Pipedream Extreme

Pipedreams absoluta premiumkollektion av realistiska sexdockor för den riktigt kräsna. Betalningen kan även vid många tillfällen delbetalas. På så sätt slipper du spara och tråna efter din sexdocka och får den istället direkt. Dessutom ingår nästan alltid fri frakt. Själva modellerna från Pipedream Extreme är något av det bästa som finns på marknaden för vuxenleksaker.

Visar alla 5 resultat

Visar alla 5 resultat

Pipedream Extreme - Premium modeller av sexdockor

Pipedream ExtremePremium modellerna som flera tusen beundrare världen över. Sexdockorna har en verklig storlek, runt 160 cm långa och upp till 56 kg. Du kan också välja olika kroppsformer. Därav även skillnaderna i storlek. Med sitt fantastiskt mjuka skinn och sitt skelett som tillåter alla sexpositioner förstår man att de har blivit en hit. Att Pipedream Extreme dessutom har lagt ner mycket tid på både vagina, anus och mun är bara grädden på moset.

Därtill så medföljer mängder av produkter som gör det hela extra njutbart och garanterar starka orgasmer. Produkter som medföljer är till exempel följande.

  • Värmestav
  • Glidmedel
  • Sexiga underkläder
  • Rengöringsmedel

Allt för att du ska få ett så komplett kit som möjligt. Därför är det också den mest njutbara sexleksaken för män du kan tänka dig. Dessutom är den extremt multifunktionell. På det sättet blir det också flera sexleksaker i ett. Förutom många möjligheter till penetration kan du även klä upp din docka för till exempel BDSM eller en tur i sexgungan.

Vanliga frågor

🍆 Vilka hål har en Pipedream Extreme?

Samtliga modeller har öppning både i vagina, mun och anal.

🍆 Hur värmer jag upp insidan av vagina och anus?

Det medföljer en uppvärmningsstav.

🍆 Kan jag ändra positioner på sexdockan?

Ja! Med ett starkt skelett och böjbara leder kan du prova vilken sexställning som helst.