Ögonbindlar

Ögonbindel, silkesband och masker är ett av de enklaste sätten att få till en erotisk stämning i sängen. En sexleksak för alla som känner sig lite kinky och nyfikna. Välj mellan oskyldiga ögonbindlar för hett förspel eller också rena latexmasker för bondage.

Bästa ögonbindel 2020Till butik
Läcker chemise med tillhörande ögonbindelSe pris
Prisvärt paket för en helkvällSe pris
Flörtigt, sensuellt och sexigtSe pris

Visar 1–60 av 129 resultat

Visar 1–60 av 129 resultat

Hitta din ögonbindel eller mask bland 100 modeller

En ögonbindel är ett riktigt sexigt tillskott till förspelet. Väldigt enkelt kan du alltså skapa en hemlig erotisk stämning som får alla att nå riktigt skön klimax. Bygg gärna upp stämningen med några doftljus och kanske även en tickler. Ta sedan fram några vuxenleksaker för par och förbered dig för en riktigt het kväll.

ÖgonbindelDessutom har du mängder av erotiska masker och bindlar att välja bland för lite häftigare evenemang. Allt från diskreta alternativ som passar med det mesta till tjusiga venetianska ögonmasker. Perfekt för en extra kinky maskerad där du först förför hela kvällen och sen använder samma mask under sexet. Du hittar även ögonbindlar som går i det spåret, till exempel i silke.

Du hittar också masker för dig som älskar bondage eller BDSM över lag. Från mildare varianter till riktiga latexmasker och modeller i läder. Allt från klassiker som gimp till olika djurmotiv.

Ögonbindel för sex

Ögonbindel för sex är en given kombination. Från förspel till heta lekar med många deltagare. Välj din favorit och ta njutningen till nästa nivå. En hel del ögonbindlar för sex kommer även i olika teman som du kan kombinera med andra sexleksaker. Även kombinationen av andra prylar fungerar föra att öka den sexuella stämningen. Om det så är kläder eller hel inredning.

Vanliga frågor

🍆 Har ni även sexiga masker?

Ja, från kinky till venetianska masker.

🍆 Jag vill gärna köpa masker i par, går det?

Ja absolut. Du kan köpa både masker och ögonbindlar i par.

🍆 Finns det matchande ögonbindlar och handklovar?

Ja du kan köpa färdiga kit i olika teman. Till exempel BDSM eller Soft.