Fjärrstyrd vibrator

En fjärrstyrd vibrator är en perfekt sexleksak för dig som både vill utöka förspelet eller använda det under själva sexet. Retas riktigt ordentligt och låt partnern uppleva enormt kraftiga orgasmer. Du kan välja bland appstyrda trådlösa vibratorer, orgasmtrosor och sexleksaker med fjärrkontroll.

Bästa fjärrstyrd vibrator 2020Till butik
Trådlös favoritSe pris
Full kontroll via appSe pris
Med rabbitSe pris

Visar 1–60 av 66 resultat

Visar 1–60 av 66 resultat

Välj bland över 100 trådlösa och fjärrstyrda vibratorer

En fjärrstyrd vibrator kombinerar det absolut bästa av två världar. Dessutom har du möjligheten att välja om du ska använda den själv eller låta någon annan ta kontrollen. Bara fantasin sätter gränserna och det finns sannerligen många användningsområden. Du kan alltså använda det likväl för egen orgasm, förspel eller till och med BDSM sammanhang.

Fjärrstyrd vibratorFjärrstyrda vibratorer finns dessutom i mängder av modeller. Allt från en mer klassisk trådlös fjärrstyrd dildo till modeller som är mer snarlika buttplugs, vibrerande ägg eller till och med strapons. Känner du dig lite extra kinky så kan du även välja bland modeller av orgasmtrosor. Det vill säga trosor med vibrator som du kan styra från håll. En del modeller styrs till och med via appar så räckvidden är enorm och möjligheterna otaliga.

Vanliga frågor

🍆 Finns det trådlösa fjärrstyrda vibratorer?

Ja, både med handkontroll och via app.

🍆 Finns det andra former än dildo eller penis?

Ja du har mycket att välja bland. Från små bullets till större modeller för analsex.

🍆 Vad är en fjärrstyrd vibrator för par?

Det är en vibrator som halvt träs in i kvinnan under samlaget. Vibrationerna känns kraftigt av både henne och honom.