Erotisk julkalender 2020

Nu har den äntligen kommit, erotisk julkalender 2020! En allt mer uppskattad adventskalender för vuxna. Denna sexiga julkalender innehåller inte choklad. Istället hittar du allt för en vild natt. Mängder av sexleksaker, glidmedel, BDSM och mycket annat. Överraska både dig själv och din partner varje kväll, 24 kvällar i rad. Det bästa är också att värdet av sexleksakerna i den erotiska adventskalender överstiger alltid produktens egna pris.

Visar alla 21 resultat

Visar alla 21 resultat

Vad innehåller en erotisk julkalender 2020?

Innehållet i en erotisk julkalender 2020 varierar beroende på kalender. Vi kan rekommendera att välja ut en kalender efter tema om du redan nu är sugen på något speciellt. Till exempel en erotisk adventskalender med BDSM.

Väljer du en julkalender med sexleksaker och blandat innehåll så brukar dock följande 4 kategorier finnas bakom luckorna.

    • Sexleksaker - Hela sexleksaker helt enkelt. Från vibratorer till analpluggar och mycket annat.
    • Mjukare bondage - För extra kinky kvällar. Här pratar vi alltså om ögonbindlar, handfängsel och liknande.
    • Sexhjälpmedel - Allt som underlättar och gör samlaget skönare. Till exempel glidmedel.
    • Tillbehör - Perfekt tillskott till förspelet. Här kan du hitta till exempel mjuka fjädrar att kittlas med.

Dessa sexleksaker och andra produkter kommer i blandad ordning. De kan även komma i kombination för en komplett kväll. Vissa erotiska julkalendrar har dessutom med en guide för varje produkt.

Sexig julkalender som presenttips

Erotisk julkalenderEn sexig julkalender kan vara den perfekta presenten eller julklappen. Oavsett om det är till en partner eller en särskild vän. Du vet garanterat att personen kommer att älska den. Dessutom är den perfekt som sexleksak för par. Då kan även du själv njuta av innehållet tillsammans med din partner.

Två olika typer av erotisk adventskalender 2020

Det finns två olika typer av erotisk adventskalender 2020. Den ena innehåller sexleksaker. Priset börjar från 750 kr och kan sträcka sig upp till 2500 kr per kalender. Är du däremot ute efter en billigare erotisk adventskalender så finns även det. De kan kosta under 100 kr och upp till 300 kr. De har inget fysiskt innehåll. Istället hittar du sexiga, spännande och kinky uppdrag bakom varje lucka. Tanken är att du öppnar den med din partner för en sexig överraskning varje kväll som ni inte varit beredda på.