Sexmaskiner

Sexmaskiner är ultimata sexleksaker för både honom och henne. Ofta mer avancerade än klassiska sexgungor så lämnar de ingen oberörd eller utan orgasm. Till och med så effektivt att du kan använda dem som sexhjälpmedel om du behöver lite sexhjälp på traven. Dessutom finns de i mängder av modeller och material. Från gedigna elektroniska sexmaskiner med tydlig BDSM koppling till mer diskreta sexmöbler. Därtill hittar du även mängder av tillbehör till sexmöblerna såsom latexlakan och sexkuddar. Dessa kan du fördelaktigt nyttja för en skön kväll med partnern och tillsammans med sexleksaker för par. De flesta av sexmaskinerna passar även utmärkt att på sexdockor.

Visar 1–60 av 148 resultat

Visar 1–60 av 148 resultat

Sexmaskiner för alla lägen

Oavsett om du är ute efter något mysigare eller något intensivare så kommer du garanterat att hitta det bland dessa sexmaskiner. Då det finns en uppsjö av utformningar på dessa så kan du hitta allt från en saxmaskin som också är formad som en soffa till handhållna sexmaskiner. Givetvis finns även värstingmodellerna och även ett gediget utbud för dig som föredrar BDSM. Beroende på boendeläget så kan utrymmesbrist vara ett hinder för att skaffa en egen större sexmaskin. Däremot finns det gott med modeller som är både ihopvikbara eller tar lite plats.

Hitta dig en känd sexmaskin

SexmaskinerGivetvis har njutningen även ett brett utbud av kända sexmaskiner. Med kända menar vi inte nödvändigtvis känd från en erotisk film. Du kan även hitta dessa från en rad andra sammanhang. Ett exempel är Howard Sterns populära radioprogram som även sänder video. Ett återkommande inslag är att testa diverse sexmaskiner med olika gäster. Har du fastnat för nån särskild sexmaskin som du mer än gärna vill testa hemma med din partner men har svårt att hitta i butikerna kan vi garantera att du hittar det här.

Uppblåsbara sexmaskiner

Är platsbristen väldigt påtaglig hemma, eller du helt enkelt inte vill ha en stor sexmaskin bland vanliga möbler kan uppblåsbara sexmaskiner vara en perfekt lösning. De tar minimalt med plats och kan lätt och snabbt blåsas upp för alla speciella tillfällen. Dessutom är de väldigt lätta att rengöra. Eventuella glidmedel och annat är lätt att bara skölja av i duschen innan man packar ner den vilket uppskattas av många.