Handbojor

Handbojor och handklovar är ett fantastiskt redskap inom sexleksaker då det finns något för varje tillfälle. Bind fast partnern och låt det kinky retandet börja. Ett förspel som ingen av er kommer glömma på första taget. Något som garanterat kommer få er att sukta efter mer då fantasierna kommer till liv med denna vuxenleksak.

Bästa handbojor 2023 Till butik
Utmärkt för många positioner Se pris
Mångsidigt set för en vild natt Se pris
Dubbel spreader Se pris

Visar 1–20 av 163 resultat

Visar 1–20 av 163 resultat

Från rosa handbojor till ordentligt bondage rep

Handbojor för sex passar verkligen alla. Från total nybörjare men också veteraner inom BDSM. Oavsett om du är ute efter att vara lite extra kinky eller mer bondage så kommer du hitta ditt bland dessa sexleksaker. En smaklig kombination är i sådana fall antingen sexleksaker för par eller en robustare sexmaskin.

HandbojorFörutom olika modeller av handfängsel så kommer du även hitta mycket annat spännande bland sexleksaker i samma kategori. Några sådana exempel är en skön spreader eller lite speciellt framtagen bondage-tejp eller bondage-rep. Är det dock lite för mycket för din smak? I sådana fall kan du givetvis nöja dig med den älskade klassikern rosa handbojor med fluff.

Har du en fetish men ingen att dela den med så passar ju dessa sexleksaker även perfekt ihop med realistiska sexdockor. Lite glidmedel, en sexmöbel för de bästa positionerna och en kinky kväll är som gjord!

Bind fast din partner i sängen

Något av det sexigaste kan vara att binda fast din partner i sängen. Lika njutbart för dig som älskar total underkastelse eller dominans. Eller helt enkelt lite mer kinky vardagssex. Vill du verkligen binda upp din partner ordentligt men inte har en säng för det? I sådana fall finns det färdiga set som du trär över sängen.

Antingen kan du låsa fast settet eller så låter du det ligga löst. Din partner kommer ändå ingen vart. Ett annat alternativ är också mjuka bondage-rep. Då behöver du inte bara begränsa dig till sängen. Nyttja istället hela sovrummet och låt också fantasin komma till liv.

Handbojor som sexleksaker

Handbojor passar garanterat som sexleksaker även om du inte är ett större fan av bondage. För det första är det ett härligt kinky tillägg till alla förhållanden. Men också one night stands. För det andra är det en sexleksak som lätt kommer till användning när du till exempel ska utforska sexiga spel eller sexlekar.

Det bästa är dock att det är en vuxenleksak som passar när som helst. Från början på förspelet, till själva samlaget eller strax före klimax. Därför är det även ett tillbehör som passar alla hem oavsett sexuella preferenser.

Vanliga frågor

🍆 Finns det kombinerade handbojor och fotbojor?

Ja, absolut. I många varianter dessutom.

🍆 Vad är en spreader?

En spreader är en form av hand- och fotboja som håller isär armar och ben.

🍆 Vad händer om jag tappar bort nyckeln till handbojorna?

Majoriteten av modellerna går att låsa upp utifrån med en inbyggd säkerhetsmekanism.