Sexleksaker för kvinnor

Sexleksaker för kvinnor är kategorin där du hittar allt och lite därtill. Garanterad att uppnå en kvinnlig orgasm utan dess like. Du hittar både sexleksaker och sexhjälpmedel. Fördelen är att du hittar de bästa priserna och vuxenleksaker från Sveriges största butiker direkt på Njutningen.

Bästa sexleksaker för kvinnor 2024 Till butik
Kraftiga vibrationer, uppladdningsbar och elegant Se pris
Överraskning i badet Se pris
Garanterade orgasmer via app Se pris

Visar 1–20 av 3647 resultat

Visar 1–20 av 3647 resultat

Över 4000 sexleksaker för kvinnor till de bästa priserna

Sexleksaker för kvinnorPå Njutningen hittar du verkligen allt bland vuxenleksaker för kvinnor. Från klassiska dildos och vibratorer till butplugg och andra leksaker för analsex. Sidan passar perfekt för dig som är ute efter lite erotik i vardagen eller en riktigt härlig orgasm.

Men också för dig som vill köpa en sexleksak för henne men inte riktigt vet vad du ska ha. Här hittar du mängder med förslag på presenter. Både på sådant du visste fanns men också saker du kanske inte hade någon aning om tidigare. Från slickhjul till riktigt sexiga underkläder med det lilla extra.

Fördelen med mängder av vuxenleksaker för kvinnor är att du även kan använda dessa som leksaker för par. Både de modeller som har en uttalad multifunktion men också mängder av andra sköna erotiska leksaker. Sådant kan vara till exempel med starkt vibrerande effekt som även passar utmärkt för en helkroppsmassage.

Bättre sex med rätt vuxenleksaker för kvinnor

En bra sexleksak är så mycket mer än bara ett hjälpmedel för egen onani. För det första är det gång på gång bevisat att orgasmer ökar välmående och hälsa på sikt. För det andra lär du känna dig själv bättre. Upptäck saker du tycker om som du tidigare inte ens visste om. Detta kan du även sedan ta med dig till sänghalmen med din partner. Vid det laget kan du också ta med din sexleksak för att krydda till det ytterligare.

Inte minst då du tack vare dina vuxenleksaker i kombination med din partner kan göra så mycket mer. Särskilt då du har möjligheten att utforska din sexualitet och njutning som annars hade varit begränsad av bara ett älskande par. Sist men inte minst har din nyfunna sexuella glädje ett värde i sig. Både för dig själv och för framtiden. Knepen och den heta känslan kan du alltså ta med dig till kommande ligg. Det vill säga även utan att du har med dig leksakerna. Vilket i sig är helt ovärderligt.

När du ska välja bästa sexleksak för kvinnor

Har du inte tidigare lekt med erotiska leksaker för kvinnor kan det kännas stökigt på grund av utbudet. Det kan också upplevas som något negativt då det blir svårt att hitta i utbudet. Därför rekommenderar vi att du tar en titt i följande lista.

I väldigt grova drag så får du i alla fall en uppskattning på funktioner. Det vill säga att du börjar i andra änden. Istället för att jaga en särskild sexleksak väljer du en sexig funktion. Utöver dessa finns även andra erotiska leksaker, men dessa är de mest förekommande.

Vuxenleksak för kvinnor Dildo och VibratorButplugGeishakulorBullet
VibrationJa, nästan alltidSällanVäldigt sällanJa
FjärrstyrningFörekommerSällanSällanSällan
Med AppFörekommerVäldigt sällanNejFörekommer
Olika programJa, nästan alltidSällanVäldigt sällanVäldigt sällan
VattentätOftastJa, nästan alltidJaJa, nästan alltid
DiskretSällanSällanJaJa
FavoriterLufttrycksvibratorer och vibratorer för parMed diamant/prydnadKlassiskaApp-styrda

Tips på erotisk present till flickvän eller sambo

Är du ute efter en annorlunda och erotisk present till din flickvän har du kommit helt rätt. Du kan absolut också bara välja en vanlig dildo, men tänk att det finns mer än så. En del av dessa vuxenleksaker går även att kombinera utmärkt med till exempel en spa-helg eller något annat mysigt. Våra tips på sexleksaker för henne som man inte tänker på i första hand är följande.

  • Bullet i badbomb eller badsvamp - Perfekt både i badet och i duschen. Till exempel en badbomb med en vattentät och vibrerande bullet inuti. Då den redan innehåller batterier är det bara att köra. Du kan även bara nämna att det finns en överraskning i utan att säga vad det är. Då vet du att flickvännen verkligen kommer att bli överraskad som aldrig tidigare.
  • Dubbel njutning för par på distans - Aningen dyrare i pris, ca 2000 kr och uppåt. Vad vi tänker på är en integrerad vibrator och fleshlight. Det vill säga att hon känner dina stötar i sin vibrator. I sin tur känner du hennes rörelser i din fleshlight. Verkligen perfekt för ett distansförhållande. Dessutom får även du glädje av det då ena delen också är en manlig sexleksak.
  • Bäst i test för orgasmer - En garanterad orgasm helt enkelt. Något som få, om inga alls, kvinnor någonsin klagat på. Vårt tips är antingen en lufttrycksvibrator eller en kraftig massagestav.
  • En orgasm i takt till musik - Små bullets som vibrerar i takt till musik. Funkar lika bra hemma som ute i vimlet. Riktigt härligt som förspel dessutom.
  • Sexleksak dold i det öppna - Lite extra kinky. Till exempel ett läppstift med vibrator eller också ett elegant smycke. Något som hon kan bära med sig hela tiden och njuta av var som helst.
  • Något större - En sexleksak som kan kombineras med ett helt kitt. Antingen med någon favorit bland sexspel eller också en hel erotisk maskin. Du kan också välja en sexleksak som går att fästa på en möbel för orgasmer.
  • Flera små paket - Något som räcker i flera dagar. Antingen kan du själv välja ut mindre erotiska produkter som du packar fint. Eller så kan du också köpa en färdig erotisk julkalender. Då vet du garanterat att du också får 24 sexiga överraskningar.

Vanliga frågor

🍆 Ingår det fri frakt när jag beställer sexleksaker för kvinnor?
Det beror på två saker. Först vilken återförsäljare du väljer men även vilken summa du handlar för. En del återförsäljare lägger gränsen för fri frakt vid 400 kr.
🍆 Hur levereras mina vuxenleksaker?
De levereras i 100% diskreta paket. Både paketet i sig är diskret men också namnet på avsändaren. Detta gäller oavsett vilken butik du väljer.
🍆 Vilken leksak för kvinnor är bäst eller populärast?
Utan tvekan är det lufttryckvibratorer som är det hetaste just nu. De använder sig av en helt ny teknik för en känsla som aldrig upplevts med sexleksaker.