmtrosor och sexleksaker med fjärrkontroll.

Bästa fjärrstyrd vibrator 2024 Till butik
Trådlös favorit Se pris
Full kontroll via app Se pris
Med rabbit Se pris

Visar 1–20 av 161 resultat

Visar 1–20 av 161 resultat

Välj bland över 100 trådlösa och fjärrstyrda vibratorer

En fjärrstyrd vibrator kombinerar det absolut bästa av två världar. En vibrator och också fria händer. Dessutom har du möjligheten att välja om du ska använda den själv eller låta någon annan ta kontrollen. Bara fantasin sätter gränserna och det finns sannerligen många användningsområden. Du kan alltså använda det likväl för egen orgasm, förspel eller till och med BDSM sammanhang.

Fjärrstyrd vibratorFjärrstyrda vibratorer finns dessutom i mängder av modeller. Allt från en mer klassisk trådlös fjärrstyrd dildo till modeller som är mer snarlika buttplugs, vibrerande ägg eller till och med strapons. Känner du dig lite extra kinky så kan du även välja bland modeller av orgasmtrosor. Det vill säga trosor med vibrator som du kan styra från håll. En del modeller styrs till och med via appar så räckvidden är enorm och möjligheterna otaliga.

Trådlös vibrator - de mer avancerade modellerna

En fjärrstyrd vibrator har onekligen blivit en favorit hos många. Däremot är det en del som missar att det finns mer avancerade modeller av dessa sexleksaker. Ja något som till och med tar samlag och onani till nästa nivå. Till de hör till exempel trådlösa vibratorer som du styr från klockan eller via en app.

Med andra ord kan den som styr och du som njuter befinna er på olika orter. Ett perfekt tillskott bland sexleksaker för par som har ett distansförhållande. Med klockan kan du dessutom använda din fjärrstyrda vibrator helt diskret. På stan, kontoret eller till och med festen. Orgasmen är alltså bokstavligt talat ett par klick bort, utan att någon vet om det. Riktigt kinky!

Fördelar när du använder sexleksaker med fjärrkontroll

Alla sexleksaker har sina fördelar. Några är dock mer snarlika än andra. Detta gäller däremot inte sexleksaker med fjärrkontroll. Detta då du lägger till en helt ny dimension som öppnar nya dörrar för både onani och sex. En del fördelar med med fjärrstyrda sexleksaker som inte du har hos andra är därför följande.

  • Distans - Med de bästa modellerna kan du vara hur långt som helst. Perfekt för att onanera tillsammans fast på varsitt håll. Telefonsexet har därför heller aldrig varit hetare.
  • Alla slags förspel - Du och din partner är inte längre bundna till sängen eller hemmet. Vilket också passar helt perfekt om du känner dig kinky eller extra naughty.
  • Känns som en partner i sängen - Särskilt för dig som onanerar själva. Du slipper framför allt hålla i din sexleksak. Men du kan också välja intervall och program som kommer som totala överraskningar. Det vill säga att du kan få till känslan som en riktig partner i sängen fastän du är själv.

Batterier till fjärrstyrd vibrator

En väldigt stor fördel om du köper fjärrstyrd vibrator är att de är laddningsbara. I alla fall en överhängande majoritet av modellerna. Det är också något som är väldigt uppskattat bland vuxenleksaker. Därför kommer det även fler och fler modeller med den funktionen. Har du däremot en fjärrstyrd vibrator som inte går att ladda är det ofta batterier av modellen CR2032 som gäller. I en del fall även AA eller AAA batterier.

Vanliga frågor

🍆 Finns det trådlösa fjärrstyrda vibratorer?
Ja, både med handkontroll och via app.
🍆 Finns det andra former än dildo eller penis?
Ja du har mycket att välja bland. Från små bullets till större modeller för analsex.
🍆 Vad är en fjärrstyrd vibrator för par?
Det är en vibrator som halvt träs in i kvinnan under samlaget. Vibrationerna känns kraftigt av både henne och honom.