Penisförlängare

Penisförlängare är det absolut smidigaste alternativet för en säker penisförstoring. Inga ingrepp är nödvändiga och du kan göra allt hemma. Du kan välja mellan en en permanent lösning av penisförstoring eller tillfällig lösning i egenskap av ett penisöverdrag och penispump. Är du däremot ute efter en permanent penisförlängning har du utbudet av så kallade extenders som just levererar det resultatet.

Bästa penisförlängare 2023 Till butik
Testvinnare Se pris
Diskret Se pris
5 cm extra förlängning direkt Se pris

Visar 1–20 av 44 resultat

Visar 1–20 av 44 resultat

Penisförlängare som passar alla

Du kommer garanterat att hitta en modell som passar i det enorma utbudet. Oavsett behov, tidigare erfarenheter och dina egna mått så finns det modeller av extenders som är tilltänkta för det tillfället. Vissa tar det lite längre tid med men det är värt väntan.

Är du trött på din storlek är det dags att saken i egna händer. Sluta känna dig skamsen och överraska istället din partner med en riktigt saftig present. Har ni inte sett varandra på ett tag kan du alltså komma med en riktig wow-faktor med din penisförlängare. Sätt på henne eller honom ett par ögonbindlar och retas sedan lite med en mindre dildo. För att till sist överraska med den riktiga överraskningen. Varken du eller din partner kommer att bli besviken!

Är du lite extra kinky av dig kan en extender även komma till användning för sexlekar inom BDSM. Dessa kan fungera som en väldigt funktionell och praktisk ersättare för kyskhetsbälten.

Olika varianter av penisförlängare

PenisförlängarePenisförlängare finns som sagt i en rad olika varianter. Dessa tar även olika lång tid med för att uppnå resultat. Väntan är dock absolut värt det. Dessutom kommer de i olika prisklasser och även i olika grad av diskretion.

Priserna på penisförlängarna kan du givetvis jämföra här på Njutningen. Vilket gör att du alltid hittar den bästa produkten för det bästa priset. I huvudsak så kommer penisförlängarna i tre olika slags utföranden:

  • Hård förlängare - sträcker ut din penis och ökar omkretsen. Den går inte att dölja så därför bör du använda den i privata utrymmen. Däremot är många väldigt nöjda med resultaten. Dessa finns både som mekaniska och elektroniska varianter.
  • Mjuk förlängare - Fungerar efter samma princip som en hård penisförlängare. Men istället för att använda sig av statiska delar så fungerar den med olika slags band. Detta gör att dessa modeller även går att dölja under vissa kläder.
  • Penisöverdrag - Den snabba lösningen som du trär över din penis för att tillfälligt ge ett tillskott i längd eller tjocklek.

Snabbare alternativ för en längre penis

Du kanske är ute efter, eller rentav i behov av, väldigt snabba resultat där du inte hinner använda en kukförstorare. I sådana fall kan ett penisöverdrag vara ett schysst substitut. Få till en tillfällig förlängning av penisen under tiden du kan jobba på resultat som håller längre. Dessutom kan det vara kul att ha det som en referenspunkt för att jämföra med hur din egen penisväxt.

Få både ökad längd och ökad omkrets

En vanligt förekommande missuppfattning är att penisförlängare enbart ökar längden. Så är dock inte alltid fallet. Det stämmer för vissa personer och vissa modeller men i huvudsak så ökar även tjockleken. Bredden kan ibland utöka med vissa produkter medan andra produkter också har en positiv bieffekt i ökad omkrets. Detta särskilt längs roten då själva längden får sig ett tillskott.

Sexhjälpmedel med ökad njutning

Förutom njutningen i att få en större penis så har du fler fördelar att se fram emot. Väljer du en penisförlängare som du trär över så finns en rad fiffiga tillägg. Några exempel på sådana är både knottror och andra markerade delar. Det blir alltså extra njutbart för din partner. Nu har de inte bara ett större paket att se fram emot. Utan även het erotisk stimulans som annars inte hade gått. Det vill säga definitivt något som ger starkare orgasmer.

Extender som också fungerar som sexleksak

Är du ute efter att slå två flugor i en smäll med din extender så är det också möjligt. Du kan nämligen välja sådana som även är en fleshlight på insidan. Det vill säga att du helt enkelt trär över förlängaren på penisen, medan insidan är mjuk och skön. Nu får inte bara din partner njuta av några extra centimeter. Utan du kan också samtidigt få orgasm i en av de mest uppskattade sexleksakerna för män. Dubbel njutning med andra ord vilket är svårt att slå.

Vanliga frågor

🍆 Hur fungerar en penisförlängare?

Antingen förlänger du tillfälligt med ett överdrag. Eller också permanent genom att penisen sträcks ut.

🍆 Kan jag bära penisförlängaren under kläderna?

Med vissa modeller kan du det. Försäkra dig om vad gäller just den förlängaren du är intresserad av.

🍆 Vad kostar en pensiförlängare som sträcker ut penisen?

Priserna börjar från cirka 600 kr och uppåt.