Sexmaskiner

Sexmaskiner är ultimata sexleksaker för både honom och henne. Ofta mer avancerade än klassiska sexgungor så lämnar de ingen oberörd eller utan orgasm. Till och med så effektivt att du kan använda dem som sexhjälpmedel om du behöver lite sexhjälp på traven. Dessutom finns de i mängder av modeller och material. Från gedigna elektroniska sexmaskiner med tydlig BDSM koppling till mer diskreta sexmöbler. Därtill hittar du även mängder av tillbehör till sexmöblerna såsom latexlakan och sexkuddar. Dessa kan du fördelaktigt nyttja för en skön kväll med partnern och tillsammans med sexleksaker för par.

Bästa sexmaskiner 2024 Till butik
Uppblåsbart Se pris
Sexkudde för olika positioner Se pris
Väldigt många sexuella funktioner Se pris

Visar 1–20 av 189 resultat

Visar 1–20 av 189 resultat

100 sexmaskiner för alla lägen

Oavsett om du är ute efter något mysigare eller något intensivare så kommer du att hitta det bland dessa sexmaskiner. Då det finns en uppsjö av utformningar på dessa erotiska leksaker. Du hitta allt från en saxmaskin som också är formad som en soffa till handhållna sexmaskiner. Givetvis finns även värsting-modellerna och även ett gediget utbud för dig som föredrar BDSM.

Beroende på boendeläget så kan utrymmesbrist vara ett hinder för att skaffa en egen större sexmaskin. Däremot finns det gott med modeller som är både går att vika ihop eller tar lite plats. De flesta av sexmaskinerna passar även utmärkt att på sexdockor.

Hitta dig en känd sexmaskin

SexmaskinerGivetvis har njutningen även ett brett utbud av kända sexmaskiner. Med kända menar vi inte nödvändigtvis känd från en erotisk film. Du kan även hitta dessa från en rad andra sammanhang. Ett exempel är Howard Sterns populära radioprogram som även sänder video.

Ett återkommande inslag är att testa diverse sexmaskiner med olika gäster. Har du däremot fastnat för någon särskild sexmaskin som du mer än gärna vill testa hemma? Du kanske också vill testa den med din partner men har svårt att hitta i butikerna? I så fall kan vi garantera att du hittar det här.

Uppblåsbara sexmaskiner

Ett riktigt bra alternativ för dig som har platsbrist hemma. Eller du kanske helt enkelt inte vill ha en stor sexmaskin bland vanliga möbler. I sådana fall kan uppblåsbara sexmaskiner vara en perfekt lösning. De tar minimalt med plats och du kan lätt och snabbt blåsa upp dem för alla speciella tillfällen. Dessutom är de väldigt lätta att rengöra. Eventuella glidmedel och annat är lätt att bara skölja av i duschen innan man packar ner den. Vilket absolut är uppskattat av många.

Handhållet eller en möbel

Du kan kategorisera dessa sexleksaker främst i två fack. Dessa fack är handhållet eller en rejäl möbel för sex. Båda två har givetvis sina för- och nackdelar. Men hur en handhållen sexmaskin skiljer sig från till exempel en fleshlight vet inte alla om. Det finns egentligen ingen distinkt linje svart på vitt. Men det man däremot kan säga generellt är att de handhållna varianterna är aningen större med många fler funktioner.

Funktioner för till exempel avsugning är inte begränsad enbart av själva behållaren utan har även med sig en portfölj. Lite bökigare men den är inte enbart där för syn skull. Det är nämligen just dessa extra delar som innefattar kapaciteten till fler funktioner. De kan verkligen ta njutningen till en helt nivå och du kommer uppleva orgasmer med vuxenleksaker som aldrig förr.

Utbytbara delar

En stor fördel med flera av sexmaskinerna är att du kan byta ut olika delar. Först så ökar det livslängden på maskinen då du inte behöver ersätta den helt och hållet när någonting går sönder. Men framför allt så ökar den njutningen. Välj olika tillsatser som passar just dig eller det tillfället.

Det vanligaste är att du kan byta ut olika dildos på din sexmaskin. Men även andra delar, som till exempel sadeln om det är en vibrerande maskin. På så sätt kan du även skifta fokus från penetration till stimulering. De tre vanligaste återkommande delarna som går att byta ut är följande.

  • Penetrerande del - Ofta i form av en dildo. Men kan på sexmaskiner även vara med särskild böjd utformning.
  • Lösvagina - Delen som du själv kan penetrera. Välj mellan både olika färger och former för att få det tightare. En ultimat sexleksak för att få känslan av att någon rider av dig eller gör någon annan variant av cowgirl.
  • Utbytbar sadel - För kraftigt vibrerande sexmaskiner. Välj mellan olika knottriga ytor eller olika slags penetration.

Diskreta paket och fri frakt

Oavsett vilken sexmaskin du väljer så kommer du att få den levererad i diskreta paket. Det vill säga att det varken går att tyda på förpackningen eller namnet på avsändaren att det innehåller sexleksaker. Obs! Tänk på att en del maskiner väger en hel del. Ta därför höjd för det innan du hämtar ut ditt paket. Förutom diskreta paket så erbjuder även en del leverantörer fri frakt. Läs på specifik hemsida för att se vad som gäller för ditt paket. Gränsen för gratis frakt gå ofta vid köp om 400 kr eller mer.

Vanliga frågor

🍆 Ingår fri frakt för maskinerna?
Nästan alltid. Om du inte beställer någon mindre reservdel utan en hel maskin kommer bjuds i regel på frakten.
🍆 Kommer min maskin levereras i ett diskret paket?
Ja, samtliga leverantörer garanterar helt diskreta paket.
🍆 Kan jag använda maskinerna i kombination med andra leksaker?
En del modeller är byggda för att användas med valfria andra leksaker. En del andra har särskilda utbytbara delar.