Sexmaskiner

Sexmaskiner Àr ultimata sexleksaker för bÄde honom och henne. Ofta mer avancerade Àn klassiska sexgungor sÄ lÀmnar de ingen oberörd eller utan orgasm. Till och med sÄ effektivt att du kan anvÀnda dem som sexhjÀlpmedel om du behöver lite sexhjÀlp pÄ traven. Dessutom finns de i mÀngder av modeller och material. FrÄn gedigna elektroniska sexmaskiner med tydlig BDSM koppling till mer diskreta sexmöbler. DÀrtill hittar du Àven mÀngder av tillbehör till sexmöblerna sÄsom latexlakan och sexkuddar. Dessa kan du fördelaktigt nyttja för en skön kvÀll med partnern och tillsammans med sexleksaker för par.

BĂ€sta sexmaskiner 2021Till butik
UppblÄsbartSe pris
PortabeltSe pris
VĂ€rstingenSe pris

Visar 1–60 av 88 resultat

Visar 1–60 av 88 resultat

100 sexmaskiner för alla lÀgen

Oavsett om du Àr ute efter nÄgot mysigare eller nÄgot intensivare sÄ kommer du att hitta det bland dessa sexmaskiner. DÄ det finns en uppsjö av utformningar pÄ dessa erotiska leksaker. Du hitta allt frÄn en saxmaskin som ocksÄ Àr formad som en soffa till handhÄllna sexmaskiner. Givetvis finns Àven vÀrsting-modellerna och Àven ett gediget utbud för dig som föredrar BDSM. Beroende pÄ boendelÀget sÄ kan utrymmesbrist vara ett hinder för att skaffa en egen större sexmaskin. DÀremot finns det gott med modeller som Àr bÄde ihopvikbara eller tar lite plats. De flesta av sexmaskinerna passar Àven utmÀrkt att pÄ sexdockor.

Hitta dig en kÀnd sexmaskin

SexmaskinerGivetvis har njutningen Àven ett brett utbud av kÀnda sexmaskiner. Med kÀnda menar vi inte nödvÀndigtvis kÀnd frÄn en erotisk film. Du kan Àven hitta dessa frÄn en rad andra sammanhang. Ett exempel Àr Howard Sterns populÀra radioprogram som Àven sÀnder video. Ett Äterkommande inslag Àr att testa diverse sexmaskiner med olika gÀster. Har du dÀremot fastnat för nÄgon sÀrskild sexmaskin som du mer Àn gÀrna vill testa hemma? Du kanske ocksÄ vill testa den med din partner men har svÄrt att hitta i butikerna? I sÄ fall kan vi garantera att du hittar det hÀr.

UppblÄsbara sexmaskiner

Ett riktigt bra alternativ för dig som har platsbrist hemma. Eller du kanske helt enkelt inte vill ha en stor sexmaskin bland vanliga möbler. I sÄdana fall kan uppblÄsbara sexmaskiner vara en perfekt lösning. De tar minimalt med plats och du kan lÀtt och snabbt blÄsa upp dem för alla speciella tillfÀllen. Dessutom Àr de vÀldigt lÀtta att rengöra. Eventuella glidmedel och annat Àr lÀtt att bara skölja av i duschen innan man packar ner den. Vilket absolut Àr uppskattat av mÄnga.

HandhÄllet eller en möbel

Du kan kategorisera dessa sexleksaker frÀmst i tvÄ fack. Dessa fack Àr handhÄllet eller en rejÀl möbel för sex. BÄda tvÄ har givetvis sina för- och nackdelar. Men hur en handhÄllen sexmaskin skiljer sig frÄn till exempel en fleshlight vet inte alla om. Det finns egentligen ingen distinkt linje svart pÄ vitt. Men det man dÀremot kan sÀga generellt Àr att de handhÄllna varianterna Àr aningen större med mÄnga fler funktioner. Funktioner för till exempel avsugning Àr inte begrÀnsad enbart av sjÀlva behÄllaren utan har Àven med sig en portfölj. Lite bökigare men den Àr inte enbart dÀr för syn skull. Det Àr nÀmligen just dessa extra delar som innefattar kapaciteten till fler funktioner. De kan verkligen ta njutningen till en helt nivÄ och du kommer uppleva orgasmer med vuxenleksaker som aldrig förr.

Utbytbara delar

En stor fördel med flera av sexmaskinerna Àr att du kan byta ut oika delar. Först sÄ ökar det livslÀngden pÄ maskinen dÄ du inte behöver ersÀtta den helt och hÄllet nÀr nÄgonting gÄr sönder. Men framför allt sÄ ökar den njutningen. VÀlj olika tillsatser som passar just dig eller det tillfÀllet. Det vanligaste Àr att du kan byta ut olika dildos pÄ din sexmaskin. Men Àven andra delar, som till exempel sadeln om det Àr en vibrerande maskin. PÄ sÄ sÀtt kan du Àven skifta fokus frÄn penetration till stimulering. De tre vanligaste Äterkommande delarna som gÄr att byta ut Àr följande.

  • Pentrerande del - Ofta i form av en dildo. Men kan pĂ„ sexmaskiner Ă€ven vara med sĂ€rskild böjd utformning.
  • Fleshlight - Delen som du sjĂ€lv kan penetrera. VĂ€lj mellan bĂ„de olika fĂ€rger och former för ökad tighthet. En ultimat sexleksak för att fĂ„ kĂ€nslan av att nĂ„gon rider av dig eller gör nĂ„gon annan variant av cowgirl.
  • Utbytbar sadel - För kraftigt vibrerande sexmaskiner. VĂ€lj mellan olika knottriga ytor eller olika slags penetration.

Diskreta paket och fri frakt

Oavsett vilken sexmaskin du vÀljer sÄ kommer du att fÄ den levererad i diskreta paket. Det vill sÀga att det varken gÄr att tyda pÄ förpackningen eller namnet pÄ avsÀndaren att det innehÄller sexleksaker. Obs! TÀnk pÄ att en del maskiner vÀger en hel del. Ta dÀrför höjd för det innan du hÀmtar ut ditt paket. Förutom diskreta paket sÄ erbjuder Àven en del leverantörer fri frakt. LÀs pÄ specifik hemsida för att se vad som gÀller för ditt paket. GrÀnsen för gratis frakt gÄ ofta vid köp om 400 kr eller mer.

Vanliga frÄgor

🍆 IngĂ„r fri frakt för maskinerna?

NÀstan alltid. Om du inte bestÀller nÄgon mindre reservdel utan en hel maskin kommer bjuds i regel pÄ frakten.

🍆 Kommer min maskin levereras i ett diskret paket?

Ja, samtliga leverantörer garanterar helt diskreta paket.

🍆 Kan jag anvĂ€nda maskinerna i kombination med andra leksaker?

En del modeller Àr byggda för att anvÀndas med valfria andra leksaker. En del andra har sÀrskilda utbytbara delar.