Handbojor

Handbojor och handklovar är ett fantastiskt redskap inom sexleksaker då det finns något för varje tillfälle. Bind fast partnern och låt det kinky retandet börja. Ett förspel som ingen av er kommer glömma på första taget. Något som garanterat kommer få er att sukta efter mer då fantasierna kommer till liv.

Visar 1–60 av 261 resultat

Visar 1–60 av 261 resultat

Från rosa handbojor till ordentligt bondage rep

Handbojor för sex passar verkligen alla. Från total nybörjare men också veteraner inom BDSM. Oavsett om du är ute efter att vara lite extra kinky eller mer bondage så kommer du hitta ditt. En smaklig kombination är i sådana fall antingen sexleksaker för par eller en robustare sexmaskin.

HandbojorFörutom olika modeller av handfängsel så kommer du även hitta mycket annat spännande bland sexleksaker i samma kategori. Några sådana exempel är en skön spreader eller lite speciellt framtagen bondagetejp eller bondagerep. Är det dock lite för mycket för din smak? I sådana fall kan du givetvis nöja dig med den älskade klassikern rosa handbojor med fluff.

Har du en fetish men ingen att dela den med så passar ju dessa sexleksaker även perfekt ihop med realistiska sexdockor. Lite glidmedel, en sexmöbel för de bästa positionerna och en kinky kväll är som gjord!

Bind fast din partner i sängen

Något av det sexigaste kan vara att binda fast din partner i sängen. Lika njutbart för dig som älskar total underkastelse eller dominans. Eller helt enkelt lite mer kinky vardagssex. Vill du verkligen binda upp din partner ordentligt men inte har en säng för det? I sådana fall rekommenderar vi färdiga set som du trär över sängen. Antingen kan du låsa fast settet eller så låter du den ligga löst. Din partner kommer ändå ingen vart. Ett annat alternativ är också mjuka bondagerep. Då behöver du inte bara begränsa dig till sängen. Nyttja istället hela sovrummet och låt fantasin komma till liv.