Mini dildos

Mini dildos är perfekt för dig som är sugen på en liten sexleksak. Antingen som ett sexhjälpmedel för att komma igång eller också bara för att du tänder på dem. Däremot behöver du som gillar mindre storlekar inte känna dig utanför. Även en liten dildo kommer i alla tänkbara sköna modeller.

Bästa liten dildo 2023 Till butik
Liten med kraftiga vibrationer Se pris
Realistiskt utförande 12 cm inklusive sugpropp Se pris
Diskret testvinnare Se pris

Visar 1–20 av 74 resultat

Visar 1–20 av 74 resultat

Hitta en liten dildo som passar dig

Liten dildoJämför mängder av modeller och priser och hitta just din minsting. Från riktigt små mikropenisar till aningen större mini dildos. Allt för att du ska hitta det som passar dig bäst. Oavsett om du är ute efter en styv liten dildo eller till och med en slak penis att leka med.

Du blir dessutom inte utlämnad vad gäller utbud av funktioner bara för att du önskar dig en mindre dildo. Du hittar alla tänkbara funktioner som du även kan ha vid köp av vanlig dildo. Både från vibrerande delar till storfavoriter som rabbit. En väldigt omtyckt modell för extra klitorisstimulering som många kvinnor verkligen älskar. Utöver det hittar du även små versioner av mycket annat. Till exempel modeller med särskild böj för prostatan, strapons, i realistiskt utförande och mycket mer. En väldigt mångsidig liten vuxenleksak med andra ord.

Anala lekar med en mindre dildo

Vill du hellre ha en liten dildo så har du en stor fördel även vid anala lekar. Särskilt om du inte är så van vid analsex sen tidigare. Istället för att bli chockad först gången kan det vara bra att börja smått. Både penetrationen blir enklare och du kommer igång snabbare. Likt sina storebröder så finns även små dildos i extra anal utformning.

Det vill säga att de är mer avsmalnande upp till. Dessutom är de ofta lite böjda i toppen för extra skön njutning. Böjen på små analdildos kommer även särskilt bra åt mannens G-punkt. Den som ibland är kallad för P-punkt. Så det kan vara värt att introducera en mini dildo även för pojkvännen om han har ett öppet sinne. Några tips, oavsett vem av er som använder den, är dock följande.

  • Använd rikligt med glidmedel.
  • Börja gärna med ett finger.
  • Lyssna på din partner, både verbalt och visuellt.
  • Börja smått om ni inte är vana.
  • Det kan vara smidigt att rengöra sig på insidan först. Då undviker ni också oönskade överraskningar.

Onani med fria händer och sugpropp

Givetvis kan du även skaffa dig en liten dildo med sugpropp för att underlätta det ytterligare. Något som också passar utmärkt för sköna lekar i badkaret. Särskilt då kakel och badkar är särskilt bra fästytor som underlättar. Fäst helt enkelt på enklaste sätt mot ytan och börja rida för glatta livet. Ett tips är att fukta sugproppen, antingen med lite vatten eller spott. På så sätt sitter den bättre och du slipper bli besviken precis innan klimax.

De absolut minsta sexleksakerna - små dildos

Är du ute efter de absolut minsta sexleksakerna för egen onani har du kommit helt rätt. Däremot ser de verkligen ut som vuxenleksaker. Vill du däremot ha något som är mer diskret så finns även det. Vi rekommenderar i sådana fall att du tittar bland vibrerande trosor eller läppstift.

Det ena syns överhuvudtaget inte. Det andra kan du ha framför dig helt öppet utan att någon förstår något. Både praktiskt, sexigt och extra kinky. Särskilt när bara du vet att du har en sexleksak framför dig. En orgasm som ligger en armlängd bort, helt enkelt.

Är mini dildo en sexleksak som fungerar?

Ja, en mini dildo är absolut en sexleksak som fungerar. Särskilt av på grund av två anledningar. För det första passar inte för stora sexleksaker alla. Därför är det också skönt att inte bli utesluten utan helt enkelt anpassa storleken. För det andra är en mini dildo minst lika effektiv. Det vill säga att du kan både få kraftiga vibrationer, flera program och mer.

Vanliga frågor

🍆 Kan jag beställa hem varan i diskret paket?

Ja, du får alltid leveransen i helt diskreta paket. Både vad gäller paketet i sig och företagsnamn.

🍆 Kan jag välja delbetalning om jag köper fler produkter?

Ja, särskilt hos de större återförsäljarna.

🍆 Ingår det fri frakt till min beställning?

Det beror på vilken totalsumma du kommer upp i. En del återförsäljare sätter gränsen vid 400 kr.