Ögonbindlar

Ögonbindel, silkesband och masker är ett av de enklaste sätten att få till en erotisk stämning i sängen. En sexleksak för alla som känner sig lite kinky och nyfikna. Välj mellan oskyldiga ögonbindlar för hett förspel eller också rena latexmasker för bondage.

Bästa ögonbindel 2023 Till butik
Läcker chemise med tillhörande ögonbindel Se pris
Prisvärt paket för en helkväll Se pris
Flörtigt, sensuellt och sexigt Se pris

Visar 1–20 av 33 resultat

Visar 1–20 av 33 resultat

Hitta din ögonbindel eller mask bland 100 modeller

En ögonbindel är ett riktigt sexigt tillskott till förspelet. Väldigt enkelt kan du alltså skapa en hemlig erotisk stämning som får alla att nå riktigt skön klimax. Bygg gärna upp stämningen med några doftljus och kanske även en tickler. Ta sedan fram några vuxenleksaker för par och förbered dig för en riktigt het kväll.

ÖgonbindelDessutom har du mängder av erotiska masker och bindlar att välja bland för lite häftigare evenemang. Allt från diskreta alternativ som passar med det mesta till tjusiga venetianska ögonmasker. Perfekt för en extra kinky maskerad där du först förför hela kvällen och sen använder samma mask under sexet. Du hittar även ögonbindlar som går i det spåret, till exempel i silke.

Från enklare flört till bondage och fetish

Det bästa med masker och ögonbindlar är också att de finns från enklare flört till fetish. Är du ute efter bondage, någon särskild fetish eller BDSM så har även du kommit rätt. Oavsett om du är ute efter enklare huvor och latexmasker eller något grövre i läder. Vad gäller utformning så sätter också din fantasi gränserna. Välj mellan gimp och djurmotiv eller också något tillägg. Till exempel en mask med gagball eller huva som går att försluta helt.

Ögonbindel för sex

Ögonbindel för sex är en given kombination. Från förspel till heta lekar med många deltagare. Välj din favorit och ta njutningen till nästa nivå. En hel del ögonbindlar för sex kommer även i olika teman som du kan kombinera med andra sexleksaker. Även kombinationen av andra prylar fungerar föra att öka den sexuella stämningen. Om det så är kläder eller hel inredning.

Sexiga masker och huvor

En favorit hos många är sexiga masker och huvor. Dessa är också ofta tillverkade av mer lufttäta material. Främst av latex eller läder. En del modeller har också en begränsad öppning för näsa och mun. Se därför alltid till att leka förståndigt så att ingen råkar ut för en olycka. Särskilt då det inte alltid går att andas genom dessa material.

Vanliga frågor

🍆 Har ni även sexiga masker?

Ja, från kinky till venetianska masker.

🍆 Jag vill gärna köpa masker i par, går det?

Ja absolut. Du kan köpa både masker och ögonbindlar i par.

🍆 Finns det matchande ögonbindlar och handklovar?

Ja du kan köpa färdiga kit i olika teman. Till exempel BDSM eller Soft.