Publicerad den

Top 5 heta destinationer för singlar

Top 5 heta destinationer för singlar

Om du är singel och vill resa till en destination som är sensuell, romantisk och spännande, så finns det många alternativ att välja mellan. Här är några förslag på städer som kan locka med sin charm, kultur och syndiga atmosfär. Välj att spatsera runt oskyldigt på gatorna under dagen samtidigt som du har en uppsjö ev sexiga klubbar att besöka kvällstid.

Paris, Frankrike

Paris är känd som kärlekens stad, och det är inte svårt att förstå varför. Här kan du promenera längs Seine, besöka Eiffeltornet, Louvren och Notre Dame, eller bara njuta av det franska köket och vinet på någon av de mysiga kaféerna och restaurangerna. Paris har också ett rikt kulturliv, med teatrar, konserter och museer. Om du vill ha lite mer erotik i din resa kan du också besöka Moulin Rouge eller någon av de andra kabaréerna i staden.

Barcelona, Spanien

Barcelona är en stad som bjuder på både sol, strand och stadsliv. Här kan du uppleva den unika arkitekturen av Antoni Gaudí, som Sagrada Familia, Park Güell och Casa Batlló, eller utforska det gotiska kvarteret med sina smala gränder och historiska byggnader. Barcelona har också ett pulserande nattliv, med barer, klubbar och tapasrestauranger. Om du vill koppla av kan du ta dig till någon av de vackra stränderna i närheten, som Barceloneta eller Sitges.

Rom, Italien

Rom är en stad som andas historia, konst och romantik. Här kan du se några av världens mest berömda sevärdheter, som Colosseum, Pantheon och Vatikanen, eller bara vandra runt i de pittoreska gatorna och torgen. Rom har också ett stort utbud av mat och dryck, med pizza, pasta, gelato och espresso. Om du vill önska dig kärlek kan du kasta ett mynt i Fontana di Trevi, eller om du vill kyssa någon kan du göra det på Spanska trappan.

New York, USA

New York är en stad som aldrig sover, och som har något för alla smaker. Här kan du shoppa på Fifth Avenue, se en Broadway-show, besöka Frihetsgudinnan eller Empire State Building, eller bara ta del av det mångkulturella livet i stadsdelar som Chinatown, Harlem eller Brooklyn. New York har också ett enormt utbud av restauranger, barer och sexiga klubbar, där du kan träffa nya människor och ha kul. Om du vill ha lite romantik i din resa kan du åka till Central Park eller Times Square.

Rio de Janeiro, Brasilien

Rio de Janeiro är en stad som är känd för sin karneval, sina stränder och sin livsglädje. Här kan du dansa samba på gatorna, sola i en extra utmanande bikini och bada på Copacabana eller Ipanema, eller se den fantastiska utsikten från Kristusstatyn eller Sockertoppen som ibland påminner om en riktigt utmanande dildo.  Om du vill uppleva lite mer äventyr i din resa kan du också prova på att surfa, dyka eller hängglida.