Mini vibrator

En mini vibrator är det bästa av två världar. Både diskret och sexigt. På så sätt kan du alltså få till en riktigt hemlig och erotisk stund . Ingen kommer ana att du egentligen har med dig en liten vibrator. Särskilt då du hittar riktigt diskreta och fiffiga modeller som liknar vardagsobjekt.

Bästa liten vibrator 2020 Till butik
Appstyrd Se pris
Diskret Se pris
Kraftig vibration Se pris

Visar alla 47 resultat

Visar alla 47 resultat

En liten vibrator som passar just dig

Välj en mini vibrator efter i huvudsak två kategorier. Det första alternativet är en mindre variant av en klassisk vibrator. För dig som helt enkelt tycker om mindre pjäser eller också vill ha en smidig reskamrat. Du har mängder av små vibratorer att välja bland och dessutom med lite olika funktioner. Till exempel extra böjda för analsex, en populär rabbit eller fjärrstyrning.

Liten vibratorDet andra alternativet är riktigt diskreta modeller. Bland dessa sexleksaker kan du alltså hitta en liten vibrator som ser ut som något helt annat. De är lätta att dölja och ingen kommer ana vad du bär på. Några exempel är läppstift med vibrator eller mascara. Perfekt för att ha i handväskan för plötsligt uppkomna intima stunder när man minst anar det. Ett riktigt härligt alternativ för dig som är lite kinky.