Erotisk julkalender med sexleksaker 2024

Nu har den äntligen kommit, erotisk julkalender med sexleksaker! En allt mer uppskattad adventskalender för vuxna 2024. Denna sexiga julkalender innehåller inte choklad. Istället hittar du allt för en vild natt. Mängder av sexleksaker, glidmedel, BDSM och mycket annat. Överraska både dig själv och din partner varje kväll, 24 kvällar i rad. Det bästa är också att värdet av sexleksakerna i den erotiska adventskalender överstiger alltid produktens egna pris.

Visar alla 18 resultat

Visar alla 18 resultat

Vad innehåller en erotisk julkalender med sexleksaker 2024?

Innehållet i en erotisk julkalender 2024 varierar beroende på kalender. Vi kan rekommendera att välja ut en kalender efter tema om du redan nu är sugen på något speciellt. Till exempel en erotisk adventskalender med BDSM.

Väljer du en julkalender med sexleksaker och blandat innehåll så brukar dock följande 4 kategorier finnas bakom luckorna.

    • Sexleksaker - Från vibratorer till analpluggar och mycket annat.
    • Mjukare bondage - För extra kinky kvällar. Här pratar vi alltså om ögonbindlar, handfängsel och liknande.
    • Sexhjälpmedel - Allt som underlättar och gör samlaget skönare. Till exempel glidmedel.
    • Tillbehör - Perfekt tillskott till förspelet. Här kan du hitta till exempel mjuka fjädrar att kittlas med.

Dessa sexleksaker och andra produkter kommer i blandad ordning. De kan även komma i kombination för en komplett kväll. Vissa erotiska julkalendrar har dessutom med en guide för varje produkt.

Sexig julkalender som presenttips

Erotisk julkalender med sexleksakerEn sexig julkalender kan vara den perfekta presenten eller julklappen. Oavsett om det är till en partner eller en särskild vän. Du vet garanterat att personen kommer att älska den. Dessutom är den perfekt som sexleksak för par. Då kan även du själv njuta av innehållet tillsammans med din partner.

Två olika typer av julkalendrar med sexleksaker

Det finns två olika typer av erotisk adventskalender 2024. Den ena innehåller sexleksaker. Priset börjar från 750 kr och kan sträcka sig upp till 2500 kr per kalender. Är du däremot ute efter en billigare erotisk adventskalender så finns även det. De kan kosta under 100 kr och upp till 300 kr.

De har inget fysiskt innehåll. Istället hittar du sexiga, spännande och kinky uppdrag bakom varje lucka. Tanken är att du öppnar den med din partner för en sexig överraskning varje kväll som ni inte varit beredda på.

Fördelar med en julkalender med sexleksaker

Det finns flera fördelar med att köpa en julkalender med sexleksaker i present till dig själv eller till en partner. Den första är adventskalendern ger dig 24 temadagar med sex under årets mörkaste månad.

Du kommer för det andra även få det väldigt trevligt med din partner när ni får en ny överraskning varje dag. Sedan är också en erotisk adventskalender mycket roligare än en chokladkalender.

Är det endast sexleksaker i en erotisk julkalender?

Nej, du hittar även en del andra sexiga presenter. Såsom heta underkläder, oljor eller erotiska smycken.

Går det att ta reda på innehållet innan jag väljer julkalender för sex?

En del tillverkare går ut med ungefärligt innehåll, andra inte. Men det är också en del av överraskningen. Däremot kan du alltid se totalvärdet i kronor per kalender.

Finns det olika teman bland adventskalendrar för erotik?

Svar: Ja, absolut. De flesta har en salig blandning redan som det är. Något som därför passar majoriteten. Är du däremot ute efter något mer särskilt så har du även nischade kalendrar med särskilt erotisk innehåll.