Sexmaskiner

Sexmaskiner är ultimata sexleksaker för både honom och henne. Ofta mer avancerade än klassiska sexgungor så lämnar de ingen oberörd eller utan orgasm. Till och med så effektivt att du kan använda dem som sexhjälpmedel om du behöver lite sexhjälp på traven. Dessutom finns de i mängder av modeller och material. Från gedigna elektroniska sexmaskiner med tydlig BDSM koppling till mer diskreta sexmöbler. Därtill hittar du även mängder av tillbehör till sexmöblerna såsom latexlakan och sexkuddar. Dessa kan du fördelaktigt nyttja för en skön kväll med partnern och tillsammans med sexleksaker för par.

Bästa sexmaskiner 2020 Till butik
Uppblåsbart Se pris
Portabelt Se pris
Värstingen Se pris

Visar 1–60 av 158 resultat

Visar 1–60 av 158 resultat

Sexmaskiner för alla lägen

Oavsett om du är ute efter något mysigare eller något intensivare så kommer du att hitta det bland dessa sexmaskiner. Då det finns en uppsjö av utformningar på dessa erotiska leksaker. Du hitta allt från en saxmaskin som också är formad som en soffa till handhållna sexmaskiner. Givetvis finns även värstingmodellerna och även ett gediget utbud för dig som föredrar BDSM. Beroende på boendeläget så kan utrymmesbrist vara ett hinder för att skaffa en egen större sexmaskin. Däremot finns det gott med modeller som är både ihopvikbara eller tar lite plats. De flesta av sexmaskinerna passar även utmärkt att på sexdockor.

Hitta dig en känd sexmaskin

SexmaskinerGivetvis har njutningen även ett brett utbud av kända sexmaskiner. Med kända menar vi inte nödvändigtvis känd från en erotisk film. Du kan även hitta dessa från en rad andra sammanhang. Ett exempel är Howard Sterns populära radioprogram som även sänder video. Ett återkommande inslag är att testa diverse sexmaskiner med olika gäster. Har du däremot fastnat för nån särskild sexmaskin som du mer än gärna vill testa hemma? Du kanske också vill testa den med din partner men har svårt att hitta i butikerna? I så fall kan vi garantera att du hittar det här.

Uppblåsbara sexmaskiner

Ett riktigt bra alternativ för dig som har platsbrist hemma. Eller du kanske helt enkelt inte vill ha en stor sexmaskin bland vanliga möbler. I sådana fall kan uppblåsbara sexmaskiner vara en perfekt lösning. De tar minimalt med plats och du kan lätt och snabbt blåsa upp dem för alla speciella tillfällen. Dessutom är de väldigt lätta att rengöra. Eventuella glidmedel och annat är lätt att bara skölja av i duschen innan man packar ner den. Vilket absolut är uppskattat av många.

Handhållet eller en möbel

Du kan kategorisera dessa sexleksaker främst i två fack. Dessa fack är handhållet eller en rejäl möbel för sex. Båda två har givetvis sina för- och nackdelar. Men hur en handhållen sexmaskin skiljer sig från till exempel en fleshlight vet inte alla om. Det finns egentligen ingen distinkt linje svart på vitt. Men det man däremot kan säga generellt är att de handhållna varianterna är aningen större med många fler funktioner. Funktioner för till exempel avsugning är inte begränsad enbart av själva behållaren utan har även med sig en portfölj. Lite bökigare men den är inte enbart där för syn skull. Det är nämligen just dessa extra delar som innefattar kapaciteten till fler funktioner. De kan verkligen ta njutningen till en helt nivå och du kommer upplavea orgasmer med vuxenleksaker som aldrig förr.