Lufttrycksvibrator

En revolution bland sexleksaker för kvinnor. Med helt ny teknik kan du uppleva orgasmer som aldrig förr med en lufttrycksvibrator. Trots att det är en relativt ny sexleksak så har det tagit marknaden med storm. Och de som provat förstår varför. Med en ny slags klitorisstimulering lämnar den ingen oberörd. Upplev multipla orgasmer och kom fortare än någonsin. En luftvibrator passar utmärkt för både dig som kommer lätt eller annars har svårt att få en orgasm.

Visar 1–20 av 344 resultat

Visar 1–20 av 344 resultat

Vad är en lufttrycksvibrator?

LufttrycksvibratorEn luftrycksvibrator är inget mindre än en sensation bland sexleksaker. Med pulserande tryckvågor, så kallad Pleasure Air Technology, så stimulerar du klitoris utan att vidröra den. Något som en vanlig vibrator aldrig klarar av. Resultatet är en helt ny känsloupplevelse som inte går att uppnå med andra sexleksaker för kvinnor. Det bästa är också att denna nya teknik av klitorisstimulering leder till väldigt kraftiga orgasmer.

Detta har redan många kvinnor vittnat om. Förvåningen har varit stor när denna lilla sexleksak lyckats få dem att komma som aldrig förr. Förutom kraftigare orgasmer så kommer många kvinnor väldigt fort och får multipla orgasmer. Den riktigt behagliga känslan passar dessutom utmärkt som sexleksak för par eller för sexiga spel. Särskilt då den tar förspelet till en helt ny nivå.

Hur fungerar en lufttrycksvibrator?

En lufttrycksvibrator använder sig som nämnt av Pleasure Air Technology. Därför kallas de också ibland för luftvibrator. Från ett litet munstycke trycker den ut luften kraftigt mot klitoris utan att vidröra den. Därefter suger den in flödet. Du väljer själv nivå på intensitet och program beroende på modell. En del lufttrycksvibratorer har upp till 12 program. Från lätt massage till sexigt och rytmiskt. En del av dessa vuxenleksaker har dessutom funktionen autopilot. Då agerar den som en pulsator som garanterat leder till klimax med en väldigt kraftig orgasm.

Hur använder jag lufttrycksvibratorer?

Sära lätt på blygdläpparna så du lättare kommer åt klitoris. Ta därefter fram din lufttrycksvibrator och placera munstycket så att den vidrör din klitoris. En del lufttrycksvibratorer går igång automatisk vid beröring. Om den inte gör det så kan du aktivera den via en knapp. Därefter ska du hålla den en liten bit från dig, ca 1-2 cm. Nu kan du börja njuta och uppleva en helt ny sensation. Välj program och invänta orgasm efter orgasm.

Vanliga frågor

🍆 Är en lufttrycksvibrator dyrare än en vanlig vibrator?

Nej, i regel inte. Då båda kommer i en mängd olika modeller hittar du också alla prisklasser för båda.

🍆 Är det skillnad på luftvibrator och lufttrycksvibrator?

Nej, det är samma sak. Två olika namn helt enkelt.

🍆 Kan även jag som är överkänslig använda den?

Ja, det passar till och med särskilt bra i ditt fall. Ingen penetration och knappt någon beröring, men väldigt kraftiga känslor.