Dildos

Dildos är en av de riktiga klassikerna bland sexleksaker och sexhjälpmedel. Det finns säkerligen lika många modeller och utföranden som det finns preferenser. Bäst av allt är att vi samlat alla dildos från Sveriges största butiker under ett tak hos Njutningen. Så du som är ute efter att köpa dildo kan smidigt jämföra priser och modeller. Hitta en favorit bland dessa vuxenleksaker även du.

Bästa dildo 2023 Till butik
En av de grövsta och största Se pris
46cm dubbel njutning Se pris
Bäst i test Se pris

Visar 1–20 av 1052 resultat

Visar 1–20 av 1052 resultat

Hitta din bästa dildo bland 2000 modeller

Utbudet är gigantiskt. Och tur är det då det finns säkerligen lika många produkter som det finns smaker. Det som är säkert är i alla fall att du helt garanterat kommer att hitta en modell som passar dig.

DildoNär du ska köpa dildo är det inte bara storleken som har betydelse. För att hitta din absolut bästa dildo ligger betoningen på just dig. Det finns nämligen otaliga funktioner bland dessa vuxenleksaker.

Du kanske är ute efter en realistisk dildo eller en produkt med sugpropp.Vilket också passar särskilt bra för att ha lite sköna sexlekar i badrummet. Eller så vill du uppnå en orgasm med något riktigt XXL. Till exempel en avgjutning av den legendariska John Holmes. Vill du istället ha lite vibrerande lekar för BDSM så hittar du även det i utbudet.

Oavsett vilket så är det du själv som vet vilken modell som passar bäst och här hittar du allt. Dessutom till riktigt bra priser då du jämför utbudet från Sveriges största butiker!

Fördelar med att köpa dildo via Njutningen

När du ska köpa dildo finns det några saker att tänka på. Främst vilken modell som passar dig bäst men också priset. Dessa beslut vill vi underlätta - köp dildo via Njutningen och känn dig helt nöjd efteråt. Här får du några uppenbara fördelar som du annars kan komma att missa.

  • Utbudet - Med över 2000 dildos från Sveriges största sexbutiker kommer du definitivt att hitta din bästa dildo.
  • Priset - Du hittar det billigaste priset på alla modeller. Dessutom kan du jämföra priserna på samma produkt från olika leverantörer.
  • Diskret frakt - Samtliga leverantörer levererar dina produkter i diskreta paket. Dessutom ingår snabb frakt.
  • Fri frakt - De flesta erbjuder också fri frakt. Här kan du alltså hitta en billig dildo utan att fraktpriset sen drar iväg på totalen
  • Relaterade produkter - Är du osäker på vad du är sugen på kan du titta under relaterade produkter. Där får du upp likartade alternativ med lite andra nischer.
  • Jämför rekommendationer - Vill du istället se vad andra skrivit kan du gå efter det. En rekommendation är aldrig fel, särskilt inte om den kommer från flera hundra nöjda kunder.

Dildos för både henne och honom i alla lägen

Män och kvinnors anatomi är helt enkelt olika, och det har tillverkarna till dildos tagit höjd för. Däremot finns det lika många preferenser, och vad man tycker är skönt är högst personligt. Så vad som funkar för den ena kanske inte funkar för den andra. Därför rekommenderar vi också att du testar dig fram vad gäller olika funktioner och utformning. Däremot kan du ändå räkna med vad tillverkarna haft i åtanke. Särskilt när det gäller den kvinnliga och manliga orgasmen.

Till exempel har därför analdildos ofta en särskild böj upptill, för att lättare komma åt P-punkten. Därmed är tanken att sexleksaken även räknar med mannens anatomi för att uppnå en kraftig orgasm. I sin tur kan en kvinnlig dildo istället ha en särskild funktion för klitorisstimulering.

Vanliga frågor

🍆 Vilken dildo är längst?

I realistiskt utförande är John Holmes modellerna på 43 cm störst.

🍆 Varför är dildos med rabbit så populära?

Dubbel njutning där du får både penetration och stimulering via yttre vibrationer.

🍆 Var hittar jag bästa dildo med vibrator?

Kategorin dildos har en hel del vibrerande modeller. Titta annars under vibratorer för att få den funktionen på alla modeller.