Läppstift vibrator

En läppstift vibrator är så diskret som en sexleksak överhuvudtaget kan bli. Det gör den också till en given favorit bland sexleksaker för kvinnor. Du kan ha med den över allt och passar även utmärkt som en resekompis på semestern.

Bästa läppstift vibrator 2024 Till butik
Uppladdningsbar Se pris
Kraftig vibration Se pris
10 hastigheter Se pris

Visar alla 9 resultat

Visar alla 9 resultat

En diskret läppstift vibrator

Läppstift vibratorEn läppstift vibrator är ungefär vad det låter som. En vibrator som både till storlek och utseende är maskerad som ett läppstift. Fast med en riktigt sexig överraskning. Ta med den i fickan eller handväskan utan att någon anar något. Det bästa är att den alltid är redo när du är det! På så sätt kan du alltid överraska dig själv när suget kommer. eller varför inte en icke ont anande partner. En riktigt diskret vuxenleksak med andra ord.

Vissa modeller går till och med att skruva på, medan andra är mer fasta. Tycker du om själva storleken men inte bryr dig om maskeringen så har du även det alternativet. Både bland små vibratorer men också bland läppstiften. Vissa ser alltså helt enkelt ut som ett diskret läppstifthölje. Det bästa är däremot att du inte behöver tänka på batterier för vissa modeller. Detta då de helt är enkelt uppladdningsbara med en sladd.

Starka vibrationer och starka orgasmer

Dessa modeller må vara diskreta och sexiga. Men det bästa är dock att de även levererar. Trots storleken kan du alltså njuta av riktigt kraftiga vibrationer. Därför kan du även se fram emot riktigt kraftiga orgasmer. Vill du ha något med extra stark vibration ska du slänga en särskild blick på Modellerna från Lelo. Med dessa uteblir inga orgasmer. Vill du däremot helt avstå från vibrerande sexleksaker men älskar storleken så går även det. I sådana fall rekommenderar vi små dildos. Där får du en skön liten sexpartner men med dig som gör grovjobbet.

Läppstift vibrator i andra former

Vill du hellre ha en läppstift vibrator i andra former går det lika bra. En fördel är att du har flera diskreta alternativ att välja bland. Till exempel en kraftig sexleksak som är maskerad som en mascara istället. Välj din egen favorit utan att tumma på hemligheterna.

Vanliga frågor

🍆 Är storleken eller formen ett läppstift?
Både och faktiskt! Välj mellan helt diskreta modeller eller den storleken.
🍆 Finns det med kraftiga vibrationer?
Jajamen. Till exempel de kraftigare modellerna från Lelo har starka vibrationer.
🍆 Går de på batterier eller är de uppldanningsbara?
Det beror på vilken modell du väljer. Det finns både och.